Isolatieparels

Isolatietechniek Best is al meer dan dertig jaar dé expert op het gebied van de isolatie van woningen en bedrijfspanden. Bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie vullen wij de lege ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur op met onze eigen isolatieparels. De EPS (geëxpandeerd polystyreen) isolatieparels die wij gebruiken zijn één van de meest beproefde en effectieve methoden voor een goede spouwmuurisolatie.

Benieuwd naar de kosten van de spouwmuurisolatie? Vraag dan hier een gratis offerte aan!

Wat zijn isolatieparels?

Dat isolatieparels balletjes zijn die uw huis isoleren wist u waarschijnlijk wel, maar waarvan zijn deze parels nu eigenlijk gemaakt? De isolatieparels zijn gemaakt van polystyreen, oftewel piepschuim. De isolatieparels zijn zo handig, omdat ze zo ontzettend klein zijn. Op deze manier kan elk hoekje en gaatje gevuld worden en is je huis optimaal geïsoleerd!

TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®

De parels die wij bij Isotech gebruiken zijn de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®. Deze zijn gemaakt van EPS. Doordat EPS voor 98% uit lucht bestaat is dit dé perfecte spouwmuurisolatie. Hier bovenop zijn ze ook nog eens waterafstotend, brandvertragend, ademend, ongevoelig voor vocht, rot en schimmel, eenvoudig en snel te verwerken, 100% recyclebaar, KOMO gecertificeerd en milieuvriendelijk. Wat wil je nog meer?

De voordelen van isolatieparels

Isolatieparels brengen veel voordelen met zich mee. Zo kun je genieten van een comfortabele woning met weinig energiekosten. Dit is niet alleen financieel een meevaller, maar dit is ook nog eens beter voor het milieu. Met een groener huis help je de aarde en stijgt de waarde van jouw woning! Tegenwoordig is het steeds belangrijker om in een huis met een zuinig energielabel te wonen.

Tocht en vocht kan je huis ook een stuk lastiger betreden, wat de kans op schimmelvorming verkleint. Bij Isotech bieden wij met onze TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® extra isolatie en een brandveilige spouwmuur. Lees hier meer over de voordelen van spouwmuurisolatie.

Subsidie en kosten van isolatieparels

Als je je woning wilt laten isoleren kom je in aanmerking voor een subsidie van overheidswege. Deze subsidie zie je terug in een verlaagd BTW tarief van slechts 6%. Hoeveel subsidie jij mogelijk kunt ontvangen kun je uitrekenen via een te downloaden rekentool. Je investering verdien je nu ook sneller terug met de subsidies die steeds toenemen voor energieprijzen. Voorheen duurde het ongeveer 2-3 jaar voordat je investering was terugverdiend, maar het gaat nu door de subsidies veel sneller.

Daarnaast levert het isoleren van je spouwmuur ook kostenbesparingen op als het gaat om lagere (30%) energiekosten, een hogere waarde van je huis en minder schimmelvorming. Deze factoren spelen uiteraard ook mee in het terugverdienproces. Lees hier meer over subsidie op spouwmuurisolatie.

Onze werkwijze

Je hebt een afspraak met ons gemaakt voor een spouwmuurisolatie en wij komen langs. Hoe gaan wij dan vervolgens te werk? Meestal volgen we een aantal standaard stappen. Deze zijn als volgt:

  • We boren een boorpatroon van kleine gaatjes in de voegen aan de buitenmuur
  • We blazen de isolatieparels samen met een milieuvriendelijk afstotend middel in de spouwmuur
  • We maken netjes de gaatjes in je muur dicht met dezelfde kleur als het voeg. Je zal niet eens merken dat er gaten gezeten hebben.

Meestal lukt het ons om binnen een dag onze werkzaamheden af te ronden. Je hebt dus weinig overlast en er is geen grote verbouwing voor nodig. Dat is het prettige aan Isotech!

Waarom Isolatietechniek Best?

  • Ruim 45 jaar ervaring in het na isoleren van spouwmuren;
  • Kosteloos advies en scherpe offertes;
  • De enige aanbieder in Nederland en België van het ISOTECH-systeem ®;
  • Volledig ATG- en KOMO-gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie;
  • Standaard 15 jaar garantie op je aankoop.

 Vragen of interesse?

Ontvang je graag meer informatie over de isolatieparels of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze isolatiespecialisten helpen je graag!

Referenties van tevreden klanten