Certificering spouwmuurisolatie

Iedereen wil waar voor zijn geld. Logisch. Daarom werkt Isolatietechniek Best ‘keihard’ aan de beste spouwmuurisolatie van Nederland. Zowel de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® als het vernieuwende PLATINUM ISOTECH-Systeem® zijn bekroond met een ATG- en KOMO-certificaat (ATG 13/2911, KOMO 2256 en KOMO 2439). Isolatietechniek Best is daarmee de enige aanbieder in België en Nederland met een volledig gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie. En daar zijn we natuurlijk trots op.

HOOGSTE KWALITEIT IN SPOUWMUURISOLATIE

Isolatietechniek Best werkt continu aan de hoogste kwaliteit op het gebied van spouwmuurisolatie. In samenwerking met onze leveranciers testen we het unieke PLATINUM ISOTECH-Product én het innovatieve PLATINUM ISOTECH-Systeem® op kwaliteit en op isolerend vermogen. Het PLATINUM ISOTECH-Systeem® biedt u daarmee de hoogste standaard in spouwmuurisolatie.

Onze werkzaamheden vallen onder strenge (Europese) richtlijnen op het gebied van na-isolatie. Naast de ATG- en KOMO-certificering, zijn wij ook IKOB-BKB gecertificeerd. Onze vakmensen worden continu geschoold op het gebied van kwaliteit, materiaalkennis en sociale vaardigheden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze certificeringen? Maak een gratis adviesafspraak met Isolatietechniek Best.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Ben en Inge Prins – Jaren ’60 woning

Achteraf bezien, hadden wij ons huis – bouwjaar 1963 – al veel eerder moeten laten voorzien van spouwmuurisolatie. Onvoorstelbaar overigens dat binnen 1 dag zowel de spouwmuurisolatie als de kruipruimte beluchtingen waren aangebracht! Vrijwel onm

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd