Certificering spouwmuurisolatie

Iedereen wil waar voor zijn geld. Logisch. Daarom werkt Isolatietechniek Best ‘keihard’ aan de beste spouwmuurisolatie van Nederland. Zowel de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® als het vernieuwende PLATINUM ISOTECH-Systeem® zijn bekroond met een ATG- en KOMO-certificaat (ATG 13/2911, KOMO 2256 en KOMO 2439). Isolatietechniek Best is daarmee de enige aanbieder in België en Nederland met een volledig gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie. En daar zijn we natuurlijk trots op.

HOOGSTE KWALITEIT IN SPOUWMUURISOLATIE

Isolatietechniek Best werkt continu aan de hoogste kwaliteit op het gebied van spouwmuurisolatie. In samenwerking met onze leveranciers testen we het unieke PLATINUM ISOTECH-Product én het innovatieve PLATINUM ISOTECH-Systeem® op kwaliteit en op isolerend vermogen. Het PLATINUM ISOTECH-Systeem® biedt u daarmee de hoogste standaard in spouwmuurisolatie.

Onze werkzaamheden vallen onder strenge (Europese) richtlijnen op het gebied van na-isolatie. Naast de ATG- en KOMO-certificering, zijn wij ook IKOB-BKB gecertificeerd. Onze vakmensen worden continu geschoold op het gebied van kwaliteit, materiaalkennis en sociale vaardigheden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze certificeringen? Maak een gratis adviesafspraak met Isolatietechniek Best.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantasti

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, all

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd