Muren isoleren

Wilt u uw muren duurzaam isoleren? Daarmee bespaart u niet alleen op uw energiekosten maar geniet u van vele andere voordelen. Wij helpen u graag met het isoleren van uw huis. Door onze ruim 30 jaar ervaring, in huis opgeleide vak specialisten en gepatenteerde technieken weten we precies de juiste isolatie oplossing voor u te vinden.

VOORDELEN VAN MUREN ISOLEREN

Tegenwoordig kiezen vele Nederlanders ervoor om hun muren te isoleren. Ruim een vierde van de warmte gaat naar buiten via ongeïsoleerde muren. Spouwmuurisolatie levert het hoogste rendement op in vergelijking met dak- en vloerisolatie. Niet alleen uw stookkosten dalen, maar u ontvangt ook subsidie en de waarde van uw huis stijgt. Zo hebt u die investering in een korte tijd terugverdiend.

Naast deze financiële voordelen, heeft het isoleren van uw huis nog vele andere voordelen. Zo verhoogt u het wooncomfort van uw huis:

  • Dit komt omdat u in uw huis een gezondere binnenlucht zult hebben.
  • Tocht en vocht kunnen namelijk niet meer uw huis binnendringen.
  • Hierdoor is ook de kans op schimmelvorming aanzienlijk kleiner.
  • Daarnaast hebt u ook meer grip op de temperatuur in uw huis. Zo blijft de warmte in de winter in huis. Maar in de zomer blijft het juist heerlijk koel.
  • Verder draagt het ook bij aan uw eigen veiligheid. Het isolerend materiaal werkt namelijk brandvertragend. Dit betekent dat overslaande brand veel minder kans heeft.

Hierdoor heeft het isoleren van uw muren niet alleen voordelen voor uw portemonnee, maar ook voor uw wooncomfort.

UW VOORDEEL

Bent u benieuwd naar wat u eigenlijk precies bespaart door het isoleren van uw muren? Doe dan de bespaarcheck. Of wilt u juist graag weten wat het isoleren van uw muur kost? Vraag dan nu een vrijblijvende gratis offerte aan. Of hebt u juist een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Angelique

Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, alles zo proper mogelijk achter gelaten, ... Echt super!!! Wij zijn tevreden klanten vanaf het begin. Vanaf dat jullie vertegenwoordiger, Stabel Peter, hier alles netjes uitgelegd heeft, de offerte gemaakt heeft. Maar ook van jullie mensen die onze vragen telefonisch en/of via mail beantwoorden. De dag voor jullie de werken uitvoeren ons nog effe contacteren. Dus we kunnen maar 1 ding zeggen, jullie gaan professioneel te werken. Harstikke bedankt voor alles. Wij gaan jullie zeker aanbevelen.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd