Spouwmuurisolatie Oss

Ben je op zoek naar een ervaren expert in spouwmuurisolatie in Oss? Dan ben je bij Isotech Spouwmuurisolatie aan het juiste adres! Met ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren zorgen wij er namelijk voor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten.

Dus, draag jij ook graag je steentje bij aan het milieu door een betaalbare investering te doen met relatief korte terugverdientijd? Kies dan voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Oss!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Van alle isolatiemogelijkheden staat spouwmuurisolatie al jaren met stip op 1, ook in Oss! Het (laten) aanbrengen van spouwmuurisolatie is namelijk een betaalbare investering waar je direct het resultaat van ziet. Daarnaast blijkt uit ervaring dat ook de terugverdientijd van je investering relatief kort is.

Milieu Centraal geeft zelfs aan dat spouwmuurisolatie in Oss vaak hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met maar liefst 11 procent rente!

Wij brengen de spouwmuurisolatie altijd aan volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Dit verhoogt niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, draagt daarmee bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, onze spouwmuurisolatie is dé oplossing voor jouw woning in Oss!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Oss en de specifieke voordelen voor jouw huis? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten, zij helpen je graag!

Spouwmuurisolatie in Oss, de voordelen

Wanneer je spouwmuurisolatie aan laat brengen in je woning in Oss, dan profiteer je van een aantal concrete voordelen. Hierbij moet je met name denken aan het volgende:

 • Grote energiebesparing
 • Sterk isolerende werking
 • Een behaaglijk en gezonder woonklimaat
 • Minder warmteverlies
 • Minder geluidsoverlast

Klik hier als je graag meer wilt weten over de voordelen van de Platinum Mini Isotech-Parels ®, Hr Triple +. Lees ook meer over de productspecificaties!

De terugverdientijd en subsidie maken spouwmuurisolatie extra aantrekkelijk!

De gemiddelde terugverdientijd van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Oss is volgens Milieu Centraal slechts 4 jaar. Iets wat, samen met de mogelijkheid om subsidie van overheidswege aan te vragen, het aanbrengen van spouwmuurisolatie extra aantrekkelijk maakt voor veel woning eigenaren.

Uiteraard is de terugverdientijd afhankelijk van een aantal externe factoren. Neem bijvoorbeeld het weer; strenge en zachte winters hebben een directe invloed op de terugverdientijd van je investering. Hoewel wij hier natuurlijk geen invloed op hebben, zijn de reacties van woning eigenaren die je voorgingen een feit:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Naast de gunstige terugverdientijd is het goed om te weten dat spouwmuurisolatie in Oss sinds 2009 extra voordelig is dankzij subsidie van overheidswege. Voor het isoleren van een huis of bedrijfspand geldt namelijk een verlaagd BTW tarief van slechts 6%! Bovendien geven veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Deze subsidies kunnen voor jou zomaar het duwtje in de rug zijn om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Oss!

Waarom kiezen voor Isotech Spouwmuurisolatie in Oss?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Is jouw woning in Oss geschikt voor spouwmuurisolatie?

Twijfel je of jouw woning in Oss wel geschikt is om spouwmuurisolatie in aan te brengen? Geen probleem, wij leggen je graag uit hoe het zit, zo heb je direct een antwoord op je vraag!

Een spouwmuur bestaat altijd uit een buitenmuur en een binnenmuur met ruimte daartussen. Die ruimte noemen we ‘de spouw’. Wanneer deze ruimte gevuld wordt met hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’.

In principe komt iedere koopwoning in Oss zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor isolatie. Echter moet je wel rekening houden met het volgende:

 • Is jouw woning gebouwd vóór 1930? Dan heeft je woning waarschijnlijk geen spouw
 • Woningen die tussen 1930 en 1976 gebouwd zijn hebben vaak wel een spouw
 • Heb jij een woning die na 1976 gebouwd is, dan heeft deze vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Ben je benieuwd hoeveel je zou kunnen besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Oss? Vul dan onze bespaarcheck in en ontvang direct een indicatie van het bedrag dat je kunt besparen!

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Oss

Spouwmuurisolatie wordt vaak gezien als een slimme verbetering van je woning. Het stukje ‘slimme’ komt voornamelijk voort uit het feit dat het aanbrengen van het isolatiemateriaal voor onze isolatiespecialisten vaak eenvoudig en snel te doen is. Een spouwmuur kan in Oss dan ook vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd worden!

Het aanbrengen van de spouwmuurisolatie gaat altijd in een aantal stappen. Om je hier een goed beeld van te geven hebben we deze stappen hieronder voor je op een rij gezet:

 • Onze isolatiespecialisten beoordelen of je woning geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie
 • Vervolgens maken we een aantal gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij natuurlijk onbeschadigd
 • Daarna spuiten we het isolatiemateriaal in de muur. De gaatjes maken we vervolgens weer netjes dicht
 • Tot slot brengen we de spouwmuurisolatie van buitenaf aan; jij merkt daar zelf bijna niets van!

Vragen of interesse in spouwmuurisolatie?

Heb je een specifieke vraag of heb je interesse en wil je meer weten over het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Oss? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen onze isolatiespecialisten je namelijk alles wat je wilt weten! Bijvoorbeeld over de kosten en terugverdientijd die je kunt verwachten.

Referenties van tevreden klanten