Low lambda isolatie

Low lambda isolatie laat u doen door Isotech

Low lambda isolatie is het nieuwste van het nieuwste. Low lambda isolatie, in de vorm van Platinum isolatie parels, zorgen voor een extra isolerend vermogen tot 13%. Isotech heeft meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van isolatie van huizen en bedrijfspanden. Na een spouwmuurisolatie van Isotech kunt u per direct rekenen op een energiebesparing van zo’n 30%.

Wat zijn de voordelen?

De low lambda isolatie van Isotech heeft vele voordelen. Hieronder staan ze voor u op een rijtje:

  • Mileuvriendelijk;
  • Hygiënisch;
  • Zeer licht materiaal;
  • Waterafstotend;
  • Dampdoorlatend;
  • Brandvertragend.

Ook biedt Isotech zeer snelle werkzaamheden en een goede service: een volledige spouwmuurisolatie vindt plaats in slechts één dag. Bovendien krijgt u maar liefst 15 jaar garantie op onze low lambda isolatie.

Vrijblijvende offerte voor Low lambda isolatie

Bent u ook geïnteresseerd in de low lambda isolatie van Isotech? U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen door het online offerteformulier in te vullen. Voor vragen en aanvullende informatie kunt u ons altijd bellen op +31(0)40 241 74 64.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Ben en Inge Prins – Jaren ’60 woning

Achteraf bezien, hadden wij ons huis – bouwjaar 1963 – al veel eerder moeten laten voorzien van spouwmuurisolatie. Onvoorstelbaar overigens dat binnen 1 dag zowel de spouwmuurisolatie als de kruipruimte beluchtingen waren aangebracht! Vrijwel onm

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd