Spouwmuurisolatie Roermond

Zoek je een slimme verbetering voor jouw woning? Kies dan voor spouwmuurisolatie in Roermond! Bij Isotech Spouwmuurisolatie ben je hiervoor aan het juiste adres! Want met ruim 40 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren zorgen wij ervoor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten.

Dus, draag jij ook graag je steentje bij aan het milieu? En heb je hier een betaalbare investering met een relatief korte terugverdientijd voor over? Kies er dan voor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in jouw woning in Roermond!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Wanneer de spouw – de ruimte tussen de buitenmuur en een binnenmuur – geïsoleerd wordt met hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’. In principe komt iedere koopwoning in Roermond zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor deze isolatie.

Van alle mogelijke isolatievormen staat spouwmuurisolatie al jaren met stip op 1, ook in Roermond! Het isoleren van de spouw tussen de muren van je woning is namelijk een betaalbare investering waar je direct het resultaat van ziet. Daarnaast is de terugverdientijd van je investering ook nog eens relatief kort.

De praktische gids voor duurzame tips en adviezen, Milieu Centraal, geeft aan dat het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roermond zelfs hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11 procent rente!

De spouwmuurisolatie die wij in Roermond gebruiken, brengen wij aan volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Dankzij deze spouwmuurisolatie verhoog je niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, je draagt daarmee ook bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, spouwmuurisolatie is ook in Roermond dé ideale oplossing voor jouw woning!

Ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Roermond en de specifieke voordelen die het kan bieden voor jouw woning? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten. Zij vertellen je graag meer!

De voordelen van spouwmuurisolatie in Roermond

Wanneer je ervoor kiest om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in Roermond, dan profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

 • Grote energiebesparing
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat
 • Minder warmteverlies
 • Minder geluidsoverlast

Klik hier als je graag meer wilt weten over de voordelen van de Platinum Mini Isotech-Parels ®, Hr Triple +.

Terugverdientijd en subsidie van overheidswege

De investering voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roermond verdien je volgens Milieu Centraal gemiddeld binnen 4 jaar weer terug. De daadwerkelijke terugverdientijd is uiteraard afhankelijk van een aantal factoren. Met name het weer speelt hier een grote rol in. Zo kan een strenge of zachte winter direct invloed hebben op de terugverdientijd van je investering.

Hoewel wij hier natuurlijk geen invloed op hebben, zijn de reacties van klanten die je voorgingen wel een feit. Zij geven het volgende aan:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roermond is sinds 2009 extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Laat je jouw woning of bedrijfspand isoleren? Dan profiteer je van een verlaagd BTW tarief van slechts 6%!

Als aanvulling op dit verlaagde BTW tarief geven veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook het duwtje in de rug om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roermond!

Waarom kies je voor Isotech spouwmuurisolatie in Roermond?

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 18.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Is je woning geschikt?

Twijfel je of jouw woning in Roermond wel geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie? Wees gerust, wij leggen je graag uit hoe het zit.

Wil je graag spouwmuurisolatie aanbrengen, houd dan rekening met het volgende:

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben vaak geen spouw
 • Een woning die tussen 1930 en 1976 gebouwd is heeft vaak wel een spouw
 • Woningen de na 1976 gebouwd zijn, hebben vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Ben je nog steeds niet zeker van je zaak? Controleer dan altijd de bouwtekeningen van je woning. Staat daar een enkelsteens muur? Dan heeft je woning geen spouwmuur. Je kunt ook de dikte van de muur meten bij de deuropening. Is de muur dunner dan 25 cm? Dan is er zeker geen spouwmuur aanwezig!

Vraag je je af hoeveel je kunt besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Roermond? Vul dan onze bespaarcheck in!

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roermond

Spouwmuurisolatie aanbrengen is een slimme verbetering van je woning in Roermond. Vaak is de isolatie voor onze isolatiespecialisten eenvoudig en snel aan te brengen waardoor een spouwmuur in Roermond vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd kan worden.

Het aanbrengen van de isolatie gaat als volgt in zijn werk:

 • Onze isolatiespecialisten kijken of jouw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie
 • We maken vervolgens kleine gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij onbeschadigd
 • Het isolatiemateriaal spuiten we daarna direct in de muur. De gaatjes maken we weer netjes dicht
 • Tot slot wordt de spouwmuurisolatie van buitenaf aangebracht; jij merkt daar zelf bijna niets van

Vragen over spouwmuurisolatie in Roermond?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over de kosten van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roermond? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen we je namelijk graag meer over de kosten en terugverdientijd die je kunt verwachten.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Wilma Schrover

Gisteren is mijn huis geïsoleerd en wat ben ik blij met mijn keuze voor Isotech. Snel, vakkundig en ontzettend aardige medewerkers. Bedankt!

Ton van Seeters

Vandaag hebben 2 mensen van Uw bedrijf een stukje gevel opnieuw geïsoleerd. Er was namelijk bij reparatie een strook metselwerk uit de gevel verwijderd waarbij de isolatie beschadigd was. Wij waren vanaf maart 2011 al heel erg tevreden met Uw werk, maar door deze service helemaal. Een compliment voor Uw medewerkers die vakkundig, behulpzaam, snel en vriendelijk waren. Ik heb al meerdere malen Uw bedrijf aanbevolen en zal dat in de toekomst zeker blijven doen. Mevrouw achter de telefoon: hartelijk dank voor het snelle regelen van een en ander.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd