Buitenmuur isoleren

Effectief de buitenmuur isoleren

Wilt u de buitenmuur laten isoleren? Isolatietechniek Best is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie voor woonhuizen en bedrijfspanden. Met ruim 30 jaar ervaring in ons vak bieden wij u de beste oplossing voor het isoleren van de buitenmuur. Onze specialisten worden continu opgeleid zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Zo weet u zeker dat uw huis wordt geïsoleerd met de nieuwste en meest effectieve isolatie technieken. Dus laat uw buitenmuur isoleren door de vakspecialist!

Voor een verhoogd wooncomfort

Spouwmuurisolatie met ISO-parels of EPS parels levert het hoogste rendement van alle isolatiemethoden op. Het isoleren van de buitenmuur maakt het wonen veel aangenamer. Door het isoleren van de buitenmuur met ISO-parels wordt de temperatuurverdeling in huis veel gelijkmatiger. De kou wordt door de isolatie buiten gehouden. U hoeft dus minder hard te stoken. Bovendien is deze isolatie waterafstotend. Wanneer het regent, zal het vocht niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. Omdat de isolatielaag waterdamp van binnen naar buiten doorlaat, blijft de muur ademen. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming geen kans krijgt. Daarnaast is de installatie van de isolatie binnen één dag geregeld. Hierdoor is geen grote verbouwing vereist en is uw huis binnen een mum van tijd klaar.

Duurzaam wonen

Uw buitenmuur isoleren kent vele voordelen. Zo stijgt de waarde van uw woning en voldoet uw woning aan de hogere eisen van de markt. Natuurlijk werkt isolatie energiebesparend. Als gevolg dalen uw stookkosten en hebt u uw investering zo terugverdiend. Daarnaast komt u ook nog eens in aanmerking voor subsidie. En de spouwmuurisolatie wordt eenmalig binnen één dag aangebracht. Hierna hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van de isolatie. Ons materiaal is namelijk vormvast en zeer duurzaam.

Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende adviesafspraak. Heeft u de gratis bespaarcheck al gedaan?

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, all

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd