Spouwmuurisolatie Maastricht

Spouwmuurisolatie is in Maastricht dé oplossing voor het verduurzamen van je woning. Energie besparen en tegelijkertijd behaaglijk wonen, is dat precies wat je zoekt? Zoek dan niet verder want bij Isotech Spouwmuurisolatie ben je hiervoor aan het juiste adres! We hebben namelijk ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren. Daarmee zorgen wij er voor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart!

Draag jij ook graag je steentje bij aan een beter milieu? En heb je hier een betaalbare investering met een relatief korte terugverdientijd voor over? Kies er dan voor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in jouw woning in Maastricht!

Meer over spouwmuurisolatie in Maastricht

Bij spouwmuurisolatie isoleren wij de spouw van een muur met hoogwaardig isolatiemateriaal. In principe komt iedere koopwoning in Maastricht zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor deze vorm van isolatie.

Spouwmuurisolatie staat al jaren met stip op 1 als het gaat om de verschillende soorten isolatiemogelijkheden, zo ook in Maastricht! Dit komt met name door het feit dat het isoleren van de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur van je woning een betaalbare investering is waar je direct het resultaat van ziet. Daarnaast is de terugverdientijd van een investering in spouwmuurisolatie ook nog eens relatief kort!

De praktische gids voor duurzame tips en adviezen, Milieu Centraal, geeft bijvoorbeeld aan dat het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Maastricht vrijwel hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11 procent rente! Kortom, waar wacht je nog op!

In Maastricht brengen wij de spouwmuurisolatie aan volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Hiermee verhogen wij niet alleen de waarde van je woning, je bespaart na verloop van tijd ook nog eens flink op je stookkosten en draagt daarmee bij aan een beter klimaat. Tot slot geniet je na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie ook van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, spouwmuurisolatie is ook in Maastricht dé ideale oplossing wanneer je je woning graag wilt verduurzamen!

Ontvang je graag meer specifieke informatie over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Maastricht? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met een van onze isolatiespecialisten. Zij helpen je graag en vertellen je bijvoorbeeld over de specifieke voordelen die spouwmuurisolatie voor jouw woning oplevert!

Het voordeel van spouwmuurisolatie in Maastricht

Wanneer je spouwmuurisolatie aan laat brengen in jouw woning in Maastricht, dan profiteer je uiteraard van een aantal belangrijke voordelen. Voor veel woningeigenaren zijn de onderstaande voordelen dan ook dé reden om te kiezen voor spouwmuurisolatie.

 • Grote energiebesparing
 • Het verhoogt de waarde van je huis
 • De spouwmuurisolatie heeft een sterk isolerende werking
 • Een behaaglijk en gezonder woonklimaat voor het hele gezin
 • Veel minder warmteverlies
 • Minder geluidsoverlast

Lees hier verder over de specifieke voordelen van de Platinum Mini Isotech-Parels ®, Hr Triple + die wij gebruiken en ontdek ook direct meer over de productspecificaties!

Subsidie van overheidswege en terugverdientijd maken het nóg aantrekkelijker!

De mogelijkheid tot het ontvangen van subsidie van overheidswege en de gunstige terugverdientijd maken de investering in spouwmuurisolatie voor veel woning eigenaren in Maastricht nóg aantrekkelijker!

Sinds 2009 is het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie in Maastricht namelijk extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Laat je jouw woning of bedrijfspand isoleren? Dan profiteer je van een verlaagd BTW tarief van slechts 6%!

Naast dit verlaagde BTW tarief merken wij dat veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie geven. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook dé reden om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Maastricht!

Mede dankzij de beschikbare subsidie regelingen verdien je de investering voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Maastricht gemiddeld al binnen 4 jaar weer terug! Dit wordt bevestigd door Milieu Centraal.

De exacte terugverdientijd is uiteraard afhankelijk van meerdere factoren. Met name het weer speelt hierin een grote rol. Zo heeft een strenge of zachte winter direct invloed op de terugverdientijd van je investering.

Hoewel onze isolatiespecialisten hier natuurlijk geen invloed op hebben, zijn de reacties van onze klanten wel een feit. Zij zeggen onder andere het volgende:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Waarom kies je voor Isotech Spouwmuurisolatie in Maastricht?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Is jouw woning geschikt voor Spouwmuurisolatie?

Zou spouwmuurisolatie interessant kunnen zijn voor jouw woning in Maastricht, maar weet je niet zeker of deze wel geschikt is? Begrijpelijk! Gelukkig is het redelijk eenvoudig om te controleren of je woning wel of niet in aanmerking komt voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Wil je graag spouwmuurisolatie aan laten brengen, houd dan in ieder geval rekening met het volgende:

 • Is je woning gebouwd vóór 1930? Dan heeft je woning waarschijnlijk geen spouw
 • Heb je een woning die tussen 1930 en 1976 gebouwd is? Dan heeft je woning vaak wel een spouw!
 • Woningen de na 1976 gebouwd zijn, hebben vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Ben je ondanks de bovenstaande tips nog steeds niet helemaal zeker van je zaak? Controleer dan altijd de bouwtekeningen van je woning als je deze tot je beschikking hebt. Zie je hier een enkelsteens muur? Dan heeft je woning geen spouwmuur.

Je kunt ook de dikte van de muur meten bij de deuropening. Is de muur dikker dan 25 cm? Dan is er zeker een spouwmuur aanwezig!

Wil je graag weten hoeveel jij kunt besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Maastricht? Vul dan onze bespaarcheck in en ontvang direct een indicatie van het bedrag dat je kunt besparen!

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Maastricht

Het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie in Maastricht is een slimme verbetering van je woning. De isolatie is voor onze ervaren isolatiespecialisten vaak eenvoudig en snel aan te brengen. Hierdoor is een spouwmuur in Maastricht vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd!

Het aanbrengen van de spouwmuurisolatie gaat als volgt in zijn werk en wordt uitsluitend uitgevoerd door onze meest ervaren isolatiespecialisten!

 • Onze isolatiespecialisten beoordelen of de woning geschikt is om spouwmuurisolatie in aan te brengen
 • Vervolgens maken we kleine gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij uiteraard onbeschadigd
 • Daarna spuiten we het isolatiemateriaal direct in de muur. De gaatjes maken we ook weer netjes dicht voor je
 • Tot slot brengen we de spouwmuurisolatie van buitenaf aan; hier merk jij zelf bijna niets van

Interesse in spouwmuurisolatie in Maastricht?

Ben je geïnteresseerd in het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie in Maastricht? Neem dan gerust eens contact op met ons! Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je namelijk graag meer over alles wat komt kijken bij spouwmuurisolatie en wat je mag verwachten!

Referenties van tevreden klanten