PLATINUM ISOTECH-Systeem®

Met spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Best wordt de smalle luchtruimte tussen uw binnen- en buitenmuur (spouwmuur) gevuld met HR++ PLATINUM ISOTECH-parels®. Dankzij de slimme combinatie van deze kleine isolatieparels met de brandvertragende ISOTECH-Glue® zorgt onze spouwmuurisolatie vanaf dag 1 voor een lagere energierekening.

homepage

WAAROM HR++ PLATINUM ISOTECH-PARELS®?

PLATINUM HR++ ISOTECH-Parels® zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis wordt via de spouw naar buiten gebracht. HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde isolatieparels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS een zeer lichte materiaalsoort: de isolatieplaat zakt niet in en de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® blijven een leven lang op de juiste plaats.

VOORDELEN HR++ PLATINUM ISOTECH-PARELS®

De HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® en het PLATINUM ISOTECH-Systeem® zijn ATG- en KOMO-gecertificeerd. Isolatietechniek Best is daarmee de enige aanbieder in België én Nederland met een volledig gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie. Kies voor de unieke isolatiekracht van de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels®: de hoogste standaard in spouwmuurisolatie.

  • Onderhoudsvrij en brandvertragend;
  • Isolatieplaat blijft een leven lang op zijn plaats;
  • Ademend en ongevoelig voor vocht, rot en schimmel;
  • Eenvoudig en snel te verwerken;
  • Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Het PLATINUM ISOTECH-Systeem® is een combinatie van HR++ PLATINUM ISOTECH-parels® en ISOTECH-Glue® . De HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® is brandveilig en zorgt ervoor dat de ISOTECH-parels® gegarandeerd op hun plaats blijven. Daarnaast bezit de ISOTECH-glue® een aantal unieke eigenschappen.

WAAROM ISOTECH-GLUE®?

Isolatietechniek Best ontwikkelde samen met Kingspan Unidek een zeer schone lijm, de speciale ISOTECH-Glue®. In combinatie met de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® is het gemakkelijk te verwerken zodat onze isolatiespecialisten uw woning binnen één dag kunnen isoleren. De ISOTECH-Glue® bevat geen gevaarlijke componenten. Het product is volledig biologisch afbreekbaar en daarmee vriendelijk voor het milieu.

VOORDELEN ISOTECH-GLUE

De ISOTECH-Glue® is speciaal ontwikkeld om de isolatiekracht van de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® te versterken. De ISOTECH-Glue® is brandveilig, waterafstotend, gemakkelijk te verwerken, houdt de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® op hun plaats, zorgt voor een optimale vulling van de spouwmuur, is milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

PLATINUM ISOTECH-SYSTEEM®: HOE WERKT HET?

Het vernieuwende PLATINUM ISOTECH-Systeem® voor spouwmuurisolatie is een combinatie van HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® en ISOTECH-Glue®. De isolatieparels worden binnen 1 dag met de speciaal ontwikkelde, waterafstotende ISOTECH-Glue® in de spouwmuur geblazen. De combinatie van de kleine diameter van de isolatieparels (3,5 mm) en de brandvertragende lijm garandeert een optimale vulling van de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur van uw woning.

Graag legt onze isolatieadviseur u precies uit hoeveel u kunt besparen door spouwmuurisolatie met HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels®. Maak een vrijblijvende adviesafspraak. Heeft u de gratis bespaarcheck al gedaan? Isolatietechniek Best werkt continu aan de hoogste kwaliteit op het gebied van spouwmuurisolatie. Lees meer over onze certificering en garantie of gratis adviesafspraak op voor meer informatie over het PLATINUM ISOTECH-Systeem®.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantasti

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, all

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd