Isolatieparels

Last van kou of vochtigheid in huis? Isotech is al meer dan dertig jaar expert op het gebied van isolatie van woningen en bedrijfspanden. Dankzij onze innovatie en deskundigheid hebben wij reeds vele klanten tevreden kunnen stellen. EPS isolatieparels zijn één van de meest beproefde en effectieve methoden voor een goede spouwmuurisolatie.

ISOTECH – EXPERT IN ISOLATIE

Dankzij de isolatieparels van Isotech geniet u van een comfortabel huis en een lage energierekening. Hieronder vindt u de voordelen van isolatie door Isotech:

  • Meer dan dertig jaar ervaring;
  • Direct 30% besparen op energierekening;
  • Vijftien jaar garantie;
  • Volledige spouwmuurisolatie in slechts één dag;
  • Tijdelijk slechts 6% BTW;
  • Subsidieregelingen mogelijk;
  • Uw huis stijgt in waarde;
  • Hoogwaardige en duurzame isolatieparels;
  • Geen last meer van vochtige binnenmuren.

WERKWIJZE

Eerst wordt een boorpatroon van kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur aangelegd. Hierdoor worden – in combinatie met een milieuvriendelijk waterafstotend middel – de isolatieparels in de spouwmuur geblazen. Hierna worden de kleine gaatjes keurig gedicht met de kleur van de voeg. Weinig overlast en een korte duur van de werkzaamheden zijn grote voordelen van de werkwijze van Isotech.

CONTACT

Hebt u interesse in isolatie door Isotech en wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Druk dan op de ‘Offerte’-knop. Heb u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de EPS isolatieparels? Bel ons dan op  +31(0)40 241 74 64.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Ben en Inge Prins – Jaren ’60 woning

Achteraf bezien, hadden wij ons huis – bouwjaar 1963 – al veel eerder moeten laten voorzien van spouwmuurisolatie. Onvoorstelbaar overigens dat binnen 1 dag zowel de spouwmuurisolatie als de kruipruimte beluchtingen waren aangebracht! Vrijwel onm

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd