Advies nodig? Bel 040 - 241 74 64

De nummer 1 van Nederland

Certificering spouwmuurisolatie

Iedereen wil waar voor zijn geld. Logisch. Daarom werkt Isolatietechniek Best ‘keihard’ aan de beste spouwmuurisolatie van Nederland. Zowel de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® als het vernieuwende PLATINUM ISOTECH-Systeem® zijn bekroond met een ATG- en KOMO-certificaat (ATG 13/2911, KOMO 2256 en KOMO 2439). Isolatietechniek Best is daarmee de enige aanbieder in België en Nederland met een volledig gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie. En daar zijn we natuurlijk trots op.

HOOGSTE KWALITEIT IN SPOUWMUURISOLATIE

Isolatietechniek Best werkt continu aan de hoogste kwaliteit op het gebied van spouwmuurisolatie. In samenwerking met onze leveranciers testen we het unieke PLATINUM ISOTECH-Product én het innovatieve PLATINUM ISOTECH-Systeem® op kwaliteit en op isolerend vermogen. Het PLATINUM ISOTECH-Systeem® biedt u daarmee de hoogste standaard in spouwmuurisolatie.

Onze werkzaamheden vallen onder strenge (Europese) richtlijnen op het gebied van na-isolatie. Naast de ATG- en KOMO-certificering, zijn wij ook IKOB-BKB gecertificeerd. Onze vakmensen worden continu geschoold op het gebied van kwaliteit, materiaalkennis en sociale vaardigheden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze certificeringen? Maak een gratis adviesafspraak met Isolatietechniek Best