Het Isotech team

Bekijk hier ons team, en vergeet ook niet om eens verder te lezen, want onze mensen hebben stuk voor stuk hun eigen verhaal.

Danielle

Verkoop

Danielle, al jaren jouw eerste contact bij Isotech. Danielle maakt een afspraak met een van onze isolatie specialisten om bij je thuis te komen op een door jouw gewenst moment. Danielle weet alles van Isolatie en duurzaamheid en staat ook voor al je vragen klaar bij Isotech. Ze geeft een eerlijk advies wat er voor je woning het beste werkt.

Dinah

Verkoop

Dinah, al ruim 5 jaar jouw eerste contact bij Isotech. Dinah maakt een afspraak met een van onze isolatie specialisten, om bij jou thuis te komen op een door jou gewenst moment. Dinah weet alles van Isolatie en duurzaamheid en staat ook voor al je vragen klaar bij Isotech. Ze geeft een eerlijk advies wat er voor jou woning het beste werkt.

Caroline

Verkoop

Al enige tijd je eerste contact bij Isotech. Caroline maakt een afspraak met een van onze isolatie specialisten om bij je thuis te komen op een door jou gewenst moment. Ze weet alles van Isolatie en duurzaamheid, ze staat ook voor al je vragen klaar bij Isotech.

Ilse

Planning en office manager

Ilse, planning en office manager al ruim 11 jaar degene die met jou een afspraak maakt voor uitvoer van de isolatiewerkzaamheden. Ilse weet alles van Isolatie en duurzaamheid en staat ook voor al je vragen klaar bij Isotech. Ilse regelt daarnaast alle zaken als office manager bij Isotech en geeft leiding aan de uitvoer.

Henny

Administratie

Henny, al ruim 11 jaar degene die verantwoordelijk is voor offertes, orderbevestigingen en facturatie. Ook neemt ze alle tijd voor je om deze zaken te bespreken.Henny is daarnaast verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot dak en vloer isolatie en weet daarnaast alles van Isolatie en duurzaamheid en staat ook voor al je vragen klaar bij Isotech.

Mariette

Administratie

Mariette, al jaren lang onze financiële alleskunner. Vragen over financiën, oplossingen bieden en verschillende financiële mogelijkheden kun je met haar bespreken. Ook onze zakelijke contacten worden door Mariette behartigt. Administratie, isolatie en duurzaamheid daar staat Mariette voor.

Henk

Isolatie adviseur

Henk van den Boomen, al ruim 11 jaar onze technische man en zeer vakkundige isolatiespecialist. Henk weet alles over Isolatie, bouwkundige uitdagingen en oplossingen. Een expert om trots op te zijn.

Herman

Isolatie adviseur

Als isolatie adviseur komt Herman naar je toe en geeft jou een gedegen isolatie advies. Herman adviseert over alle ins en outs van vloer, dak & spouwmuurisolatie en ook over duurzaamheid. Zijn ervaring is dan ook enorm en dit zorgt samen met jouw wensen voor het beste resultaat. Of het nu gaat om onze unieke spouwmuurisolatie of de allerbeste vloer en dakisolatie in Nederland Herman staat voor je klaar.

Martin

Isolatie adviseur - Junior

Martin, als junior isolatie expert komt Martin naar je toe en geeft jou een gedegen isolatie advies. Dit is het eerste jaar dat Martin ons team versterkt. Martin weet alle ins en outs over vloer & spouwmuurisolatie en duurzaamheid.

Peter

Isolatie adviseur

Als isolatie expert komt Peter naar je toe en geeft jou een gedegen isolatie advies. Al jarenlang adviseert Peter over alle ins en outs van vloer & spouwmuurisolatie en ook over duurzaamheid. Zijn ervaring is dan ook enorm en dit zorgt samen met jou wensen voor het beste resultaat.

Rob

Isolatie adviseur

Als isolatie expert komt Rob naar je toe en geeft jou een gedegen isolatie advies. Al jarenlang adviseert Rob over alle ins en outs van vloer & spouwmuurisolatie en ook over duurzaamheid. Zijn ervaring is dan ook enorm en dit zorgt samen met jouw wensen voor het beste resultaat. Of het nu gaat om onze unieke spouwmuurisolatie of de allerbeste vloerisolatie in de markt Rob staat voor je klaar.

Joss

Medeoprichter

Joss, medeoprichter van Isotech isolatie en dagelijks is Joss naast algeheel management bezig met het verbeteren van onze producten, het optimaliseren van het klantcontact en het verspreiden van de boodschap dat we echt een stuk duurzamer moeten gaan leven.

Dennie

Isolatie expert

Dennie al ruim 10 jaar een professionele isolatie expert. Dennie voorziet alle soorten gebouwen en woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Voor een geweldig eindresultaat zorgt hij iedere dag. Ook specialistisch werk is geen probleem met zijn jarenlange ervaring.

Dilivio

Isolatie expert - Junior

Dilivio, onze junior isolatie expert. Dilivio voorziet alle soorten gebouwen en woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Dilivio is jong en leert heel snel van zijn collega's. Voor een geweldig eindresultaat zorgt hij iedere dag. Ook specialistisch werk is nu al geen probleem voor Dilivio.

Djulian

Isolatie expert

Onze isolatie krachtpatser Djulian voorziet alle soorten woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Djulian is in het eerste jaar als isolatiemonteur een betrouwbare, technische en uiterst klantvriendelijke collega gebleken. Een teamspeler en expert ook voor jou als klant.

Joris

Isolatie expert

Joris voorziet alle soorten gebouwen en woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Joris is al jaren een professioneel isolatie expert. Ook specialistisch werk is geen probleem met zijn jarenlange ervaring. Een vrolijke jongen die van iedere dag een feest maakt samen met zijn collega's. Voor een geweldig eindresultaat zorgt Joris iedere dag.

Louis

Isolatie expert

Louis is al jaren een professionele isolatie expert. Louis voorziet alle soorten gebouwen en woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Voor een geweldig eindresultaat zorgt hij iedere dag. Ook specialistisch werk is geen probleem met zijn jarenlange ervaring. Een vrolijke isoleerder die van iedere dag een feest maakt.

Ralph

Isolatie expert

Onze isolatie krachtpatser Ralph voorziet alle soorten woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Ralph is al bijna 10 jaar als isolatiemonteur een betrouwbare, technische en uiterst klantvriendelijke collega gebleken. Een teamspeler en expert ook voor jou als klant.

Tim

Isolatie expert

Tim, al jaren lang een professionele isolatie expert. Tim voorziet alle soorten gebouwen en woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Tim doet dit altijd met een lach. Voor een geweldig eindresultaat zorgt hij iedere dag. Ook specialistisch werk is geen probleem met zijn jarenlange ervaring.

Pascal

Isolatie expert

Onze isolatie krachtpatser Pascal voorziet alle soorten woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Pascal is een betrouwbare, technische en uiterst klantvriendelijke collega gebleken. Een teamspeler en expert ook voor jou als klant.

Kevin

Isolatie expert - Junior

Kevin voorziet alle soorten gebouwen en woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst!! Voor een geweldig eindresultaat zorgt hij iedere dag.

Nigel

Isolatie expert - Junior

Nigel voorziet alle soorten gebouwen en woningen van isolatie voor een comfortabele en duurzame toekomst. Voor een geweldig eindresultaat zorgt hij iedere dag.