Isolatieparels

Last van kou of vochtigheid in huis? Isotech is al meer dan dertig jaar expert op het gebied van isolatie van woningen en bedrijfspanden. Dankzij onze innovatie en deskundigheid hebben wij reeds vele klanten tevreden kunnen stellen. EPS isolatieparels zijn één van de meest beproefde en effectieve methoden voor een goede spouwmuurisolatie.

ISOTECH – EXPERT IN ISOLATIE

Dankzij de isolatieparels van Isotech geniet u van een comfortabel huis en een lage energierekening:

  • De meest bekende voordelen zijn uiteraard de financiële. Want door het aanbrengen van isolatie dalen uw energiekosten.
  • Verder ontvangt u subsidie op het aanbrengen van isolatie. Dit houdt in dat u uw investering binnen korte tijd hebt terugverdiend.
  • Daarbij stijgt ook nog eens de waarde van uw huis.

 

Naast financiële voordelen heeft het ook vele voordelen voor uw wooncomfort:

  • Want u heeft grip op de temperatuur in uw huis. Dit houdt in dat de warmte in huis blijft in de winter. Maar dat het in de zomer juist heerlijk koel blijft in huis.
  • Ook heeft schimmelvorming in huis veel minder kans. Het isolatiemateriaal werkt namelijk vocht regulerend en waterafstotend.
  • Daardoor is ook de lucht in uw een stuk aangenamer en hebt u geen last meer van vochtige binnenmuren.

Daarnaast heeft het vele andere voordelen om uw huis te isoleren met isolatieparels.

WERKWIJZE MET ISOLATIEPARELS

Onze werkwijze is ontzettend klantvriendelijk. In de meeste gevallen hebben we de isolatie binnen een dag aangepast en is er dus geen grote verbouwing noodzakelijk. We gaan namelijk als volgt aan de slag:

  • Eerst wordt een boorpatroon van kleine gaatjes in de voegen van de buitenmuur aangelegd.
  • Hierdoor worden – in combinatie met een milieuvriendelijk waterafstotend middel – de isolatieparels in de spouwmuur geblazen.
  • Hierna worden de kleine gaatjes keurig gedicht met de kleur van de voeg.

Zo hebt u weinig overlast en een korte duur van de werkzaamheden. Dit zijn grote voordelen van de werkwijze van Isotech.

CONTACT

Hebt u interesse in isolatie door Isotech en wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vraag deze dan nu aan! Heb u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de EPS isolatieparels? Bel ons dan op  +31(0)40 241 74 64.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Ton van Seeters

Vandaag hebben 2 mensen van Uw bedrijf een stukje gevel opnieuw geïsoleerd. Er was namelijk bij reparatie een strook metselwerk uit de gevel verwijderd waarbij de isolatie beschadigd was. Wij waren vanaf maart 2011 al heel erg tevreden met Uw werk, maar door deze service helemaal. Een compliment voor Uw medewerkers die vakkundig, behulpzaam, snel en vriendelijk waren. Ik heb al meerdere malen Uw bedrijf aanbevolen en zal dat in de toekomst zeker blijven doen. Mevrouw achter de telefoon: hartelijk dank voor het snelle regelen van een en ander.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd