Kosten spouwmuurisolatie snel terugverdienen? Isolatietechniek Best

Ontdek hoe jij snel je investering in Spouwmuurisolatie terugverdient met Isolatietechniek Best

Wil je snel je investering in spouwmuurisolatie terugverdienen? Bij Isolatietechniek Best helpen we je hiermee. De kosten voor spouwmuurisolatie hangen af van jouw specifieke situatie, zoals het type woning en de grootte van de muur die geïsoleerd moet worden. Spouwmuurisolatie is de meest betaalbare optie om je buitenmuren te isoleren, en het bespaart je ook flink op de energiekosten. Woon je in een hoekwoning? Voor ongeveer €2.000,- krijg je het aangebracht en bespaar je jaarlijks zo’n €650 op je energierekening. Dit betekent dat je binnen ongeveer 3 jaar de kosten al terugverdient hebt! Vraag nu je offerte aan en ontdek wat je kunt besparen.

Jouw Spouwmuurisolatie kosten: Wat mag je verwachten per woningtype?

Kosten Spouwmuurisolatie: Een Gedetailleerd Overzicht

Het bepalen van de kosten voor spouwmuurisolatie is essentieel voor huiseigenaren die overwegen hun woning te isoleren. Onderstaand geven we een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde kosten van spouwmuurisolatie per type woning, zodat je een realistisch beeld krijgt van de te verwachten investering.

Gemiddelde Kosten Spouwmuurisolatie per Woningtype

De exacte kosten voor spouwmuurisolatie kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type isolatiemateriaal en de grootte van je woning. Hieronder vind je een gemiddelde indicatie van de kosten per woningtype:

  1. Tussenwoning: Voor een tussenwoning liggen de gemiddelde kosten rond de € 1.250,-. Naast de kostenbesparing, die ongeveer €260 per jaar op energiekosten bedraagt, levert spouwmuurisolatie een jaarlijkse CO2-besparing op van ongeveer 600 kilo.
  2. Hoekwoning of Twee-onder-één-kap: Bij een hoekwoning of een twee-onder-één-kap woning kun je uitgaan van gemiddelde kosten van ongeveer €2.400,-. De jaarlijkse besparing op energiekosten is hierbij ongeveer €650, met een CO2-reductie van circa 1.500 kilo per jaar.
  3. Vrijstaande Woning: De kosten voor het isoleren van een vrijstaande woning bedragen gemiddeld €3.800,-. Dit type isolatie kan resulteren in een besparing van ongeveer €1.000 per jaar op de energierekening en een vermindering van de CO2-uitstoot met ongeveer 2.400 kilo per jaar.

Persoonlijke Offerte voor Spouwmuurisolatie

Elke woning is uniek, en daarom kunnen de kosten voor spouwmuurisolatie variëren. Wil je een nauwkeurige schatting van wat spouwmuurisolatie voor jouw woning zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om een specifiek en op maat gemaakt kostenplaatje te ontvangen.

Subsidies en verlaagd BTW-tarief

Heb je gehoord dat je met Isotech flink kunt besparen op spouwmuurisolatie? Dankzij subsidies en verlaagd BTW-tarief zijn de kosten verrassend laag. En wat denk je ervan om tot 30% op je energierekening te besparen? Onze experts met meer dan 30 jaar ervaring adviseren je graag over de beste isolatieopties voor jouw woning of bedrijfspand. Dus, waarom wachten? Ontdek vandaag nog hoeveel je kunt besparen en verminder tegelijkertijd je ecologische voetafdruk!

Kies voor ervaring en innovatie met Isotech Isolatietechniek

Allround isolatiebedrijf Isolatietechniek Best gebruikt het duurzame en hoogwaardige PLATINUM ISOTECH-Systeem® voor het na isoleren van jouw spouwmuur. Deze isolatievorm combineert HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® met de brandveilige ISOTECH-Glue®. Het ISOTECH-Systeem® heeft tot 20% meer isolerend vermogen dan andere isolatiematerialen. Dankzij onze vakkundige verwerking bespaar je tot 33% op je energierekening.

Bij Isotech begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte isolatieoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu in een tussenwoning, hoekwoning, of vrijstaand huis woont, onze ervaren specialisten zorgen voor een efficiënte en effectieve isolatie, met minimale overlast tijdens het installatieproces.

Daarnaast staat Isotech bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit in spouwmuurisolatie. Ontdek wat spouwmuurisolatie kost en hoe deze niet alleen energie-efficiënt, maar ook duurzaam geproduceerd wordt. Met onze uitgebreide garantie van 15 jaar op de spouwmuurisolatie, bieden wij je de zekerheid van een kostenefficiënte en langdurige investering. Kies voor Isotech voor jouw spouwmuurisolatie, en ervaar de voordelen van een hoogwaardige isolatie, uitgevoerd door een team van experts met meer dan drie decennia ervaring in het beperken van de kosten van spouwmuurisolatie.

Isotech garandeert de hoogste kwaliteit

De TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® worden in Nederland exclusief ontwikkeld voor Isotech. Wij zijn dan ook de enige met een dubbele certificering, uniek in kwaliteit én service. De TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Wij garanderen de hoogste kwaliteit aangezien wij als enige bedrijf in Nederland werken met dit krachtige materiaal.

Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis wordt via de spouw naar buiten gebracht. TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde isolatieparels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS een zeer lichte materiaalsoort: de isolatieplaat zakt niet in en de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® blijven een leven lang op de juiste plaats. Voor de echte techneuten onder ons: de RD-waarde bij een spouw van 7 cm is 2,12 wat de totale RC-waarde brengt op 2,42. Geen enkel ander isolatiemateriaal komt hierbij in de buurt.

Kortom, door te isoleren de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® blijft de functie van de spouw gehandhaafd!

Laat direct je spouwmuur isoleren

Ben je benieuwd wat het kost om jouw spouwmuur te laten isoleren? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

Referenties van tevreden klanten