Isolatie met
45 jaar
ervaring

HR++ Beglazing

HR++ beglazing is de beste oplossing tegen kou die via de ramen van uw woning naar binnen dringt, óók als u al dubbel glas heeft. HR++ beglazing isoleert zelfs veel beter dan dubbel glas. Er zijn ontzettend veel voordelen aan HR++ beglazing en wij vertellen er u in dit artikel graag meer over.

 

Waarom HR++ beglazing?

Er zijn ontzettend veel redenen waarom HR++ beglazing een goede keuze is. Wij hebben ze hieronder even voor u op een rijtje gezet.

 • U heeft minder hoge stookkosten;
 • Het is een investering die u binnen 10 jaar heeft terugverdiend;
 • U bespaart jaarlijks per m2 raam tussen de 21m3 en 23m3 aan gas;
 • Het is goed voor het milieu;
 • Het zorgt voor een beter wooncomfort;
 • De stoffen in het HR glas zijn niet schadelijk voor uw gezondheid of voor het milieu;
 • HR glas werkt inbraak vertragend en is meer inbraak vertragend dan enkelglas maar niet tov dubbelglas;
 • De waarde van uw woning zal stijgen doordat het een groen energielabel krijgt.

Verschillende soorten HR++ beglazing

Het type HR++ beglazing dat wij aanbrengen is HR ++ of HR triple +. Deze zijn voorzien van een transparante coating aan de binnenzijde die warmtestraling reflecteert. Hierdoor heeft HR++ beglazing een sterk isolerende werking. Dit materiaal zorgt er daarnaast voor dat u geen last heeft van tocht en het is tevens geluidsisolerend.

De HR++ is al erg goed, maar als u bijvoorbeeld heel veel overlast heeft van het verkeer, het spoor of een school die bij u in de buurt staat dan raden wij geluidswerendglas aan, dat is HR++glas met akoestische folies Phonibel of Stratophone. Dit is de beste HR++ beglazing die wij aanbieden en is dus handig als u écht last heeft van verkeer en kou.

Veelgestelde vragen over HR++ beglazing

 • Wanneer HR++ beglazing?

Het verschilt uiteraard per type woning of het verstandig/mogelijk is om HR++ beglazing aan te brengen. In sommige woningen is dit namelijk niet mogelijk door het type kozijnen. Daarom is het handig om van tevoren te onderzoeken wat voor soort glas u momenteel heeft. Enkel glas is doorgaans goed te herkennen, maar het is handig om te weten of uw dubbele glas normaal glas is of al HR glas. Isotech helpt u hier graag bij door mee te kijken naar de opties en te bepalen of HR++ beglazing bij uw woning past.

Hier komt u makkelijk achter door een lucifer of een aansteker dicht bij uw raam aan te steken. In de weerkaatsing van het raam ziet u dan vier vlammetjes. Als deze allemaal dezelfde kleur zijn is het normaal glas, maar als er een paar vlammetjes een andere kleur hebben zit er vaak al HR glas in. Isotech kan dit in dit geval vervangen door HR ++ en HR triple + HR++ beglazing.

Belangrijk: Is uw woning al voorzien van HR of HR+ glas? Dan is het niet per se nodig om er HR++ in te zetten.

Mocht uw woning nog niet voorzien zijn van HR glas, dan kunnen wij altijd met u meekijken om te zien of uw kozijnen geschikt zijn voor HR++ beglazing.

 

 • Wat is HR++ isolatieglas en het verschil met Triple glas?

HR++ glas is een vorm van dubbel glas met een verbeterde coating en een argon gasvulling tussen de glasplaten, wat zorgt voor een betere isolatie dan standaard dubbelglas. De U-waarde, die de isolatiewaarde aangeeft, is ongeveer 1.2. HR++ glas heeft twee glasplaten met een verbeterde coating en argon gasvulling, terwijl Triple glas, ook bekend als HR+++, uit drie glasplaten bestaat en nog beter isoleert, met een U-waarde van ongeveer 0.9.

Subsidies

 • Als u HR++-glas en Triple glas combineert dan moet het totaal aantal m2 te vervangen glas opgeteld altijd minimaal 8m2 zijn. U ontvangt voor maximaal 45m2 subsidie. Het maximaal aantal m2 blijft hetzelfde als u bij HR++-glas en Triple glas kiest voor een combinatie met kozijnpanelen of isolerende deuren, u telt het aantal m² dan bij het glas op.

Waarom Isolatietechniek Best?

 • Ruim 45 jaar ervaring in het na isoleren van spouwmuren;
 • Kosteloos advies en scherpe offertes;
 • De enige aanbieder in Nederland en België van het ISOTECH-systeem ®;
 • Volledig ATG- en KOMO-gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie;
 • Standaard 15 jaar garantie op uw aankoop

Referenties van tevreden klanten

Bereken direct uw voordeel

Wilt u graag weten hoeveel u precies kunt besparen door het aanbrengen van HR++ beglazing? Vul dan geheel vrijblijvend onze bespaarcheck in en ontdek het direct!

Blogs over HR++ beglazing

Wil je graag meer weten over isolatieglas en alles wat hier mee te maken heeft? Lees dan ook onze informatieve blogs over HR++ beglazing! Bekijk hier rechts het overzicht aan blogs over isolatieglas.

Wat is het verschil tussen dubbel glas en hr++ glas?

Lees hier alles over het verschil tussen dubbel glas en hr++ glas en hoe je dit zelf kunt herkennen.

 

Hoe weet ik of ik hr++ glas heb?

Lees hier hoe je zelf kan achterhalen of jouw woning over hr++ glas beschikt of niet.

 

De levensduur van isolatieglas

In dit artikel vertellen wij je alles over de gemiddelde levensduur van isolatieglas.

Vragen of interesse?

Ontvangt u graag meer informatie over de garantie van uw HR++ beglazing of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze isolatiespecialisten helpen u graag!