Advies nodig? Bel 040 - 241 74 64
De nummer 1 van Nederland

Spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Best

huiskamer-kleur

Spouwmuurisolatie houdt de kou buiten en de warmte binnen. En dat heeft direct een positieve invloed op uw energierekening. Het gecertificeerde ISOTECH-systeem ® heeft meer isolerend vermogen dan andere isolatiematerialen. Afhankelijk van uw woonsituatie kan de besparing met het ISOTECH-systeem ® oplopen tot € 600,- per jaar. Daarmee verdient u de investering in spouwmuurisolatie met HR ++ ISOTECH-parels ® in ongeveer drie jaar volledig terug.

WAAROM HET ISOTECH-SYSTEEM

Het gecertificeerde ISOTECH-systeem ® is financieel aantrekkelijk. Daarnaast heeft dit spouwmuurisolatie-systeem nog een aantal belangrijke voordelen voor u en uw medebewoners.

  • Tot 20% meer isolerend vermogen dan andere isolatiematerialen.
  • Met spouwmuurisolatie blijft uw huis warmer in de winter en langer koel in de zomer.
  • Uw investering is in 3-4 jaar terugverdiend.
  • Geen last meer van vocht in huis want condens en schimmelvorming krijgen geen kans.
  • Geen omkijken meer naar uw spouwmuurisolatie want de spouwmuurisolatie blijft een leven lang op zijn plaats en intact.
  • Uw spouwmuur is gevuld met een brandvertragend en veilig middel.
  • U kiest voor een duurzame en milieuvriendelijke spouwmuurisolatie.
  • Het ISOTECH-systeem ® is geschikt voor spouwmuren van alle typen woningen.

ISOTECH-SYSTEEM: HOE WERKT HET?

Het vernieuwende ISOTECH-systeem ® voor spouwmuurisolatie is een combinatie van ISOTECH-parels ® en ISOTECH-glue ®. De isolatieparels worden binnen 1 dag met de speciaal ontwikkelde, waterafstotende ISOTECH-glue® in de spouwmuur geblazen. De combinatie van de kleine diameter van de isolatieparels (3,5 mm) en de brandvertragende lijm garandeert een optimale vulling van de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur van uw woning.

Graag legt onze isolatieadviseur u precies uit hoeveel u kunt besparen door spouwmuurisolatie met HR ++ ISOTECH-parels ®. Maak een vrijblijvende adviesafspraak. Heeft u de gratis bespaarcheck al gedaan?