Advies nodig? Bel 040 - 241 74 64

De nummer 1 van Nederland

Prijzen isolatie

Overweegt u uw huis of bedrijfspand te laten isoleren?

Bekijkt u even de prijzen van isolatie bij Isolatietechniek Best. Wij zijn al 30 jaar de specialist in spouwmuur isolatie tegen de beste prijzen. Ondanks de hoge kwaliteit en de duurzame materialen waarvan wij gebruik maken, zijn onze prijzen voor isolatie erg concurrerend. Onze isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten die door ons zijn opgeleid.

REDENEN WAAROM TE ISOLEREN

Tegenwoordig zijn er vele redenen waarom particulieren of bedrijfseigenaren ertoe overgaan hun pand te laten isoleren. De twee bekendste redenen waarom mensen voor isolatie kiezen:

  • Energiebesparing. Met een goede isolatie kan tot zeker 30% op de energiekosten voor verwarming bespaard worden. Een slecht geïsoleerd huis heeft jaarlijks ongeveer 2.150 m³ aan gas nodig, terwijl een goed geïsoleerd huis slechts 700 m³ jaarlijks verbruikt.
  • Comfortverhoging. Tocht en vocht hebben bij een goed geïsoleerd huis geen kans meer om binnen te dringen. Dit zorgt voor meer comfort en een gezondere leefruimte binnenshuis.

ONZE WERKWIJZE

Isotech werkt met een beproefd concept bij het isoleren van spouwmuren. Door middel van een milieuvriendelijk bindmiddel worden HR ISO-parels in de muur geblazen. Deze manier heeft de afgelopen 30 jaar bewezen erg effectief te zijn.