Spouwmuurisolatie Limburg

Zoek je een expert in spouwmuurisolatie in Limburg? Dan ben je bij Isotech Spouwmuurisolatie aan het juiste adres! Met ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren zorgen wij ervoor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten.

Dus, wil jij ook graag je steentje bijdragen aan het milieu door middel van een betaalbare investering met relatief korte terugverdientijd? Kies dan voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Limburg!

Meer over spouwmuurisolatie

Van alle isolatiemogelijkheden staat spouwmuurisolatie met stip op 1, ook in Limburg! Het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie is namelijk een betaalbare investering waar je direct resultaat van ziet. Daarnaast is ook de terugverdientijd van je investering relatief kort.

Spouwmuurisolatie geeft in Limburg vaak hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11 procent rente, aldus Milieu Centraal.

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem® verhoogt niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, draagt daarmee bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Limburg en de specifieke voordelen voor jouw huis? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten.

De voordelen van spouwmuurisolatie in Limburg

Kies je ervoor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in Limburg? Dan profiteer je onder andere van:

 • Grote energiebesparing
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat
 • Minder warmteverlies
 • Verminderd geluidsoverlast

Klik hier als je graag meer wilt weten over de voordelen van de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®.

Terugverdientijd en subsidie

Milieu Centraal geeft aan dat de terugverdientijd van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Limburg gemiddeld 4 jaar is.

Uiteraard is deze terugverdientijd voornamelijk afhankelijk van het weer. Strenge of zachte winters hebben namelijk een directe invloed op de terugverdientijd van je investering. Hoewel wij hier natuurlijk geen invloed op hebben, zijn de reacties van klanten die je voorgingen een feit:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Tot slot is het goed om te weten dat spouwmuurisolatie in Limburg sinds 2009 extra voordelig is dankzij subsidie van overheidswege. Voor het isoleren van een huis of bedrijfspand geldt namelijk een verlaagd BTW tarief van slechts 6%! Bovendien geven veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidies kunnen voor jou zomaar het duwtje in de rug zijn om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie!

Waarom kiezen voor Isotech spouwmuurisolatie in Limburg?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Is mijn woning geschikt?

Twijfel je of jouw woning in Limburg wel geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie? Geen probleem, wij leggen je graag uit hoe het zit!

Een spouwmuur bestaat ten eerste uit een buitenmuur en een binnenmuur met ruimte daartussen. Die ruimte noemen we ‘de spouw’. Wanneer we deze ruimte vullen met hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’. In principe komt iedere koopwoning zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor isolatie.

Echter moet je wel rekening houden met het volgende:

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben vaak geen spouw
 • Een woning die tussen 1930 en 1976 gebouwd is heeft vaak wel een spouw
 • Woningen de na 1976 gebouwd zijn, hebben vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Benieuwd hoeveel je zou kunnen besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Limburg? Vul dan onze bespaarcheck in!

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Limburg

Deze slimme verbetering van je woning is vaak eenvoudig en snel aan te brengen door onze isolatiespecialisten. Vaak kan een spouwmuur in Limburg namelijk al binnen 1 dag geïsoleerd worden.

Het aanbrengen gaat als volgt in zijn werk:

 • Onze isolatiespecialisten kijken ten eerste of de spouwmuur geschikt is voor isolatie
 • Vervolgens maken we gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij onbeschadigd
 • Het isolatiemateriaal spuiten we in de muur. De gaatjes maken we weer netjes dicht
 • De spouwmuurisolatie wordt tot slot van buitenaf aangebracht; jij merkt daar zelf bijna niets van

Vragen over spouwmuurisolatie in Limburg?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of wil je graag meer weten over bijvoorbeeld het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Limburg? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen we je namelijk graag meer over de kosten en terugverdientijd die je kunt verwachten.

Referenties van tevreden klanten