Isolatiemateriaal voor muurisolatie

ISOLATIEMATERIAAL VOOR MUURISOLATIE

Wilt u de buitenmuur isoleren? Isolatietechniek Best helpt u graag daarmee. Wij hebben een breed pakket aan isolatie systemen waarbij wij gebruik maken van het beste isolatie materiaal voor muurisolatie van uw woning. Bij ons bent u verzekerd van duurzaam isolatiemateriaal voor muurisolatie van de beste kwaliteit.

ISOTECH ISOLATIEMATERIAAL VOOR MUURISOLATIE

Isolatietechniek Best past al bijna 30 jaar lang het EPS ISO- Parel systeem toe. De EPS parels zijn het meest geschikt bevonden als isolatie materiaal voor muurisolatie. EPS verhoogt uw woon- en werkcomfort. Dit isolatie materiaal voor muurisolatie zorgt voor grote besparingen op uw stookkosten, is onderhoudsvrij en geeft een hoog blijvende isolatiewaarde. Omdat de parels ongevoelig zijn voor vocht, zijn ze hygiënischer dan ander isolatiemateriaal. Dit materiaal is echter wel dampdoorlatend; de vochtigheid binnenshuis daalt en condensvorming en schimmels aan de muur behoren tot het verleden.
Doordat er geen schadelijke vezels overblijven bij sloop van deze muurisolatie wordt het milieu bespaard.

GOEDE GARANTIEBEPALING

Isolatietechniek Best biedt u zeer goede garantieregelingen. Bij ons krijgt u 15 jaar garantie conform de garantiebepalingen. Bent u benieuwd wat het isoleren van uw huis kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Of hebt u nog andere vragen? Stel ze gerust en neem contact met ons op!

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Angelique

Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantastisch resultaat al direct na de isolatie. Dankjulliewel!!!“

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd