Isolatiemateriaal voor muurisolatie

Isolatiemateriaal voor muurisolatie

Wil jij graag de buitenmuur van je woning isoleren, maar weet je niet welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor muurisolatie? Dan ben je bij Isolatietechniek Best aan het juiste adres! Wij bieden namelijk al ruim 45 jaar een breed pakket aan isolatie systemen aan waarbij wij gebruik maken van het beste isolatie materiaal voor de muurisolatie van jouw woning. Bij ons ben je dan ook verzekerd van duurzaam isolatiemateriaal voor muurisolatie van de beste kwaliteit!

Kortom, wil jij ook graag je muren isoleren met het beste isolatiemateriaal? Kies dan voor de isolatiemogelijkheden van Isolatietechniek Best!

Isotech isolatiemateriaal voor muurisolatie

Isolatietechniek Best past al ruim 45 jaar lang het EPS ISO- Parel systeem toe. De EPS parels zijn het meest geschikt bevonden als isolatie materiaal voor muurisolatie. EPS verhoogt dan ook het woon- en werkcomfort. Dit isolatie materiaal voor muurisolatie zorgt voor grote besparingen op de stookkosten, is onderhoudsvrij en geeft een hoog blijvende isolatiewaarde. Omdat de parels ongevoelig zijn voor vocht, zijn ze hygiënischer dan ander isolatiemateriaal. Dit materiaal is echter wel dampdoorlatend; de vochtigheid binnenshuis daalt en condensvorming en schimmels aan de muur behoren tot het verleden.

Isotech garandeert de hoogste kwaliteit

De TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® worden in Nederland exclusief ontwikkeld voor Isotech. Wij zijn dan ook de enige met een dubbele certificering, uniek in kwaliteit én service. De TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Wij garanderen de hoogste kwaliteit aangezien wij als enige bedrijf in Nederland werken met dit krachtige materiaal.

Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis wordt via de spouw naar buiten gebracht. PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + zijn waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde isolatieparels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS een zeer lichte materiaalsoort: de isolatieplaat zakt niet in en de PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + blijven een leven lang op de juiste plaats. Voor de echte techneuten onder ons: de RD-waarde bij een spouw van 7 cm is 2,12 wat de totale RC-waarde brengt op 2,42. Geen enkel ander isolatiemateriaal komt hierbij in de buurt.

Kortom, door te isoleren de PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + blijft de functie van de spouw gehandhaafd!

Overige soorten isolatiemateriaal

Naast onze PLATIMUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + is het ook mogelijk om de muren van je woning te isoleren met andere soorten isolatiemateriaal. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan:

 • Glaswol;
 • Steenwol;
 • PUR-schuim;
 • UF-schuim;
 • Gesiliconiseerde perlietkorrels.

De keuze voor het isolatiemateriaal moet vooral afhangen van de geschiktheid voor de toepassing en de kenmerken van je woning. Overleg daarom altijd met een isolatiespecialist wat de beste keuze is!

Huis laten isoleren door een ervaren isolatiespecialist?

Wil je jouw woning graag laten isoleren door een ervaren isolatiespecialist? Dan ben je bij Isolatietechniek Best aan het juiste adres! Wij hebben door de jaren heen namelijk al meer dan €86.400.000 weten te besparen voor ruim 20.000 klanten!

Daarnaast hebben wij uitsluitend in eigen bedrijf opgeleide en erkende isolatiespecialisten in dienst die de werkzaamheden uitvoeren. Zo kunnen wij een duidelijke uitleg en een vakkundige verwerking garanderen. De spouwmuurisolatie die wij voor je aanbrengen gaat dan ook een leven lang mee. Logisch dus dat je kiest voor het juiste isolatiemateriaal en isolatiebedrijf.

Wij kunnen dan ook een langdurige garantie afgeven doordat ons systeem continu getest wordt op kwaliteit en isolerend vermogen. Naast het KOMO-certificaat voor het isolatieproces, heeft Isotech ook een unieke certificering voor de PLATINUM MINI ISOTECH-Parels®, HR triple + verkregen.

Het effect van spouwmuurisolatie

Nieuwsgierig naar het effect van spouwmuurisolatie volgens onze werkwijze? Uit ervaring kunnen we zeggen dat spouwmuurisolatie vrijwel hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11% rente. Verder kun je ook op de volgende zaken rekenen na het aanbrengen van spouwmuurisolatie:

 • Lagere stookkosten en verhoogd wooncomfort;
 • Waardestijging van de woning;
 • Minder CO2 uitstoot, dus minder belasting voor het milieu.

Waarom Isolatietechniek Best?

 • Ruim 45 jaar ervaring in het na isoleren van spouwmuren;
 • Kosteloos advies en scherpe offertes;
 • De enige aanbieder in Nederland en België van het ISOTECH-systeem ®;
 • Volledig ATG- en KOMO-gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie;
 • Standaard 15 jaar garantie op je aankoop.

Vragen of interesse?

Ben je benieuwd wat het isoleren van jouw woning kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heb je nog andere vragen? Stel deze dan gerust en kom in contact met een van onze isolatiespecialisten!