Isolatie aanbrengen

Isolatietechniek Best B.V. heeft deskundige isolatiespecialisten in huis die isolatie op een professionele wijze aanbrengen. Al ruim 30 jaar voorzien wij muren van woningen en bedrijfspanden van effectief isolatiemateriaal. Onze isolatiespecialisten worden door ons zelf opgeleid en leveren hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen isolatie aanbrengen bij zowel woningen als bedrijven.

VERHOOG HET WOONCOMFORT

Onze vakmensen maken gebruik van een eenvoudige maar effectieve methode om isolatie aan te brengen. De ISO-parels worden in de holle ruimtes van de spouwmuur geblazen via kleine gaatjes. Door de eigenschappen van de parels wordt het binnenklimaat verbeterd en het comfort verhoogt. De belangrijkste eigenschappen van deze parels zijn:

  • Brandvertragend;
  • Waterafstotend;
  • Dampdoorlatend.

EEN GEÏSOLEERD HUIS STIJGT IN WAARDE

Zoals elk ander land stelt ook de Nederlandse woningmarkt hoge eisen aan woningen. Een geïsoleerd huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt en zal daarom in waarde stijgen.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Ben en Inge Prins – Jaren ’60 woning

Achteraf bezien, hadden wij ons huis – bouwjaar 1963 – al veel eerder moeten laten voorzien van spouwmuurisolatie. Onvoorstelbaar overigens dat binnen 1 dag zowel de spouwmuurisolatie als de kruipruimte beluchtingen waren aangebracht! Vrijwel onm

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd