Na-isoleren spouwmuur

Is je zoektocht naar de meest effectieve en duurzame isolatiemogelijkheden voor je woning in volle gang? Bij Isotech ben je aan het juiste adres. We zijn er trots op je Enverifoam aan te bieden, ons innovatieve isolatieschuim.

Werking van Enverifoam isolatie

Enverifoam is de perfecte keuze voor woningen die optimale isolatie vereisen, zowel bij nieuwbouwprojecten als bestaande woningen. Dit polyurethaanschuim is speciaal ontworpen om alle holtes en kieren in je woning naadloos op te vullen, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt en de isolatie optimaal is.

Met een hoge thermische weerstand biedt Enverifoam efficiënte warmte-isolatie, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparing en een vermindering van de CO2-uitstoot. Daarnaast is Enverifoam waterdicht en vochtbestendig, waardoor schimmelgroei en andere micro-organismen worden voorkomen, wat zorgt voor een gezonder binnenklimaat en lagere onderhoudskosten.

Ruim 45 jaar ervaring
32.000 woningen geïsoleerd
In totaal € 86.400.000,- bespaard voor onze klanten

Voordelen van Enverifoam

Enverifoam onderscheidt zich door de volgende product specificaties:

  • Hoge R-waarde: Enverifoam heeft een uitstekende thermische weerstand, waardoor het warmteverlies effectief wordt tegengegaan.
  • Korte uithardingstijd: Dankzij de snelle uitharding van Enverifoam kan de installatie efficiënt worden uitgevoerd, waardoor projecttijden worden geminimaliseerd.
  • Sterke hechting: Enverifoam hecht zich uitstekend aan diverse oppervlakken, zoals beton, hout en metaal, voor duurzame isolatieprestaties.
  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Het schuim kan gemakkelijk worden aangebracht in moeilijk bereikbare en complexe gebieden, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals daken, muren en vloeren.
  • Geluidsisolatie: Naast thermische isolatie biedt Enverifoam ook goede geluidsisolerende eigenschappen, waardoor geluidsoverdracht tussen ruimtes wordt verminderd.
  • Schimmel- en rotbestendigheid: Enverifoam is bestand tegen schimmelvorming en rot, waardoor de duurzaamheid en levensduur van je isolatiesysteem worden verlengd.
  • Brandwerendheid: Enverifoam is brandwerend en voldoet aan strenge veiligheidsnormen, wat extra bescherming biedt voor je woning.

Steun het milieu met milieuvriendelijke isolatie

Enverifoam is ook een milieuvriendelijke keuze. Het bevat geen CFK’s, HCFK’s of HFK’s en is volledig recyclebaar. Door te kiezen voor Enverifoam draag je bij aan een duurzamere toekomst en een beter milieu.

Bij Isotech begrijpen we het belang van isolatie voor jouw comfort en energie-efficiëntie. Met onze expertise en jarenlange ervaring in de isolatiebranche bieden we hoogwaardige materialen en oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke isolatiebehoeften.

Als je je woning optimaal wilt isoleren met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit, kies dan voor Isotech en Enverifoam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek hoe wij jouw woning kunnen voorzien van de meest effectieve isolatieoplossingen die zorgen voor maximaal comfort en energiebesparing. Samen creëren we een woning die klaar is voor de toekomst.

Vraag nu een offerte aan!

Referenties van tevreden klanten