Isotech HR Parels

Met spouwmuurisolatie van Isolatietechniek Best wordt de smalle luchtruimte tussen uw binnen- en buitenmuur (spouwmuur) gevuld met HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels®. Dankzij de slimme combinatie van deze kleine parels met de brandvertragende ISOTECH-Glue® zorgt onze spouwmuurisolatie vanaf dag 1 voor een lagere energierekening.

WAAROM HR++ PLATINUM PARELS?

HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis wordt via de spouw naar buiten gebracht. HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde parels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS een zeer lichte materiaalsoort: de isolatieplaat zakt niet in en de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® blijven een leven lang op de juiste plaats.

VOORDELEN HR++ PLATINUM PARELS

De HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® en het PLATINUM ISOTECH-Systeem® zijn ATG- en KOMO gecertificeerd. Isolatietechniek Best is daarmee de enige aanbieder in België én Nederland met een volledig gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie. Kies voor de unieke isolatiekracht van de HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels®: de hoogste standaard in spouwmuurisolatie.

Onderhoudsvrij | Brandvertragend | Isolatieplaat blijft een leven lang op zijn plaats | Ongevoelig voor vocht, rot en schimmel | Ademend | Eenvoudig en snel te verwerken | Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Wilt u meer weten over spouwmuurisolatie met HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® van Isolatietechniek Best? Maak een gratis adviesafspraak met de ISOTECH isolatieadviseur.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantasti

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, all

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd