Muren isoleren

Wil jij graag je muren isoleren met duurzame muurisolatie? Dan ben je bij isolatietechniek Best aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al 45 jaar dé isolatiespecialist als het aankomt op het isoleren van muren. Zo isoleren wij niet alleen spouwmuren, maar helpen wij je ook bij het isoleren van buitengevels en vloeren om ervoor te zorgen dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten!

Kortom, wil jij ook graag je muren isoleren om zo kosten te besparen en bij te dragen aan een beter milieu? Kies dan voor muurisolatie van Isotech, een betaalbare investering met korte terugverdientijd!

De voordelen van muren isoleren

Tegenwoordig kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om hun muren te isoleren. Ruim een vierde van de warmte gaat namelijk naar buiten via ongeïsoleerde muren, enorm zonde! Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement op in vergelijking met dak- en vloerisolatie. Niet alleen de stookkosten dalen, je komt ook nog eens in aanmerking voor subsidie en de waarde van je woning stijgt na het aanbrengen van muurisolatie. Zo heb je de investering in een korte tijd weer terugverdiend.

Naast deze financiële voordelen, kent het isoleren van je woning nog vele andere voordelen. Zo verhoogt het ook het wooncomfort van je huis:

  • Dit komt omdat je in jouw huis een gezondere binnenlucht zal hebben;
  • Tocht en vocht kunnen je huis niet meer binnendringen;
  • Hierdoor is ook de kans op schimmelvorming aanzienlijk kleiner;
  • Daarnaast heb je ook meer grip op de temperatuur in je huis. Zo blijft de warmte in de winter in huis. Maar in de zomer blijft het juist heerlijk koel;
  • Verder draagt het ook bij aan je eigen veiligheid. Het isolerend materiaal werkt namelijk brandvertragend. Dit betekent dat overslaande brand veel minder kans heeft.

Hierdoor heeft het isoleren van je muren niet alleen voordelen voor je portemonnee, maar ook voor het wooncomfort!

Waarom kies je voor Isolatietechniek Best?

Wij zijn de nummer 1 van Nederland als het aankomt op het isoleren van muren, maar dat is nog niet alles. Wanneer je jouw muur door ons laat isoleren dan profiteer je ook nog eens van standaard 15 jaar garantie op je aankoop. Verder zijn wij ook aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland. Zo weet je dus zeker dat je kan rekenen op de beste kwaliteit spouwmuurisolatie!

Subsidie op muurisolatie

Wist je dat je als huiseigenaar al sinds 2009 in aanmerking komt voor subsidie van overheidswege wanneer je spouwmuurisolatie aanbrengt in je woning? Dit maakt het isoleren van je muren nog aantrekkelijker!

Voor het isoleren van een huis of bedrijfspand geldt dan ook een verlaagd BTW tarief van slechts 6%! Hier bovenop geven veel gemeentes nog eens extra subsidie op het isoleren van je muren. Kom je in aanmerking voor deze subsidie? Dan verdien je jouw investering vaak al binnen 2 tot 3 jaar weer terug!

Tot slot geldt er ook nog een landelijke subsidie op isolatie in het algemeen. Hiermee kun je tot wel 20% van de totale kosten terugkrijgen. De enige voorwaarde hiervoor is dat je dan wel direct 2 isolatiemaatregelen tegelijk moet nemen. Bijvoorbeeld muurisolatie én vloerisolatie.

De kosten van muurisolatie

De kosten voor het aanbrengen van muurisolatie verschillen uiteraard per type woning. Om een realistisch beeld te schetsen van wat je mag verwachten hebben we hieronder de gemiddelde kosten per type woning voor je op een rij gezet.

Tussenwoning:

De kosten bedragen gemiddeld €800,-. De te verwachten besparing op de energiekosten bedraagt €260 per jaar terwijl je naar verwachting zo’n 600 kilo aan CO2 per jaar bespaart.

Hoekwoning of twee onder één kap woning:

De kosten bedragen gemiddeld €2.000,-. De te verwachten besparing op de energiekosten bedraagt €650 per jaar terwijl je naar verwachting zo’n 1.500 kilo aan CO2 per jaar bespaart.

Vrijstaande woning:

De kosten bedragen gemiddeld €3.100,-. De te verwachten besparing op de energiekosten bedraagt €1.000 per jaar terwijl je naar verwachting zo’n 2.400 kilo aan CO2 per jaar bespaart.

Wil je weten hoeveel de kosten van het isoleren van je muren precies bedragen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Jouw voordeel

Ben je benieuwd hoeveel je precies kunt besparen door het isoleren van je muren? Vul dan geheel vrijblijvend onze bespaarcheck in!

Interesse in muurisolatie?

Heb je een vraag of ben je overtuigd en wil je graag een offerte voor muurisolatie aanvragen? Neem dan contact met ons op! In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen onze isolatiespecialisten je graag meer over het vervolgproces!

Referenties van tevreden klanten