Isolatieparels

Last van kou of vochtigheid in huis? Isotech is al meer dan dertig jaar expert op het gebied van isolatie van woningen en bedrijfspanden. Dankzij onze innovatie en deskundigheid hebben wij reeds vele klanten tevreden kunnen stellen. EPS isolatieparels zijn één van de meest beproefde en effectieve methoden voor een goede spouwmuurisolatie.

ISOTECH – EXPERT IN ISOLATIE

Dankzij de isolatieparels van Isotech geniet u van een comfortabel huis en een lage energierekening. Hieronder vindt u de voordelen van isolatie door Isotech:

  • Meer dan dertig jaar ervaring;
  • Direct 30% besparen op energierekening;
  • Vijftien jaar garantie;
  • Volledige spouwmuurisolatie in slechts één dag;
  • Tijdelijk slechts 6% BTW;
  • Subsidieregelingen mogelijk;
  • Uw huis stijgt in waarde;
  • Hoogwaardige en duurzame isolatieparels;
  • Geen last meer van vochtige binnenmuren.

WERKWIJZE MET ISOLATIEPARELS

Onze werkwijze is ontzettende klantvriendelijk. In de meeste gevallen hebben we de isolatie binnen een dag aangepast en is er dus geen grote verbouwing noodzakelijk. We gaan namelijk als volgt aan de slag. Eerst wordt een boorpatroon van kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur aangelegd. Hierdoor worden – in combinatie met een milieuvriendelijk waterafstotend middel – de isolatieparels in de spouwmuur geblazen. Hierna worden de kleine gaatjes keurig gedicht met de kleur van de voeg. Zo hebt u weinig overlast en een korte duur van de werkzaamheden. Dit zijn grote voordelen van de werkwijze van Isotech.

CONTACT

Hebt u interesse in isolatie door Isotech en wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vraag deze dan nu aan! Heb u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de EPS isolatieparels? Bel ons dan op  +31(0)40 241 74 64.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, all

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd