EPS isolatie

EPS isolatie, een uitstekend product voor duurzaam wonen

Wilt u uw huis duurzaam isoleren? Isolatietechniek Best is al jaren de specialist in spouwmuurisolatie. Wij maken gebruik van EPS isolatie van de beste kwaliteit. Met EPS isolatie voor uw spouwmuur heeft u gegarandeerd een aangename temperatuur in huis. Als gevolg zullen uw stookkosten snel dalen. Op deze manier hebt u snel uw investering terugverdiend, waardoor de eenmalige prijs die u betaald heeft zo terug is. Daarnaast kunt u ook nog eens gebruik maken van de subsidie regeling op isolatie. Verder is een complete verbouwing van uw huis overbodig. Het aanbrengen van het isolatiemateriaal is binnen een dag klaar!

Verbeterd wooncomfort

Onze vakmannen maken gebruik van een eenvoudige isolatietechniek. Deze eenvoudige, maar zeer effectieve manier wordt bereikt door gebruik van ISO-parels. Deze parels zijn van EPS en uiterst geschikt voor isolatie. Uw huis isoleren met deze parels heeft meerdere voordelen:

  • Zo zijn ze parels vormvast door middel van het bindmiddel. Hierdoor zakt het isolatiemateriaal dus niet uit.
  • Daarnaast dragen ze bij aan uw veiligheid, aangezien ze brandvertragend zijn.
  • Ook hebben ze een zeer hoge constante isolatiewaarde. Verder zijn ze zeer milieuvriendelijk en bevatten geen schadelijke dampen of gassen.
  • Een ander voordeel is dat ze zorgen voor een daling in de vochtigheid van uw huis. Daardoor worden condens- en schimmelvorming op uw buitenmuur voorkomen.

Isolatietechniek Best

Onze specialisten worden in ons eigen bedrijf opgeleid. Dit garandeert een vakkundige verwerking en u hebt geen omkijken meer naar dit gedeelte van uw isolatieplan. Met EPS isolatie is een enorme besparing op uw energienota’s merkbaar. Wij garanderen een hoge kwaliteit door de duurzaamheid van hoogwaardige materialen.

Vraag een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende adviesafspraak. Heeft u de gratis bespaarcheck al gedaan?