Isotech – Breda

 

Bij Isotech geloven we in de kracht van isolatie om de energie-efficiëntie en het comfort van je huis te verbeteren. Wij bieden een groot aantal producten en diensten om je te helpen je huis te isoleren, en ons team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we je kunnen helpen je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken!

Waarom kiezen voor isolatie van Isotech uw isolatiebedrijf in Breda?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor isolatie in jouw huis of woning. We zetten deze voor je op een rij:

  • Door te isoleren bespaar je op maandelijkse energiekosten. Je hoeft namelijk minder te stoken of te koelen om je huis op temperatuur te houden. Als je nu in isolatie investeert, zal het je in de toekomst veel geld besparen.
  • Isolatie zorgt voor een prettiger klimaat binnenshuis. In de zomer zal het een stuk koeler zijn en in de winter houdt je huis meer warmte vast.
  • Isolatie vermindert ook de hoeveelheid lawaai die van buiten komt, waardoor je huis stiller wordt.
  • Isolatie toevoegen aan je huis is een geweldige manier om de waarde ervan te verhogen. Als je van plan bent je huis in de toekomst te verkopen, zal het toevoegen van isolatie het aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Diverse soorten isolatie van Isotech

Bij Isotech passen wij diverse soorten isolatie toe! We vertellen je graag meer hierover.

Spouwmuurisolatie

Deze soort isolatie wordt tussen de binnen- en buitenmuren van je huis aangebracht, en biedt een extra laag bescherming tegen de kou. Niet alleen houdt het je huis warmer in de winter, maar het helpt ook om het koeler te houden in de zomer. Spouwmuurisolatie is een goede investering voor elk huis.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een geweldige manier om je huis warm en comfortabel te houden en het kan ook helpen je energierekening te verlagen. Er zijn een paar verschillende soorten vloerisolatie verkrijgbaar, dus het is belangrijk dat je de juiste voor je behoeften kiest. Onze specialisten vertellen je graag wat er mogelijk is!

Isolerende beglazing

Onze HR++ beglazing is een geweldige manier om je huis in Breda of omgeving te isoleren. Het glas van dit raam is ontworpen om je huis te helpen isoleren tegen zowel warm als koud weer, zodat je het hele jaar door comfortabel zit.

Isolerend glas, dat lucht tussen twee of meer lagen glas insluit, is een effectieve manier om de energie-efficiëntie van je woning in Breda te verbeteren. Je kunt geld besparen op je energierekeningen en je huis comfortabeler maken door je glas te isoleren. Bij Isotech gaan we verder dan dat om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze HR++ beglazing zorgt voor optimale isolatie in je huis door een extra reflecterende laag aan te brengen.

Dakisolatie

Onze dakisolatie is de perfecte manier om je huis in Breda warm te houden deze winter! Onze isolatie houdt je huis de hele winter comfortabel, en we plaatsen het snel en gemakkelijk onder elk plat of schuin dak. Isotech is het enige bedrijf in Nederland dat werkt met Soudafoam SPF 03, een krachtig product op basis van water. Soudafoam zorgt niet alleen voor een comfortabeler binnenklimaat, maar vermindert ook de geluidshinder van buitenaf. Laat je dak dus beslist door Isotech isoleren!

Vragen of opmerkingen over ons isolatiebedrijf in Breda?

Als je vragen hebt over isolatie in Breda, dan helpt Isotech je graag. We kunnen je advies geven over verschillende manieren om je huis te isoleren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 040-2417464  of door een e-mail te sturen naar info@isotech!