Isolatie aanbrengen

Isolatie aanbrengen

Wil jij graag isolatie aanbrengen in je woning? Dan ben je bij Isolatietechniek Best aan het juiste adres! Wij hebben namelijk deskundige isolatiespecialisten in huis die de isolatie op een professionele wijze voor je aanbrengen. Al ruim 45 jaar voorzien wij muren van woningen en bedrijfspanden van effectief isolatiemateriaal.

Kortom, wil jij ook de allerbeste isolatie aanbrengen in jouw woning? Kies dan voor de isolatiemogelijkheden van Isolatietechniek Best!

Isolatie aanbrengen zorgt voor een verhoging van het wooncomfort

Onze vakmensen maken gebruik van een eenvoudige maar effectieve en klantvriendelijke methode om isolatie aan te brengen. De ISO-parels worden in de holle ruimtes van de spouwmuur geblazen via kleine gaatjes. Hierdoor zijn we binnen een dag klaar met het aanbrengen van de isolatie. Dus is er ook geen grote verbouwing nodig en ervaar je weinig overlast.

Het aanbrengen van de isolatie gaat als volgt in zijn werk:

 • Onze isolatiespecialisten kijken ten eerste of de spouwmuur geschikt is voor isolatie;
 • Vervolgens maken we gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij onbeschadigd;
 • Het isolatiemateriaal spuiten we in de muur. De gaatjes maken we weer netjes dicht;
 • De spouwmuurisolatie wordt tot slot van buitenaf aangebracht; jij merkt daar zelf bijna niets van.

Door de eigenschappen van de parels wordt het binnenklimaat verbeterd en het comfort verhoogt:

 • Naast dat de parels warmte regulerend zijn, zijn er vele andere voordelen. Zo werken de parels namelijk waterafstotend en damp doorlatend;
 • Hierdoor is de kans op schimmelvorming aanzienlijk kleiner;
 • Ook verhogen de parels de veiligheid. Deze zijn namelijk brandvertragend.

Op deze manier dragen de parels dus op verschillende manier bij aan jouw wooncomfort!

Een geïsoleerd huis stijgt in waarde

Zoals elk ander land stelt ook de Nederlandse woningmarkt hoge eisen aan woningen. Een geïsoleerd huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt en zal daarom in waarde stijgen. Daarnaast dalen de energiekosten omdat je woning minder warmte verliest. Ook kom je in aanmerking voor subsidie voor aanbrengen van isolatie aan je huis. Zo heb je de investering binnen een mum van tijd wee terugverdiend!

Subsidie op het aanbrengen van isolatie

Sinds 2009 kom je in aanmerking voor subsidie van overheidswege wanneer je spouwmuurisolatie aanbrengt in je woning. Zo geldt er voor het isoleren van een huis of bedrijfspand een verlaagd BTW tarief van slechts 6%! Bovendien geven veel gemeentes nog eens extra subsidie op spouwmuurisolatie. Op deze manier heb je de investering in spouwmuurisolatie vaak al binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend!

Isolatie laten aanbrengen door een ervaren isolatiespecialist?

Wil je de isolatie voor jouw woning graag laten aanbrengen door een ervaren isolatiespecialist? Dan ben je bij Isolatietechniek Best aan het juiste adres! Wij hebben door de jaren heen namelijk al meer dan €86.400.000 weten te besparen voor ruim 18.000 klanten!

Daarnaast hebben wij uitsluitend in eigen bedrijf opgeleide en erkende isolatiespecialisten in dienst die de isolatie komen aanbrengen bij jou thuis!. Zo ben je verzekerd van een duidelijke uitleg en een vakkundige verwerking. De spouwmuurisolatie die wij voor je aanbrengen gaat dan ook een leven lang mee. Logisch dus dat je kiest voor het juiste isolatiemateriaal en isolatiebedrijf.

Wij kunnen dan ook een langdurige garantie afgeven doordat ons systeem continu getest wordt op kwaliteit en isolerend vermogen. Naast het KOMO-certificaat voor het isolatieproces, heeft Isotech ook een unieke certificering voor de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® verkregen.

Het effect van het aanbrengen van isolatie

Ben je benieuwd wat het effect is van de isolatie die wij voor je aanbrengen? Keer op keer blijkt dat het aanbrengen van isolatie nagenoeg hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11% rente. Daarnaast zorgt het aanbrengen van isolatie ook direct voor:

 • Lagere stookkosten en verhoogd wooncomfort;
 • Waardestijging van de woning;
 • Minder CO2 uitstoot, dus minder belasting voor het milieu.

Waarom Isolatietechniek Best?

 • Ruim 45 jaar ervaring in het na isoleren van spouwmuren;
 • Kosteloos advies en scherpe offertes;
 • De enige aanbieder in Nederland en België van het ISOTECH-systeem ®;
 • Volledig ATG- en KOMO-gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie;
 • Standaard 15 jaar garantie op je aankoop.

Vragen of interesse?

Ontvang je graag meer informatie over het aanbrengen van isolatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze isolatiespecialisten helpen je graag!

Referenties van tevreden klanten