Spouwmuurisolatie Den Bosch

Wil je graag spouwmuurisolatie aanbrengen in Den Bosch? Dan ben je bij Isotech Spouwmuurisolatie aan het juiste adres! Wij hebben namelijk ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren. Daarmee zorgen wij ervoor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten!

Kortom, doe jij ook graag iets terug voor het milieu? En heb je hier een betaalbare investering met een korte terugverdientijd voor over? Kies er dan voor om ons spouwmuurisolatie aan te laten brengen in jouw woning in Den Bosch!

Meer over spouwmuurisolatie

De spouw – de ruimte tussen de buitenmuur en een binnenmuur – van een woning kan geïsoleerd worden met verschillende soorten isolatie. Wanneer je kiest voor hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’. In principe komt iedere koopwoning in Den Bosch zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor deze vorm van isolatie.

Van alle isolatiemogelijkheden die bestaan, staat spouwmuurisolatie al jaren met stip op 1, zo ook in Den Bosch! Niet alleen vanwege de kwaliteit van het isolatiemateriaal, vooral ook vanwege het feit dat het isoleren van de spouw tussen de muren van je woning een betaalbare investering is waar je direct de resultaten van ziet. Daarnaast is ook de terugverdientijd van je investering nog eens relatief kort, iets wat het plaatje helemaal compleet maakt.

Milieu Centraal, de praktische gids voor duurzame tips en adviezen, geeft zelfs aan dat het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Den Bosch vrijwel hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11 procent rente!

In Den Bosch brengen wij de spouwmuurisolatie aan volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Dit systeem verhoogt niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, draagt daarmee bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, spouwmuurisolatie is dé ideale oplossing voor jouw woning in Den Bosch!

Heb je interesse en wil je graag meer weten over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Den Bosch? Of ontvang je graag meer informatie over de specifieke voordelen die het kan bieden voor jouw woning? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten. Zij helpen je graag verder!

De voordelen van spouwmuurisolatie in Den Bosch

Logischerwijs profiteer je van een aantal voordelen wanneer je er voor kiest om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in Den Bosch. De belangrijkste voordelen die dit je oplevert zijn:

 • Grote energiebesparing
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat voor het hele gezin
 • Minder warmteverlies in de hele woning
 • Minder geluidsoverlast in de hele woning

Ontvang je graag meer informatie over de voordelen en productspecificaties van de Platinum Mini Isotech-Parels ®, Hr Triple +? Klik dan op de link!

Terugverdientijd en subsidie van overheidswege maken het extra aantrekkelijk!

De gemiddelde terugverdientijd van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Den Bosch is 4 jaar, zo geeft Milieu Centraal aan. Uiteraard is de daadwerkelijke terugverdientijd voornamelijk afhankelijk van externe invloeden zoals het weer. Strenge of zachte winters hebben namelijk een directe invloed op de terugverdientijd van je investering. Hoewel onze isolatiespecialisten hier natuurlijk geen invloed op hebben, zijn de reacties van klanten die je voorgingen wel een feit. Zij geven het volgende aan:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

In Den Bosch is het aanbrengen van spouwmuurisolatie sinds 2009 nog eens extra voordelig voor veel woning eigenaren dankzij de subsidie van overheidswege. Wanneer je er voor kiest om jouw huis of bedrijfspand te isoleren met spouwmuurisolatie, dan profiteer je van een verlaagd BTW tarief van slechts 6%!

Naast dit verlaagde BTW tarief zien wij dat veel gemeentes ook nog eens extra subsidie geven op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook het duwtje in de rug om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Den Bosch!

Waarom kies je voor Isotech Spouwmuurisolatie in Den Bosch?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Twijfel je of jouw woning geschikt is?

Weet je niet 100% zeker of jouw woning in Den Bosch geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie? Wees gerust, wij leggen je graag uit hoe het zit en geven antwoord op je vraag!

Wil je graag spouwmuurisolatie (laten) aanbrengen, houd dan in ieder geval rekening met het volgende:

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben vaak geen spouw
 • Heb je een woning die tussen 1930 en 1976 gebouwd is? Dan heeft deze vaak wel een spouw
 • Is je woning na 1976 gebouwd? Dan heeft deze vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Ben je ondanks de bovenstaande tips nog steeds niet helemaal zeker van je zaak? Controleer dan altijd de bouwtekeningen van je woning. Zie je daar een enkelsteens muur staan? Dan heeft je woning geen spouwmuur!

Je kunt ook altijd nog even de dikte van de muur meten bij de deuropening. Is de muur minder dan 25 cm dik? Dan is er geen spouwmuur aanwezig!

Vraag je je af hoeveel je nu precies kunt besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Den Bosch? Vul dan onze bespaarcheck in en ontvang direct een indicatie van je mogelijke besparing!

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Den Bosch

Spouwmuurisolatie aanbrengen wordt vaak gezien als een slimme verbetering van je woning in Den Bosch. De spouwmuurisolatie is voor onze isolatiespecialisten vaak eenvoudig en snel aan te brengen. Hierdoor is een spouwmuur in Den Bosch vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd! Vandaar de naam ‘slimme verbetering’.

Het aanbrengen van de spouwmuurisolatie gebeurt altijd in een aantal stappen. Dit gaat als volgt in zijn werk:

 • Onze ervaren isolatiespecialisten checken altijd dubbel of jouw spouwmuur geschikt is voor spouwmuurisolatie
 • Vervolgens maken we een aantal kleine gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij onbeschadigd
 • Het isolatiemateriaal spuiten we daarna direct in de muur. De gaatjes maken we weer netjes dicht
 • Tot slot brengen we de spouwmuurisolatie van buitenaf aan, jij merkt daar zelf bijna niets van

Vragen over spouwmuurisolatie in Den Bosch?

Heb je een specifieke vraag of wil je graag meer weten over de voordelen van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen we je namelijk graag alles wat je wilt weten!

Referenties van tevreden klanten