Isolatiemateriaal voor muurisolatie

ISOLATIEMATERIAAL VOOR MUURISOLATIE

Wilt u de buitenmuur isoleren? Isolatietechniek Best helpt u graag daarmee. Wij hebben een breed pakket aan isolatie systemen waarbij wij gebruik maken van het beste isolatie materiaal voor muurisolatie van uw woning. Bij ons bent u verzekerd van duurzaam isolatiemateriaal voor muurisolatie van de beste kwaliteit.

ISOTECH ISOLATIEMATERIAAL VOOR MUURISOLATIE

Isolatietechniek Best past al bijna 30 jaar lang het EPS ISO- Parel systeem toe. De EPS parels zijn het meest geschikt bevonden als isolatie materiaal voor muurisolatie. EPS verhoogt uw woon- en werkcomfort. Dit isolatie materiaal voor muurisolatie zorgt voor grote besparingen op uw stookkosten, is onderhoudsvrij en geeft een hoog blijvende isolatiewaarde. Omdat de parels ongevoelig zijn voor vocht, zijn ze hygiënischer dan ander isolatiemateriaal. Dit materiaal is echter wel dampdoorlatend; de vochtigheid binnenshuis daalt en condensvorming en schimmels aan de muur behoren tot het verleden.
Doordat er geen schadelijke vezels overblijven bij sloop van deze muurisolatie wordt het milieu bespaard.

GOEDE GARANTIEBEPALING

Isolatietechniek Best biedt u zeer goede garantieregelingen. Bij ons krijgt u 15 jaar garantie conform de garantiebepalingen. Bent u benieuwd wat het isoleren van uw huis kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Of hebt u nog andere vragen? Stel ze gerust en neem contact met ons op!

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Wilma Schrover

Gisteren is mijn huis geïsoleerd en wat ben ik blij met mijn keuze voor Isotech. Snel, vakkundig en ontzettend aardige medewerkers. Bedankt!

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd