Isoleren in Limburg

Dat je met woningisolatie de invloeden van temperatuur en vocht kunt beheersen, weet iedereen wel. Er zijn echter nog een aantal andere belangrijke redenen te benoemen waarom het zo belangrijk is om je huis te isoleren. Wat dacht je van je eigen gezondheid en dat van je gezinsleden? Een goede reden om je hier eens in te verdiepen. Het isoleren van je woning in Limburg levert een veelzijdigheid aan voordelen op en deze voordelen gaan verder dan je denkt! Isotech heeft meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van Isolatie. Wil jij dus ook graag je huis laten isoleren door een ervaren isolatiespecialist? Dan ben je bij Isotech aan het juiste adres.

 

Isolatie in Limburg

We weten allemaal dat het isoleren van je woning of bedrijfspand van groot belang is, ook in Limburg. De belangrijkste reden van woningisolatie is om een prettig woonklimaat te creëren. Door het isoleren zorg je ervoor dat invloeden van buitenaf geen invloed uit kunnen oefenen op je woonklimaat. Dit betekent dat je geen last hebt van kou of tocht die via de stenen van je woning of via het dak naar binnen trekt. Het is dan ook goed om te beseffen dat Isolatie in Limburg tal van voordelen heeft, we zetten ze voor je op een rijtje:

 

  • Besparing op de stookkosten;
  • Klimaatbeheersing binnen zowel in de zomer als de winter
  • Geluidsdemping
  • Kan brandvertragend werken (afhankelijk van keuze materiaal)
  • Werkt waarde verhogend bij verkoop pand
  • Bijdrage aan het milieu
  • waardevermeerdering van je huis

Isolatie van het dak in Limburg

Isoleren kun je natuurlijk op verschillende manieren doen. Eén van die manieren is het isoleren van je dak. Dakisolatie in Limburg laten aanbrengen, loont letterlijk de moeite. Op het moment dat een dak niet goed geïsoleerd is, gaat er immers veel warmte verloren. Hierbij kun je gerust denken aan 30% warmteverlies! In de huidige tijd gaat je portemonnee hier zeker niet blij van worden. Isotech is al tientallen jaren actief in deze sector en beschikt dan ook over een uitstekende vakkennis op gebied van het aanbrengen van dakisolatie. Wij kunnen de isolatie van het dak in Limburg tot in de perfectie voor je verzorgen.

Isolatie van de spouwmuur in Limburg

Natuurlijk doen we meer dan alleen dakisolatie in Limburg. Ook isolatie van de spouwmuur in Limburg behoort tot onze mogelijkheden. Het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie is namelijk een betaalbare investering waar je direct resultaat van ziet. Daarnaast is ook de terugverdientijd van je investering relatief kort. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem® verhoogt niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, draagt daarmee bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat.

Isolatie subsidie Limburg

Wist je dat er een isolatie subsidie in Limburg te verkrijgen is? Dit maakt de investering in spouwmuurisolatie voor veel woning eigenaren in Limburg natuurlijk nóg aantrekkelijker! Naast een verlaagd Btw tarief van slecht 6% geven veel gemeenten ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Mede dankzij de beschikbare isolatie subsidie regelingen verdien je de investering voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Limburg gemiddeld al binnen 4 jaar weer terug. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook dé reden om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Limburg!

Isotech voor isolatie in Limburg

Heb je interesse om vrijblijvend af te stemmen wat Isotech voor je kan betekenen met betrekking tot isolatie in Limburg? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij nemen opdrachten aan in heel Limburg.