Muren isoleren

Wilt u uw muren duurzaam isoleren? Isolatietechniek Best is al ruim 30 jaar de specialist op het gebied van spouwmuurisolatie. Door uw muren goed te isoleren creëert u niet alleen een aangename temperatuur in huis, maar de stookkosten nemen aanzienlijk af. Onze isolatiedeskundigen worden door ons zelf opgeleid en leveren de kwaliteit wat u verwacht.

VOORDELEN VAN MUREN ISOLEREN

Tegenwoordig kiezen vele Nederlanders ervoor om hun muren te isoleren. Ruim een vierde van de warmte gaat naar buiten via ongeïsoleerde muren. Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement op in vergelijking met dak- en vloerisolatie. Andere voordelen na het isoleren van uw muren:

  • Ruim 30% van de stookkosten neemt af;
  • Een gezondere binnenlucht, omdat tocht en vocht niet meer binnendringen;
  • Een gelijkmatigere temperatuurverdeling in uw woon- of kantoorruimte.

ONZE WERKWIJZE

Voor het isoleren van muren maken wij gebruik van HR ISO-parels. Deze parels worden door middel van een bindmiddel via kleine gaatjes in de muur geblazen. Als de hele muur volgespoten is, worden de gaatjes netjes gedicht.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, all

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd