Isolatiebedrijf Amersfoort

Op zoek naar een isolatiebedrijf in Amersfoort om je huis te isoleren? Isotech is al meer dan 45 jaar dé isolatiespecialist in Amersfoort en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie en isolatieglas. Isoleren is maatwerk, daarom helpen onze isolatiespecialisten je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw woning of bedrijfspand.

Huis isoleren Amersfoort

Ben je van plan je huis in Amersfoort te isoleren? Dan ben je bij Isotech aan het juiste adres. Je kunt je huis op verschillende manieren isoleren. Elke woning is anders, dus afhankelijk van je woning kunnen we bepalen welke isolatie de beste optie is en welke isolatie überhaupt mogelijk is. Hieronder vertellen we iets meer over spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie en isolatieglas.

Spouwmuurisolatie Amersfoort

Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur (de spouw) gevuld met hoogwaardig isolatiemateriaal. Welke spouwmuurisolatie je het beste kunt gebruiken? Bij Isotech gebruiken we onze eigen TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®. Deze spouwmuurisolatie HR++ parels zijn gemaakt van EPS. Doordat EPS voor 98% uit lucht bestaat, is het de ideale spouwmuurisolatie. De parels van Isotech zijn waterafstotend en tussen de isolatieparels is voldoende ruimte om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren.

Een ander voordeel van EPS is dat het een heel licht materiaalsoort is. Dit voorkomt dat de isolatieplaat inzakt en zorgt ervoor dat je je leven lang kunt genieten van de voordelen van spouwmuurisolatie.

Dankzij de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn de isolatiespecialisten van Isotech Amersfoort in staat zeer snel te werken. Daarnaast zijn de parels onderhoudsvrij, brandvertragend en 100% recyclebaar. Het KOMO-certificaat waarover Isotech beschikt wil zeggen dat de isolatieparels en onze werkwijze objectief zijn getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Je weet dus zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Wat kost spouwmuurisolatie? Die vraag krijgen we heel vaak en daar hebben we niet één antwoord op. De kosten hangen namelijk af van het type woning. Heb jij een hoekwoning of een tussenwoning? Wel kun je aan de hand van de m2 de prijs enigszins berekenen. Gemiddeld gezien kost spouwmuurisolatie 15 tot 30 euro per vierkante meter. Neem voor exacte kosten contact met ons op.

Vloerisolatie

Je vloer isoleren levert enorm veel voordelen op. Bij Isotech Amersfoort werken we met onze eigen IsoPremium vloerisolatie die een dubbele werking heeft. In de kruipruimte of kelder wordt de kou naar beneden gereflecteerd en in de woning wordt de warmte in de (bijv. houten) vloer juist naar boven gereflecteerd. Een groot voordeel van de IsoPremium is dat het uit elkaar te halen is waardoor leidingen bereikbaar blijven. Wel zo handig bij lekkages of een verbouwing. De kosten voor vloerisolatie in combinatie met spouwmuurisolatie zijn zeer interessant, omdat je profiteert van een combinatiekorting.

Je kruipruimte isoleren is dus een vorm van vloerisolatie, waarbij de vloerisolatie tussen de kruipruimte en woonruimte wordt geplaatst. Om aan de slag te gaan met kruipruimte vloerisolatie dient de kruipruimte minimaal 35 cm hoog te zijn. De beste vloerisolatie voor een kruipruimte is zoals hierboven benoemd IsoPremium.

Dakisolatie

Isotech is gespecialiseerd in het isoleren van verschillende soort daken. Een volledig geïsoleerd dak heb je het hele jaar plezier van. Een warme winter en koele zomer. Wij werken als enige in Nederland met Soudafoam SPF 03. Een gespoten isolatieschuim op basis van water. In combinatie met een waterwerende laag is het zowel voor binnen- als buitenisolatie geschikt.

Glasisolatie

Via ramen kan veel kou de woning binnendringen, zelfs wanneer je dubbelglas hebt. HR++ isolatieglas is de beste oplossing voor het toepassen van glasisolatie in Amersfoort.

Isotech, het isolatiebedrijf van Amersfoort

Isotech zorgt binnen één werkdag al voor een aangenamer klimaat bij jou thuis. Vraag een offerte aan voor spouwmuurisolatie of doe de bespaarcheck om erachter te komen wat onze isolatiespecialisten uit Amersfoort voor jou kunnen betekenen.