Isolatiebedrijf Leusden

Isotech is hét isolatiebedrijf van Leusden en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor het isoleren van je gehele huis. Denk aan dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie maar ook raam isolatie. Met onze ruim 45 jaar ervaring hebben wij al meer dan 26.000 woningen mogen isoleren en daarmee meer dan 86 miljoen euro kunnen besparen voor onze klanten. Hoe fijn is dat!

Hoe kun je het beste je huis isoleren?

Hoe jij jouw huis het beste kan isoleren is afhankelijk van het soort woning dat je hebt. Is het een tussenwoning of hoekwoning? Heb je een plat of schuin dak? En is er een (geschikte) kruipruimte aanwezig? Allemaal vragen die bepalen wat voor isolatie voor jouw huis geschikt is en welk isolatiemateriaal we het beste kunnen gebruiken. Een van de meest voorkomende isolatievormen in Leusden en de rest van Nederland is spouwmuurisolatie.

Wat is spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is het isoleren van de ruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur. Spouwmuurisolatie wordt ook wel gevelisolatie genoemd maar eigenlijk zijn beide niet hetzelfde. Wanneer er geen spouw aanwezig is kan er namelijk geen spouwmuurisolatie worden toegepast. Dan zal er opzoek gegaan moeten worden naar een andere oplossing om de gevel te isoleren en dit wordt gevelisolatie genoemd.

Isotech maakt voor het isoleren van de spouw gebruik van EPS parels genaamd TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®. Deze EPS parels zijn van hoogwaardig kwaliteit en worden in Nederlands exclusief voor Isotech ontwikkeld. Dat maakt ons de enige die deze sterke spouwmuurisolatie toepast. Voor de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® hebben we een dubbele certificering. Kwaliteit wordt hierdoor zeer streng gewaarborgd.

Over ISOTECH-GLUE®

Naast de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® maken wij gebruik van PLATINUM ISOTECH-GLUE®. De combinatie van deze twee is goud en met behulp van deze krachtige spouwmuurisolatie is het klimaat in huis nog nooit zo aangenaam geweest. De lijm zorgt er namelijk voor dat de EPS parels gegarandeerd op hun plaats blijven zitten, het versterkt de kracht van de parels en de lijm is waterafstotend. Een groot voordeel is dat de lijm gemakkelijk te verwerken is, evenals de EPS parels. Daarnaast bevat het geen gevaarlijke componenten en zijn zowel de lijm als parels volledig biologisch afbreekbaar en daarmee milieuvriendelijk.

Huis isoleren kosten

De exacte kosten van het isoleren van een huis lopen erg uiteen. Dit is afhankelijk van hetgeen je gaat isoleren en uiteraard de isolatiematerialen die je gebruikt. Daarnaast is ook de soort woning van belang. Om een realistisch beeld te schetsen zetten we op een rij wat de gemiddelde kosten zijn voor spouwmuurisolatie.

Dus, wat kost spouwmuurisolatie? Bij een tussenwoning bedragen de kosten gemiddeld € 1.000,-. Bij een hoekwoning of twee onder één kap woning komen de kosten gemiddeld uit op € 2.000,- en bij een vrijstaande woning kun je uitgaan van gemiddeld € 3.100,-.

Bij vloerisolatie liggen de kosten wat minder ver uit elkaar. Ben je benieuwd wat het isoleren van jouw huis zal kosten? Of advies nodig van een isolatiespecialist? Neem dan contact op met de isolatiespecialisten van Isotech! Wij geven eerlijk advies en je komt niet voor onverwachte kosten te staan.

Isotech, het isolatiebedrijf van Leusden

Met meer dan 45 jaar ervaring en het isoleren van huizen zijn wij dé isolatiespecialist in Leusden en omgeving. Binnen ons isolatiebedrijf worden de specialisten vakkundig opgeleid en wordt ons systeem continu getest op kwaliteit en isolerend vermogen. Profiteer van een langdurige garantie en wacht niet te lang met het isoleren van jouw woning. Bel vandaag nog naar 040 – 241 74 64 of doe online de bespaarcheck en ontdek wat het isoleren van je woning jou oplevert.