Isolatie in Brabant

Isolatie in Brabant laat je gemakkelijk en snel uitvoeren door Isotech. Met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van isolatie kun jij gegarandeerd comfortabel wonen en besparen op je energiekosten. Zeker in de huidige tijd is dat geen overbodige luxe. Daarnaast is isoleren een investering die je relatief snel terugverdient hebt, zeker nu er tal van subsidies beschikbaar zijn als je de isolatie laat uitvoeren door een erkent bedrijf. Als je dus op zoek bent naar een vakkundig bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van isolatie in Brabant bent je bij Isotech aan het juiste adres.

Dakisolatie in Brabant laten aanbrengen

Isotech is gespecialiseerd in verschillende soorten isolatie, waaronder dakisolatie. Het is in meerdere opzichten een goede keuze om dakisolatie in Brabant te laten aanbrengen. Allereerst is het goed te weten dat warmte naar boven gaat. Als het dak niet op een effectieve manier geïsoleerd is, zal veel warmteverlies veroorzaken. Dit gaat niet alleen ten koste van het leefklimaat maar ook een hoge energierekening als gevolg hebben, zeker als er sprake is van een koude winter. Uiteraard kunnen de vakmensen van Isotech voor je uitrekenen hoeveel de besparing voor jou zal zijn. Tot slot is het natuurlijk goed om dakisolatie in Brabant aan te laten brengen uit milieuoverwegingen, zeker nu we beseffen hoe zuinig we moeten zijn op onze omgeving. Overigens is het goed te weten dat er diverse subsidieregelingen zijn als je ervoor kiest om dakisolatie te laten aanbrengen. Uiteraard kunnen wij je hier persoonlijk over informeren.

De opties bij het laten plaatsen van dakisolatie in Brabant

Je hebt meerdere opties bij het laten plaatsen van dakisolatie in Brabant. We zetten deze mogelijkheden overzichtelijk voor je op een rijtje:

  • Binnenzijde van een schuin dak laten isoleren, de “koud dak methode”;
  • Buitenzijde van een schuin dak laten isoleren, de “warm dak methode”;
  • Plat dak laten isoleren (aan de binnen- of buitenzijde);
  • Zoldervloer laten isoleren.

Welke materialen worden gebruikt voor dakisolatie?

Als enige in Nederland werken wij met Soudafoam SPF 03. Dit is een gespoten isolatieschuim op basis van water. Soudafoam SPF 03 is geschikt voor binnen-, en in combinatie met een waterwerende laag, ook voor buitenisolatie. Dit product combineert een uitstekende thermische en akoestische isolatie met luchtdichting in één laag. Dankzij zijn unieke samenstelling heeft Soudafoam SPF O3 een zeer lage dichtheid, is het waterdampopen en onschadelijk voor de ozonlaag en opwarming van de aarde. Naast de Soudafoam SPF 03 dakisolatie werken wij sinds kort ook met ons eigen Isopremium dakisolatie materiaal. Uiteraard kunnen de vakmensen van Isotech je ook op dit gebied persoonlijk adviseren wat voor jou de beste keuze is. We gebruiken uitsluitend materialen van een hoge kwaliteit om  het gewenste resultaat te kunnen garanderen.

Subsidie op isolatie in Brabant

Wanneer je kiest voor dakisolatie kom je in aanmerking voor de landelijke subsidie voor isolatie. Hiermee is het mogelijk om tot wel 15% van de investering voor het aanbrengen van de Soudafoam of Isopremium dakisolatie terug te krijgen. Besluit je echter om (binnen een jaar) meerdere vormen van isolatie aan te laten brengen dan kan de totale subsidie op isolatie in Brabant oplopen tot wel 30%.

Isotech voor alle isolatie werkzaamheden in Brabant

Heb je interesse om vrijblijvend af te stemmen wat Isotech voor je kan betekenen met betrekking tot het laten isoleren van je dak of andere isolatie werkzaamheden in Brabant? Neem dan gerust contact op om jouw wensen te bespreken. Wij informeren je graag hoe we hierin kunnen voorzien. Je kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Isotech neemt opdrachten aan in heel Brabant.