Spouwmuurisolatie Breda

Spouwmuurisolatie in Breda, dé ideale oplossing voor het verduurzamen van je woning. Is dat precies wat je zoekt? Zoek dan niet verder want bij Isotech Spouwmuurisolatie ben je hiervoor aan het juiste adres! Met ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren zorgen wij er namelijk voor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten.

Dus, draag jij ook graag je steentje bij aan het milieu? En heb je hier een betaalbare investering met een relatief korte terugverdientijd voor over? Kies er dan voor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in jouw woning in Breda!

Meer over spouwmuurisolatie in Breda

Wanneer de spouw van een muur geïsoleerd wordt met hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’. In principe komt iedere koopwoning in Breda zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor deze vorm van isolatie.

Van alle mogelijke isolatievormen staat spouwmuurisolatie al jaren met stip op 1, ook in Breda! Het isoleren van de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur van je woning is namelijk een betaalbare investering waar je direct het resultaat van ziet. Daarnaast is de terugverdientijd van je investering ook nog eens relatief kort.

De praktische gids voor duurzame tips en adviezen, Milieu Centraal, geeft bijvoorbeeld aan dat het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Breda vrijwel hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11 procent rente!

In Breda brengen wij de spouwmuurisolatie aan volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Dankzij deze spouwmuurisolatie verhoog je niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, je draagt daarmee ook bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, spouwmuurisolatie is in Breda dé ideale oplossing voor het verduurzamen van je woning!

Ontvang je graag meer specifieke informatie over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Breda en de voordelen die het kan bieden voor jouw woning? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten. Zij helpen je graag!

De voordelen van spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Breda zorgt ervoor dat jij en je woning van een aantal voordelen profiteren. Hierbij moet je onder andere denken aan het volgende:

 • Grote energiebesparing
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat
 • Minder warmteverlies
 • Minder geluidsoverlast

Klik op de volgende link als je meer wilt weten over de specifieke voordelen van de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels® die wij gebruiken.

Subsidie en terugverdientijd

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Breda is sinds 2009 extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Laat je jouw woning of bedrijfspand isoleren? Dan profiteer je van een verlaagd BTW tarief van slechts 6%!

Als aanvulling op dit verlaagde BTW tarief geven veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook het duwtje in de rug om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Breda!

Mede dankzij de beschikbare subsidie regelingen verdien je de investering voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Breda gemiddeld al binnen 4 jaar weer terug! Dit wordt bevestigd door Milieu Centraal.

De daadwerkelijke terugverdientijd is echter wel afhankelijk van een aantal factoren. Met name het weer speelt hier een grote rol in. Zo kan een strenge of zachte winter direct invloed hebben op de terugverdientijd van je investering.

Hoewel wij hier natuurlijk geen invloed op hebben, zijn de reacties van klanten die je voorgingen wel een feit. Zij geven het volgende aan:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Waarom kies je voor Isotech spouwmuurisolatie in Breda?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Controleer of je woning in Breda geschikt is

Heb je interesse in spouwmuurisolatie, maar ben je er niet helemaal zeker van of je woning in Breda wel geschikt is? Wees gerust, wij leggen je graag uit hoe het zit.

Wil je graag spouwmuurisolatie aanbrengen, houd dan rekening met het volgende:

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben vaak geen spouw
 • Een woning die tussen 1930 en 1976 gebouwd is heeft vaak wel een spouw
 • Woningen de na 1976 gebouwd zijn, hebben vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Ben je nog steeds niet zeker van je zaak? Controleer dan altijd de bouwtekeningen van je woning. Staat daar een enkelsteens muur? Dan heeft je woning geen spouwmuur. Je kunt ook de dikte van de muur meten bij de deuropening. Is de muur dunner dan 25 cm? Dan is er zeker geen spouwmuur aanwezig!

Benieuwd hoeveel je kunt besparen op jouw woning door spouwmuurisolatie aan te brengen in Breda? Vul dan onze bespaarcheck in!

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Breda

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Breda is een slimme verbetering van je woning. Vaak is de isolatie voor onze isolatiespecialisten eenvoudig en snel aan te brengen waardoor een spouwmuur in Breda vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd kan worden.

Het proces van het aanbrengen van de spouwmuurisolatie gaat als volgt in zijn werk:

 • Onze isolatiespecialisten kijken of jouw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie
 • We maken vervolgens kleine gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij onbeschadigd
 • Het isolatiemateriaal spuiten we daarna direct in de muur. De gaatjes maken we weer netjes dicht
 • Tot slot wordt de spouwmuurisolatie van buitenaf aangebracht; jij merkt daar zelf bijna niets van

Vragen over spouwmuurisolatie in Breda?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over de voordelen en kosten van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Breda? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen we je namelijk graag meer over alles wat komt kijken bij spouwmuurisolatie en wat je mag verwachten.

Referenties van tevreden klanten