Isotech – onze diensten

Isotech is al meer dan 45 jaar de isolatiespecialist in regio Rotterdam. Wij verbeteren woningen door diverse soorten isolatie- dit is zowel slim als duurzaam. Wij zorgen ervoor dat je huis goed geïsoleerd is, zodat jij

  • geld bespaart op je stookkosten;
  • geniet van een hoger wooncomfort;
  • jouw steentje bijdraagt aan het milieu;
  • minder last hebt van geluidsoverlast;
  • de waarde van jouw huis verhoogt.

 

We vertellen je graag iets meer over onze diensten. Hier vallen onder meer onder:

Spouwmuurisolatie

Wil je de energie-efficiëntie van je huis verbeteren en je verwarmingskosten verlagen? Spouwmuurisolatie is een geweldige optie! Het werkt door de spleten in je muren op te vullen, zodat warmte niet kan ontsnappen. Als extra bonus helpt het ook om je huis stiller te houden door geluid te absorberen.

Als je spouwmuurisolatie kiest, vullen we de ruimte in je muur met hoogwaardig isolatiemateriaal. De meeste koopwoningen in Rotterdam komen in aanmerking voor dit soort isolatie, zolang de spouw tussen de binnen- en buitenmuur maar niet volledig gevuld is. Spouwmuurisolatie is een populaire keuze onder huiseigenaars omdat het een betaalbare investering is die onmiddellijk resultaat oplevert. De terugverdientijd van een investering in spouwmuurisolatie is ook relatief kort.

Vloerisolatie

Wil je je vloeren in Rotterdam isoleren en je energierekeningen verlagen? Kijk niet verder dan onze vloerisolatie in Rotterdam! Onze isolatie is gemaakt van hoogwaardige materialen die je huis warm houden in de winter en koel in de zomer. De plaatsing is snel en eenvoudig, dus je kunt meteen beginnen geld te besparen op je energierekeningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Vloerisolatie is iets dat veel mensen over het hoofd zien als het gaat om het isoleren van hun huis. Vloerisolatie is echter een heel belangrijk onderdeel om je huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Er zijn veel verschillende soorten vloerisolatie, maar Isotech maakt gebruik van haar eigen IsoPremium vloerisolatie. Deze soort isolatie is uiterst effectief om je vloeren warm te houden in de winter en koel in de zomer. Het helpt ook het geluidsniveau in je woning te verminderen. Dus, woon jij in Rotterdam en wil jij jouw huis en portemonnee een dienst bewijzen? Kies dan voor vloerisolatie van Isotech!

Isolatieglas

Zoek je een isolerende beglazing die je leven comfortabeler maakt en je energierekeningen lager? En woon jij in Rotterdam of omstreken? Zoek dan niet verder! Ons isolerend glas is precies wat je nodig hebt om je woning het hele jaar door op een behaaglijke temperatuur te houden.

Als je isolatieglas van Isotech koopt, kun je erop vertrouwen dat je een product van hoge kwaliteit (HR++) krijgt dat nog jaren goed zal presteren. Wacht dus niet langer – doe vandaag de investering en begin meteen geld te besparen en het comfort van je huis te verbeteren!

Dakisolatie

Ben je bezorgd over de hoge kosten van energierekeningen? Wil je je huis comfortabeler maken in de winter en koeler in de zomer? Dakisolatie toevoegen aan je zolder in Rotterdam is een geweldige manier om dit te doen, en onze Soudafoam SPF 03 is het beste product op de markt. Het is gemaakt van gespoten isolatieschuim op basis van water. Dit product is uitstekend geschikt voor zowel thermische als akoestische isolatie, en ook voor luchtafdichting. Soudafoam SPF O3 heeft een zeer lage dichtheid, is waterdamp open, schaadt de ozonlaag niet en draagt dus niet bij aan de opwarming van de aarde.

Isolatiesubsidie in Rotterdam

Als je huis in Rotterdam aan isolatie toe is, kun je in aanmerking komen voor een subsidie. De overheid geeft een vergoeding op de kosten van het isoleren van je huis, wat je veel geld kan besparen! Isolatie is een belangrijk onderdeel om je huis warm te houden in de winter en koel in de zomer, en het kan ook helpen om je energierekening te verlagen. Om te weten of je voor een subsidie in aanmerking komt, neem je contact op met ons of kijk op de website van de overheid!

Meer weten over isolatie in Rotterdam?

Heb je nog vragen of opmerkingen over isolatie in Rotterdam? Isolatiebedrijf Rotterdam – Isotech helpt je graag verder! Wij adviseren je uiteraard graag over diverse zaken met betrekking tot de isolatie van jouw woning. Twijfel dus zeker niet om contact met ons op te nemen! Je kan ons ook bellen op 040-2417464 of een mail sturen naar [email protected]. Isotech helpt je graag verder!