Isolatie aanbrengen

ISOLATIE AANBRENGEN

Isolatietechniek Best B.V. heeft deskundige isolatiespecialisten in huis die isolatie op een professionele wijze aanbrengen. Al ruim 30 jaar voorzien wij muren van woningen en bedrijfspanden van effectief isolatiemateriaal. Onze isolatiespecialisten worden door ons zelf opgeleid en leveren hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van isolatie en weten ze welke isolatie techniek het beste bij uw huis past. Daarnaast kunnen wij isolatie aanbrengen bij zowel woningen als bedrijven.

VERHOOG HET WOONCOMFORT DOOR ISOLATIE AANBRENGEN

Onze vakmensen maken gebruik van een eenvoudige maar effectieve en klantvriendelijke methode om isolatie aan te brengen. De ISO-parels worden in de holle ruimtes van de spouwmuur geblazen via kleine gaatjes. Hierdoor zijn we binnen een dag klaar met het aanbrengen van de isolatie. Dus is er ook geen grote verbouwing nodig en ervaart u weinig overlast.

Door de eigenschappen van de parels wordt het binnenklimaat verbeterd en het comfort verhoogt.

  • Naast dat de parels warmte regulerend zijn, zijn er vele andere voordelen. Zo werken de parels namelijk waterafstotend en damp doorlatend.
  • Hierdoor is de kans op schimmelvorming aanzienlijk kleiner.
  • Ook verhogen de parels uw eigen veiligheid. Deze zijn namelijk brandvertragend.

Op deze manier dragen de parels op verschillende manier bij aan uw comfort.

EEN GEÏSOLEERD HUIS STIJGT IN WAARDE

Zoals elk ander land stelt ook de Nederlandse woningmarkt hoge eisen aan woningen. Een geïsoleerd huis voldoet aan de hogere eisen in de woningmarkt en zal daarom in waarde stijgen. Daarnaast dalen uw energiekosten omdat u minder warmte verliest. En u komt in aanmerking voor subsidie voor het isoleren van uw huis. Zo hebt u uw investering binnen een mum van tijd terugverdiend.

Ontvangt u graag meer informatie of hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. Of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Vraag die dan nu aan!

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantastisch resultaat al direct na de isolatie. Dankjulliewel!!!“

Ton van Seeters

Vandaag hebben 2 mensen van Uw bedrijf een stukje gevel opnieuw geïsoleerd. Er was namelijk bij reparatie een strook metselwerk uit de gevel verwijderd waarbij de isolatie beschadigd was. Wij waren vanaf maart 2011 al heel erg tevreden met Uw werk, maar door deze service helemaal. Een compliment voor Uw medewerkers die vakkundig, behulpzaam, snel en vriendelijk waren. Ik heb al meerdere malen Uw bedrijf aanbevolen en zal dat in de toekomst zeker blijven doen. Mevrouw achter de telefoon: hartelijk dank voor het snelle regelen van een en ander.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd