Bekijk onze reviews

Isotech Reviews: Klantbeoordelingen over onze diensten

Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Deze feedback biedt inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van onze diensten. Wij waarderen de mening van onze klanten en gebruiken deze om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Bekijk onze Google Reviews

Bent u geïnteresseerd in specifieke isolatieoplossingen die wij bieden? Bekijk dan de volgende diensten:

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, alles zo proper mogelijk achter gelaten, … Echt super!!! Wij zijn tevreden klanten vanaf het begin. Vanaf dat jullie vertegenwoordiger, Stabel Peter, hier alles netjes uitgelegd heeft, de offerte gemaakt heeft. Maar ook van jullie mensen die onze vragen telefonisch en/of via mail beantwoorden. De dag voor jullie de werken uitvoeren ons nog effe contacteren. Dus we kunnen maar 1 ding zeggen, jullie gaan professioneel te werken. Harstikke bedankt voor alles. Wij gaan jullie zeker aanbevelen.

Kerstens – Simons

Gisteren is mijn huis geïsoleerd en wat ben ik blij met mijn keuze voor Isotech. Snel, vakkundig en ontzettend aardige medewerkers. Bedankt!

Wilma Schrover

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

Vandaag hebben 2 mensen van Uw bedrijf een stukje gevel opnieuw geïsoleerd. Er was namelijk bij reparatie een strook metselwerk uit de gevel verwijderd waarbij de isolatie beschadigd was. Wij waren vanaf maart 2011 al heel erg tevreden met Uw werk, maar door deze service helemaal. Een compliment voor Uw medewerkers die vakkundig, behulpzaam, snel en vriendelijk waren. Ik heb al meerdere malen Uw bedrijf aanbevolen en zal dat in de toekomst zeker blijven doen. Mevrouw achter de telefoon: hartelijk dank voor het snelle regelen van een en ander.

Ton van Seeters

1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan… maar dat was niet zo. Dus idd een fantastisch resultaat al direct na de isolatie. Dankjulliewel!!!

Sandra van Gemert

Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Angelique

Fijn bedrijf , goede communicatie en fijne opgeleide monteur Zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid. alles schoon achter gelaten Top Top

Peter van Roekel

Top uitgevoerd werk. Tim en zijn collega waren op afgesproken tijd aanwezig, zoals al een dag eerder aangegeven was. Isolatie verliep snel en vakkundig. Deze jongens weten waar ze het over hebben. Lekker gezellig praatje gemaakt met een kopje koffie.. echt een aanrader voor iedereen.. ook maken ze alles netjes schoon na afloop.. gewoon toppers

Sach Games

Snelle installatie, prettige medewerkers en alles netjes opgeruimd achtergelaten! Daarnaast is het effect van de isolatie enorm.

Helga Geerts

Elke afspraak met het bedrijf is nagekomen Het contact was goed.
Het team van werknemers heeft netjes en goed werk afgeleverd.
Er werd opgeruimd en schoongemaakt.
Nette kerels (die hun schoenen uitdeden als ze binnen moesten).
Stof blijft er altijd liggen denk ik, niets dat een veger en wat water niet kan verhelpen. Ik ben tevreden.
Ik hoop dat het werk snel het beoogde resultaat (energiebesparing) gaat opleveren.

Peter Joziasse

Vorige week zijn de spouwmuren van mijn woning geïsoleerd door Isolatietechniek Best. De twee medewerkers hebben hard gewerkt en hebben alles ook erg netjes weer achtergelaten. Zeer tevreden mee.

Frank Van der Linden

Erg tevreden. Goede communicatie en een blij met het resultaat, echt een stuk warmer in huis

Judith Foederer

Alles klopte, goed advies, stipte uitvoering en nette oplevering. Dit was een fijne ervaring, bedankt!

Herman Weijers

3 maanden geleden zijn de jongens van Isolatietechniek Best bij mij over de vloer geweest om de spouwmuurisolatie werkzaamheden uit te voeren. Deze 2 mannen kwamen uiterst professioneel over. Voordat de mannen begonnen met de werkzaamheden liepen zij met mij een rondje om het huis om wat aandachtspunten te bekijken en te overleggen. Zo had ik wat “vuil” in de spouwmuur zitten dit is weggehaald door de jongens van Isotech. Verder hebben ze alles netjes achtergelaten en de gaatjes netjes gedicht. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Bob lodewijks

Deze week hebben we de voorgevel van ons huis laten isoleren. De spouwmuurisolatie was van A tot Z goed geregeld. Er is erg netjes gewerkt door de fijne medewerkers en van de boorgaten is niets meer te zien. We vernomen dezelfde avond al het verschil. Dus echt direct resultaat. Wij zijn super tevreden!

Mick V

Vorige week isolatie laten aanbrengen. Het is nu al voelbaar. Hadden we veel eerder moeten doen. . TOPP gedaan .Alles keurig en correct volgens afspraken uitgevoerd.

Mabel

Heel klantgericht bedrijf: snelle reactie op verzoek om informatie, duidelijke voorlichting, altijd snel contact, afspraken worden nagekomen en belangrijk: het isoleren wordt zorgvuldig, snel en netjes gedaan! Kortom: een bedrijf om aan te bevelen!

Hans Wijgergans

Meteen resultaat, lagere stookkosten en fantastische medewerkers!
Inmiddels 3 huizen geïsoleerd bij ons! Allemaal top gedaan en fijn personeel!

Gilaine van den Heuvel

Precies 1 week geleden ( 20 oktober 2020 ) heb ik mijn spouwmuren laten isoleren door IsolatieTechniek Best. De adviseur Marin is eerst bij mij langs geweest en heeft een spouwinspectie gevoerd. Ik heb in totaal 4 bedrijven langs laten komen en Martin was de enige die meerdere gaatjes had geboord en tot de conclusie kwam dat er vervuiling aanwezig was in de spouwmuur. Dit kan blijkbaar vochtproblemen veroorzaken op lagertermijn melde hij. ongeveer 1 maand later ( na akkoord ) kwamen de uitvoerders om mijn woning te isoleren. Deze hebben ook daadwerkelijk de vervuiling er uit gehaald en waren hier toch een tijdje mee bezig. Vervolgens begonnen ze met de woning te vullen. Na dat dit klaar was hebben ze alle gaatjes netjes dicht gevoegd. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb. Het professionele en complete advies van Martin heeft mij de doorslag gegeven en om dat dit bedrijf al 40 jaar ervaring schijnt te hebben op het gebied van spouwmuurisolatie.

Rien van de Winkel

In januari hebben we onze muren laten isoleren met HR+ parelkorrels. De twee werknemers liepen eerst samen met mij rondom het huis om te kijken waar er eventuele obstakels zouden zijn. Daarna gingen ze als een razende aan de slag, ervaring was duidelijk te zien. Tegen het middaguur was het werk opgeruimd en klaar. Na een paar dagen viel mij op dat er van een deel van de boorgaten behoorlijk kleurverschil met het oudere voegwerk te zien was. Foto’s gemaakt en via de mail dit met Isotech gedeeld. Na enkele dagen werd er contact opgenomen voor een afspraak om het te repareren. Uiteraard baalde de werknemers van het aanzicht, regeninslag was hun reactie. Dat kon niet de oorzaak zijn want waar regen kon komen was het voegwerk wel goed, waar de regen niet kon komen (vlak onder de goot) was er wel flink kleurverschil. Ik gaf aan dat naar mijn inziens (mijn bouwverleden als ervaring) een mengfout is ontstaan met het aanmaken van de tweede emmer voegmortel. Een foutje kan altijd natuurlijk, waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden. Ze hebben vervolgens alle gaten met kleurverschil aangepakt en het ziet er nu prima uit, je moet de gevulde boorgaten echt zoeken. Conclusie: Vooraf goed praktisch advies Ervaren werknemers Netjes en beleefd Nette (probleem)oplossing Direct resultaat Hoge comfort ervaring Nette prijs – kwaliteit

Oranjevereniging Vlierden

Graag wil ik even een compliment maken aan jullie bedrijf. Vanwege het koude weer is de aanbreng van de isolatie 2 x uitgesteld, maar dat verliep prima. Goed meegedacht met het verzetten van de afspraak. En met het aanbrengen afgelopen donderdag ook niets dan lof. 2 keurige jongemannen die keihard gewerkt hebben, zelfs geen tijd namen om een bakje koffie te drinken. Dat deden ze wel, maar buiten, tussen het werk door. En alles keurig netjes achtergelaten. Ook hier weer veel flexibiliteit en meedenken met het boren van de gaten en de uitvoering van hun werk. Dikke tien voor beide heren! Nu er een paar dagen overheen zijn gegaan, heb ik het gevoel dat ons huis comfortabeler is, de muren zijn minder koud dan voorheen. Het voelt goed nu ze geïsoleerd zijn! Hopelijk gaan we het nu ook merken in de gasrekening…. Nogmaals, complimenten voor jullie bedrijf. Keurige afwikkeling van A tot Z!

Rita van Strien