Isolatie spouwmuren

Wilt u de isolatie van uw spouwmuren uitbesteden aan een isolatiespecialist? Isolatietechniek Best heeft al ruim 45 jaar ervaring in spouwmuurisolatie. De isolatie van uw spouwmuren levert een besparing van wel 30% op uw energierekening.

De voordelen

De isolatie van spouwmuren levert het hoogste rendement vergeleken met andere isolatiemethoden. Dit komt doordat het aantal vierkante meters buitenmuur die van ramen, deuren, daken en vloeren overtreft. Het aanbrengen van isolatie in de spouwmuren heeft de volgende voordelen:

  • De overheid geeft subsidie, waardoor u maar 6% BTW betaalt;
  • Lagere stookkosten en verhoogd wooncomfort;
  • Waardestijging van de woning;
  • Minder CO2 uitstoot, dus minder belasting voor het milieu.

Onze werkwijze

Isolatietechniek Best gebruikt voor de isolatie van spouwmuren HR ISO-parels. Nadat er gaatjes in de voeg zijn geboord, worden de parels samen met een milieuvriendelijk waterafstotend bindmiddel in de spouwmuur geblazen. De kleine diameter van de parels zorgt er voor dat iedere kier en ieder gat wordt gedicht. Na het vullen van de spouwmuur worden de gaatjes keurig gedicht met specie op kleur van de voeg. De werkzaamheden zijn eenmalig en worden binnen één dag uitgevoerd.

Hebt u nog vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

Referenties van tevreden klanten