Besparing spouwmuurisolatie berekenen? Doe de bespaarcheck

BESPARING SPOUWMUURISOLATIE

Afhankelijk van uw woning kunt u met spouwmuurisolatie tot wel 33% besparen op uw energierekening. Dat betekent al gauw een besparing van € 600,- op jaarbasis. U verdient uw spouwmuurisolatie dus binnen de kortste keren terug. Bovendien heeft de overheid het BTW tarief over spouwmuurisolatie verlaagd. Ook kunt u vaak extra subsidie aanvragen bij uw gemeente. En stijgt de waarde van uw huis door het aanbrengen van isolatie. Daarnaast geeft Isolatietechniek Best u korting wanneer samen met de hele buurt spouwmuurisolatie laat aanbrengen. Zo bespaart u nog meer op het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

BEREKEN UW BESPARING SPOUWMUURISOLATIE

Ontdek met de bespaarcheck spouwmuurisolatie hoeveel u kunt besparen met het aanbrengen van HR ++ PLATINUM ISOTECH-Parel® spouwmuurisolatie. Met een investering in na-isolatie bespaart u direct op uw energiekosten. Maar hoeveel bespaart u per jaar en wanneer heeft u uw investering terugverdiend?

VOORDELEN SPOUWMUURISOLATIE

Naast dat uw energiekosten aanzienlijk dalen, heeft het isoleren van uw huis nog vele andere voordelen:

  • Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verbeterd wooncomfort. Zo hebt u natuurlijk meer grip op de temperatuur in huis.
  • Maar u hebt ook meer controle over de vochtregulatie. Ons materiaal werkt namelijk waterafstotend en vocht regulerend. Hierdoor heeft schimmelvorming veel minder kans.
  • Daarnaast werkt het materiaal ook brandvertragend, waardoor overslaande brand veel minder kans heeft.

Spouwmuurisolatie heeft dus niet alleen financiële voordelen.

BESPAARCHECK

Op deze vragen geeft de ISOTECH Besparingscalulator u een helder antwoord. Bovendien heeft u de mogelijkheid om meteen meer informatie aan te vragen bij een van onze deskundigen. Desgewenst ontvangt u direct een gratis offerte voor het na isoleren van uw woning. Doe nu de bespaarcheck!

Of hebt u juist vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of bent u benieuwd naar wat het isoleren van uw huis kost? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Ton van Seeters

Vandaag hebben 2 mensen van Uw bedrijf een stukje gevel opnieuw geïsoleerd. Er was namelijk bij reparatie een strook metselwerk uit de gevel verwijderd waarbij de isolatie beschadigd was. Wij waren vanaf maart 2011 al heel erg tevreden met Uw werk, maar door deze service helemaal. Een compliment voor Uw medewerkers die vakkundig, behulpzaam, snel en vriendelijk waren. Ik heb al meerdere malen Uw bedrijf aanbevolen en zal dat in de toekomst zeker blijven doen. Mevrouw achter de telefoon: hartelijk dank voor het snelle regelen van een en ander.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd