Prijzen isolatie

Overweegt u uw huis of bedrijfspand te laten isoleren?

Bekijkt u even de prijzen isolatie bij Isolatietechniek Best. Wij zijn al 30 jaar de specialist in spouwmuur isolatie tegen de beste prijzen. Ondanks de hoge kwaliteit en de duurzame materialen waarvan wij gebruik maken, zijn onze prijzen voor isolatie erg concurrerend. Onze isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten die door ons zijn opgeleid. Dus zo hebt u altijd de beste isolatie van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs!

REDENEN WAAROM TE ISOLEREN

Tegenwoordig zijn er vele redenen waarom particulieren of bedrijfseigenaren ertoe overgaan hun pand te laten isoleren. De twee meest voorname redenen waarom mensen voor isolatie kiezen:

  • Energiebesparing: Met een goede isolatie kan tot zeker 30% op de energiekosten voor verwarming bespaard worden. Een slecht geïsoleerd huis heeft jaarlijks ongeveer 2.150 m³ aan gas nodig, terwijl een goed geïsoleerd huis slechts 700 m³ jaarlijks verbruikt. Zo hebt u ook nog eens snel uw investering terugverdiend!
  • Comfortverhoging: Tocht en vocht hebben bij een goed geïsoleerd huis geen kans meer om binnen te dringen. Dit zorgt voor meer comfort, een gezondere leefruimte binnenshuis en minder kans op schimmel vorming.

ONZE WERKWIJZE

Isotech werkt met een beproefd concept bij het isoleren van spouwmuren. Door middel van een milieuvriendelijk bindmiddel worden HR ISO-parels in de muur geblazen. Deze manier heeft de afgelopen 30 jaar bewezen erg effectief te zijn. Daarnaast is het nog eens een ontzettend klantvriendelijke werkwijze. Deze parels zijn namelijk makkelijk aan te brengen. Daarom is er vaak geen grote verbouwing nodig. De parels worden door kleine kiertjes naar binnen geblazen. Hierdoor zijn we vaak al binnen een dag klaar met het aanbrengen van de isolatie.

PRIJZEN ISOLATIE

Bent u benieuwd naar onze prijzen voor de isolatie van uw huis? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Of hebt u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Angelique

Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd