Spouwmuurisolatie Roosendaal

Ben je geïnteresseerd in spouwmuurisolatie in Roosendaal en wil je dit laten aanbrengen door een ervaren expert? Dan ben je bij Isotech Spouwmuurisolatie aan het juiste adres! Wij hebben namelijk meer dan 45 jaar ervaring en zijn de nummer 1 van Nederland als het aankomt op het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren. Zo zorgen wij ervoor dat jij gegarandeerd kunt wonen in een comfortabel huis en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten. Op deze wijze hebben wij inmiddels al ruim 18.000 huishoudens kunnen helpen!

Ben jij ook bewust bezig met jouw bijdrage aan het milieu? Kies dan voor spouwmuurisolatie in Roosendaal, een betaalbare investering met relatief korte terugverdientijd!

Meer over Isotech spouwmuurisolatie in Roosendaal

De keuze voor spouwmuurisolatie in Roosendaal is een veelgemaakte. Logisch ook, spouwmuurisolatie is namelijk al jaren de nummer 1 optie van alle bestaande isolatiemogelijkheden. De effecten bewijzen dit keer op keer. Zo hebben wij al ruim €86.400.00,- bespaard voor onze klanten!

Hoewel het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie een betaalbare investering is waar je direct de resultaten van ziet en ook de terugverdientijd van je investering relatief kort is, twijfel je misschien nog aan het effect van spouwmuurisolatie in Roosendaal. Dit is echter nergens voor nodig! Je ontvangt bij ons namelijk standaard 15 jaar garantie én wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland. Daar kun je van op aan!

Wij maken tijdens het aanbrengen van de spouwmuurisolatie gebruik van ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Hiermee zijn wij niet alleen in staat om de waarde van je woning te verhogen, je bespaart hiermee vanaf dag één ook nog eens flink op je stookkosten. Op die manier draag je dus niet alleen bij aan een beter milieu, je geniet ook nog eens van een comfortabel binnenklimaat in je hele huis! Kortom, spouwmuurisolatie is dé oplossing voor jouw woning in Roosendaal!

Wil je graag meer weten over het stappenplan wat wij hanteren bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roosendaal of ben je benieuwd naar de exacte mogelijkheden en de specifieke voordelen voor jouw eigen woning? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten, zij staan voor je klaar!

De voordelen van spouwmuurisolatie in Roosendaal

Twijfel je of het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Roosendaal een goed idee is? Nergens voor nodig! Zodra je de knoop doorhakt profiteer je namelijk direct van de onderstaande voordelen:

 • Energiebesparing
 • Subsidie van overheidswege
 • Minder geluidsoverlast
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat
 • Minder warmteverlies
 • Hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11% rente

Naast de bovenstaande voordelen is ook de terugverdientijd van je investering erg aantrekkelijk. Deze terugverdientijd bedraagt volgens Milieu Centraal namelijk slechts 4 jaar wanneer je kiest voor spouwmuurisolatie in Roosendaal.

Subsidie maakt de keuze voor spouwmuurisolatie in Roosendaal extra aantrekkelijk!

Wanneer je besluit om te kiezen voor spouwmuurisolatie in Roosendaal kom je sinds 2009 automatisch in aanmerking voor subsidie van overheidswege. Hierdoor wordt de keuze nog aantrekkelijker!

De subsidie wordt gegeven op het isoleren van huizen en bedrijfspanden en komt tot uiting in een verlaagd BTW tarief van slechts 6%. Veel gemeentes geven daarbovenop ook nog eens een stukje extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Kortom, waar wacht je nog op! Kies nu voor spouwmuurisolatie in Roosendaal!

Referenties van tevreden klanten

De voordelen van Isotech

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Controleer zelf of je woning geschikt is voor spouwmuurisolatie

Weet je niet zeker of jouw woning in Roosendaal wel geschikt is om spouwmuurisolatie in aan te laten brengen? Wees gerust, je kan dit namelijk heel eenvoudig zelf controleren. Maar eerst leggen we je nog even uit wat een spouwmuur precies is.

Een spouwmuur is een muur die bestaat uit een stuk buitenmuur en een stuk binnenmuur met wat ruimte daartussen. Deze ruimte wordt ook wel ‘de spouw’ genoemd. Dit is dus het stukje muur wat geïsoleerd kan worden door onze isolatiespecialisten. Deze handeling noemen we dan ook ‘spouwmuurisolatie’.

Zolang de spouwmuur nog niet volledig geïsoleerd is, komen alle koopwoningen in Roosendaal in aanmerking voor spouwmuurisolatie. Via de onderstaande drie principes kun je eenvoudig zelf controleren of je woning ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie in Roosendaal.

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben waarschijnlijk geen spouw
 • Woningen die tussen 1930 en 1976 gebouwd zijn hebben vaak wel een spouw
 • Is je woning na 1976 gebouwd? Dan heeft deze vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Nieuwsgierig naar de potentiële besparing die een keuze voor spouwmuurisolatie in Roosendaal voor jou kan opleveren? Vul dan geheel vrijblijvend onze bespaarcheck in en ontvang direct een indicatie van het bedrag dat je kunt besparen!

Maak jij ook de keuze voor spouwmuurisolatie in Roosendaal?

Ben je overtuigd en maak jij ook de keuze voor spouwmuurisolatie in Roosendaal? Of heb je wellicht toch nog een vraag voor een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen onze isolatiespecialisten je namelijk alles wat je wilt weten over spouwmuurisolatie!

Referenties van tevreden klanten