Garantie spouwmuurisolatie

garantie
Spouwmuurisolatie gaat een leven lang mee. Daarom wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor het juiste isolatiemateriaal en isolatiebedrijf. Wij hebben 100% vertrouwen in de kwaliteit van ons PLATINUM ISOTECH-Systeem® en dat willen we bewijzen door onze klanten de hoogste garantietermijn te bieden.

Onze garantie staat als een huis

Bij Isolatietechniek Best staan ‘betrouwbaarheid, kwaliteit, zekerheid en waar voor uw geld’ hoog in het vaandel.

GARANTIETERMIJN 15 JAAR

Isolatietechniek Best geeft als enige isolatiespecialist een garantie van 15 jaar op spouwmuurisolatie. Onze HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® worden continu getest op kwaliteit en isolerend vermogen. Naast het ATG- en KOMO-certificaat voor het isolatieproces, heeft Isolatietechniek Best ook een unieke certificering voor de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® verkregen.

Wilt u meer weten over de zekerheden van Isolatietechniek Best of over onze garantietermijn van 15 jaar? Neem direct contact op of lees de volledige garantiebepalingen van Isolatietechniek Best.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Ben en Inge Prins – Jaren ’60 woning

Achteraf bezien, hadden wij ons huis – bouwjaar 1963 – al veel eerder moeten laten voorzien van spouwmuurisolatie. Onvoorstelbaar overigens dat binnen 1 dag zowel de spouwmuurisolatie als de kruipruimte beluchtingen waren aangebracht! Vrijwel onm

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd