Spouwmuurisolatie Heerlen

Zoek je een ervaren expert in spouwmuurisolatie in Heerlen? Dan ben je bij Isotech Spouwmuurisolatie aan het juiste adres! Wij hebben namelijk ruim 45 jaar ervaring en zijn de nummer 1 van Nederland als het aankomt op het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren. Zo zorgen wij ervoor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten. Zo hebben we al ruim 18.000 huishoudens kunnen helpen!

Draag jij ook graag je steentje bij aan een beter milieu? Kies dan voor spouwmuurisolatie in Heerlen, een betaalbare investering met relatief korte terugverdientijd!

Meer over de spouwmuurisolatie van Isotech

De keuze voor spouwmuurisolatie in Heerlen is vaak snel gemaakt. Het is namelijk al jaren de nummer 1 optie van alle isolatiemogelijkheden. Dat zien we ook terug in de cijfers. Wij hebben namelijk al ruim €86.400.00,- bespaard voor onze klanten!

Het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie is dan ook een betaalbare investering waar je direct het resultaat van ziet. Uit ervaring blijkt dat ook de terugverdientijd van je investering relatief kort is. Twijfel je toch nog aan het effect van spouwmuurisolatie in Heerlen? Wees gerust, je ontvangt standaard 15 jaar garantie op je aankoop én wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland!

Wij gebruiken ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem® om de spouwmuurisolatie aan te brengen. Hiermee verhogen we niet alleen de waarde van je woning, je bespaart hierdoor ook nog eens flink op je stookkosten. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, je geniet ook nog eens van een comfortabel binnenklimaat door het hele huis! Kortom, spouwmuurisolatie is dé oplossing voor jouw woning in Heerlen!

Ben je benieuwd naar de exacte mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Heerlen en de specifieke voordelen voor jouw eigen huis? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten, zij helpen je graag en staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie in Heerlen?

Twijfel je nog of je wel moet kiezen voor spouwmuurisolatie in Heerlen? Laat ons je dan overtuigen door je te vertellen wat de exacte voordelen zijn waar je van kunt profiteren zodra je de knoop doorhakt.

 • Enorme energiebesparing
 • Kom in aanmerking voor subsidie van overheidswege
 • Veel minder geluidsoverlast
 • Sterk isolerende werking
 • Erg behaaglijk en veel gezonder woonklimaat door het hele huis
 • Veel minder warmteverlies
 • Hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11% rente volgens Milieu Centraal

Daarnaast geeft Milieu Centraal, de praktische gids voor duurzame tips en adviezen, aan dat de gemiddelde terugverdientijd van een investering in spouwmuurisolatie in Heerlen slechts 4 jaar is!

Hoewel de exacte terugverdientijd van je investering uiteraard afhangt van allerlei verschillende factoren, denk bijvoorbeeld aan het weer, is dit in ieder geval een fijne gedachte.

Kom jij in aanmerking voor subsidie op spouwmuurisolatie in Heerlen?

Kies je voor spouwmuurisolatie in Heerlen? Dan kun je als woning eigenaar zoals gezegd in aanmerking komen voor subsidie van overheidswege. Sinds 2009 is het aanbrengen van spouwmuurisolatie hier dan ook extra voordelig door geworden.

Wanneer je een huis of bedrijfspand laat isoleren kom je namelijk in aanmerking voor een verlaagd BTW tarief van 6%! Daarbovenop geven veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Wellicht zijn deze subsidies voor jou een extra reden om niet langer te twijfelen en nú te kiezen voor spouwmuurisolatie in Heerlen!

Reviews van bestaande klanten

Benieuwd hoe anderen de keuze voor spouwmuurisolatie in Heerlen en andere plaatsen ervaren hebben? Laat je dan inspireren door de onderstaande reviews.

Angelique – Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Ton van SeetersVandaag hebben 2 mensen van uw bedrijf een stukje gevel opnieuw geïsoleerd.

Er was namelijk bij reparatie een strook metselwerk uit de gevel verwijderd waarbij de isolatie beschadigd was. Wij waren vanaf maart 2011 al heel erg tevreden met uw werk, maar door deze service helemaal. Een compliment voor uw medewerkers die vakkundig, behulpzaam, snel en vriendelijk waren. Ik heb al meerdere malen uw bedrijf aanbevolen en zal dat in de toekomst zeker blijven doen. Mevrouw achter de telefoon: hartelijk dank voor het snelle regelen van een en ander.

Joep Hoppenbrouwers en Ans van HamU heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En een mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. (wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

De voordelen van Isotech

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Check of je woning geschikt is voor spouwmuurisolatie

Benieuwd of jouw woning in Heerlen in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie? Geen enkel probleem, we vertellen je graag hoe het zit!

Spouwmuren bestaan altijd uit een buitenmuur en een binnenmuur met wat ruimte daartussen. Die ruimte noemen we ook wel ‘de spouw’. Wanneer we deze ruimte vullen met hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’.

Zolang de spouwmuur van jouw koopwoning in Heerlen nog niet volledig gevuld is, kom je in aanmerking voor spouwmuurisolatie. Echter moet je wel rekening houden met de volgende drie principes:

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben waarschijnlijk geen spouw
 • Woningen die tussen 1930 en 1976 gebouwd zijn hebben vaak wel een spouw
 • Is je woning na 1976 gebouwd? Dan heeft deze vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Nieuwsgierig naar het bedrag wat je zou kunnen besparen door te kiezen voor spouwmuurisolatie in Heerlen? Vul dan onze bespaarcheck in en ontvang direct een indicatie van het bedrag dat je kunt besparen!

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Heerlen

Tot slot het aanbrengen van de spouwmuurisolatie in Heerlen. Dit is voor onze isolatiespecialisten vaak eenvoudig en snel te doen. Een spouwmuur kan in Heerlen dan ook vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd worden!

Wanneer wij een spouwmuur aanbrengen doorlopen we standaard een aantal stappen om zeker te weten dat alles soepel verloopt. Dit ziet er zo uit:

 • Onze isolatiespecialisten beoordelen of je woning geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie
 • Vervolgens maken we een aantal gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij natuurlijk onbeschadigd
 • Daarna spuiten we het isolatiemateriaal in de muur. De gaatjes maken we vervolgens weer netjes dicht
 • Tot slot brengen we de spouwmuurisolatie van buitenaf aan; jij merkt daar zelf bijna niets van!

Wil jij ook spouwmuurisolatie in Heerlen?

Wil jij ook spouwmuurisolatie in Heerlen? Of heb je toch nog een vraag voor onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen onze isolatiespecialisten je namelijk alles wat je wilt weten! Bijvoorbeeld over de kosten die je kan verwachten.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 45 jaar
ervaring

20.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, alles zo proper mogelijk achter gelaten, ... Echt super!!! Wij zijn tevreden klanten vanaf het begin. Vanaf dat jullie vertegenwoordiger, Stabel Peter, hier alles netjes uitgelegd heeft, de offerte gemaakt heeft. Maar ook van jullie mensen die onze vragen telefonisch en/of via mail beantwoorden. De dag voor jullie de werken uitvoeren ons nog effe contacteren. Dus we kunnen maar 1 ding zeggen, jullie gaan professioneel te werken. Harstikke bedankt voor alles. Wij gaan jullie zeker aanbevelen.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd