Kosten spouwmuurisolatie snel terugverdienen? Isolatietechniek Best

Wat kost spouwmuurisolatie?

De kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie verschillen uiteraard per situatie. Zo zijn onder andere het type woning en de oppervlakte van de muur die geïsoleerd moet worden van invloed op de kosten.

Hoe dan ook kun je er op rekenen dat spouwmuurisolatie de goedkoopste manier is om je buitenmuren te laten isoleren. Daarnaast bespaar je er ook nog eens veel energie mee. Woon je bijvoorbeeld in een hoekwoning? Dan kost het aanbrengen van spouwmuurisolatie ongeveer €2.000,- en bespaar je zo’n €650 op je energiekosten. Hiermee heb je de kosten voor spouwmuurisolatie dus al in zo’n 3 jaar terugverdiend!

De kosten voor spouwmuurisolatie op een rij

De kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie verschillen dus per type woning. Om een realistisch beeld te schetsen van wat je mag verwachten hebben we hieronder de gemiddelde kosten per type woning voor je op een rij gezet.

Tussenwoning:

De kosten bedragen gemiddeld €800,-. De te verwachten besparing op de energiekosten bedraagt €260 per jaar terwijl je naar verwachting zo’n 600 kilo aan CO2 per jaar bespaart.

Hoekwoning of twee onder één kap woning:

De kosten bedragen gemiddeld €2.000,-. De te verwachten besparing op de energiekosten bedraagt €650 per jaar terwijl je naar verwachting zo’n 1.500 kilo aan CO2 per jaar bespaart.

Vrijstaande woning:

De kosten bedragen gemiddeld €3.100,-. De te verwachten besparing op de energiekosten bedraagt €1.000 per jaar terwijl je naar verwachting zo’n 2.400 kilo aan CO2 per jaar bespaart.

Wil je weten hoeveel de kosten van spouwmuurisolatie voor jouw woning precies bedragen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Lage kosten spouwmuurisolatie bij Isotech

Dankzij subsidies van overheidswege is het BTW tarief over spouwmuurisolatie verlaagd. Ook zijn er in veel gemeentes extra subsidies voor woning isolatie. Dit scheelt aanzienlijk op de kosten van spouwmuurisolatie. Daarnaast verlaagt de energierekening na het aanbrengen van de isolatie tot wel 30%! Zo heb je de kosten van de spouwmuurisolatie zo weer terugverdiend. Laat je daarom vandaag nog adviseren door de vakspecialisten van Isolatietechniek Best. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het plaatsen van spouwmuurisolatie voor woonhuizen en bedrijfspanden!

Ervaren isolatiespecialist

Allround isolatiebedrijf Isolatietechniek Best gebruikt het duurzame en hoogwaardige PLATINUM ISOTECH-Systeem® voor het na isoleren van jouw spouwmuur. Deze isolatievorm combineert HR++ PLATINUM ISOTECH-Parels® met de brandveilige ISOTECH-Glue®. Het ISOTECH-Systeem® heeft tot 20% meer isolerend vermogen dan andere isolatiematerialen. Dankzij onze vakkundige verwerking bespaar je tot 33% op je energierekening.

Wij bieden je daarnaast vele voordelen. Zo krijg je bij ons een scherpe prijs voor de isolatie van je spouwmuur. En kun je ook nog eens rekenen op onze ruim 30 jaar ervaring met spouwmuurisolatie. Ook zorgen wij ervoor dat er geen ingrijpende verbouwing nodig is voor het isoleren van je woning. Daardoor ervaar je veel minder overlast van de werkzaamheden.

Ook na het aanbrengen van de isolatie kan je op ons rekenen. Je ontvangt namelijk 15 jaar garantie op de spouwmuurisolatie!

Isotech garandeert de hoogste kwaliteit

De TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® worden in Nederland exclusief ontwikkeld voor Isotech. Wij zijn dan ook de enige met een dubbele certificering, uniek in kwaliteit én service. De TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Wij garanderen de hoogste kwaliteit aangezien wij als enige bedrijf in Nederland werken met dit krachtige materiaal.

Het teveel aan waterdamp (vocht) binnenshuis wordt via de spouw naar buiten gebracht. TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® zijn waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde isolatieparels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren. Daarnaast is EPS een zeer lichte materiaalsoort: de isolatieplaat zakt niet in en de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® blijven een leven lang op de juiste plaats. Voor de echte techneuten onder ons: de RD-waarde bij een spouw van 7 cm is 2,12 wat de totale RC-waarde brengt op 2,42. Geen enkel ander isolatiemateriaal komt hierbij in de buurt.

Kortom, door te isoleren de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® blijft de functie van de spouw gehandhaafd!

Laat direct je spouwmuur isoleren

Ben je benieuwd wat het kost om jouw spouwmuur te laten isoleren? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan. Heb je nog vragen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

Referenties van tevreden klanten