Muren isoleren

Wilt u uw muren duurzaam isoleren? Daarmee bespaart u niet alleen op uw energiekosten maar geniet u van vele andere voordelen. Wij helpen u graag met het isoleren van uw huis. Door onze ruim 30 jaar ervaring, in huis opgeleide vak specialisten en gepatenteerde technieken weten we precies de juiste isolatie oplossing voor u te vinden.

VOORDELEN VAN MUREN ISOLEREN

Tegenwoordig kiezen vele Nederlanders ervoor om hun muren te isoleren. Ruim een vierde van de warmte gaat naar buiten via ongeïsoleerde muren. Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement op in vergelijking met dak- en vloerisolatie. Niet alleen uw stookkosten dalen, maar u ontvangt ook subsidie en de waarde van uw huis stijgt. Zo hebt u die investering in een korte tijd terugverdiend.

Naast deze financiële voordelen, heeft het isoleren van uw huis nog vele andere voordelen. Zo verhoogt u het wooncomfort van uw huis:

  • Dit komt omdat u in uw huis een gezondere binnenlucht zult hebben.
  • Tocht en vocht kunnen namelijk niet meer uw huis binnendringen.
  • Hierdoor is ook de kans op schimmelvorming aanzienlijk kleiner.
  • Daarnaast hebt u ook meer grip op de temperatuur in uw huis. Zo blijft de warmte in de winter in huis. Maar in de zomer blijft het juist heerlijk koel.
  • Verder draagt het ook bij aan uw eigen veiligheid. Het isolerend materiaal werkt namelijk brandvertragend. Dit betekent dat overslaande brand veel minder kans heeft.

Hierdoor heeft het isoleren van uw muren niet alleen voordelen voor uw portemonnee, maar ook voor uw wooncomfort.

UW VOORDEEL

Bent u benieuwd naar wat u eigenlijk precies bespaart door het isoleren van uw muren? Doe dan de bespaarcheck. Of wilt u juist graag weten wat het isoleren van uw muur kost? Vraag dan nu een vrijblijvende gratis offerte aan. Of hebt u juist een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantastisch resultaat al direct na de isolatie. Dankjulliewel!!!“

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd