Spouwmuurisolatie Soest

Heb je interesse in spouwmuurisolatie in Soest en wil je dit laten aanbrengen door een ervaren expert? Dan ben je bij Isotech Spouwmuurisolatie aan het juiste adres! Want ook als je wat verder uit de richting van Eindhoven woont helpen wij je graag!

Wij hebben inmiddels al meer dan 45 jaar ervaring en zijn de nummer 1 van Nederland als het aankomt op het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren. Zo zorgen wij ervoor dat jij gegarandeerd kunt wonen in een comfortabel huis en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten. Op deze wijze hebben wij inmiddels al ruim 18.000 huishoudens kunnen helpen!

Wil jij ook graag bewust bezig zijn en je steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor spouwmuurisolatie in Soest, een betaalbare investering met relatief korte terugverdientijd!

Meer over spouwmuurisolatie in Soest

De keuze voor spouwmuurisolatie in Soest is een verstandige. Spouwmuurisolatie is namelijk al jaren de nummer 1 optie van alle bestaande isolatiemogelijkheden. De effecten bewijzen dit keer op keer. Zo hebben wij al ruim €86.400.00,- bespaard voor onze klanten!

Twijfel jij ondanks het feit dat het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie een betaalbare investering is waar je direct de resultaten van ziet en ook de terugverdientijd van je investering relatief kort is, aan het effect van spouwmuurisolatie in Soest? Dit is echt nergens voor nodig! Je ontvangt bij ons namelijk standaard 15 jaar garantie én wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland. Daar kun je op rekenen!

Tijdens het aanbrengen van de spouwmuurisolatie maken wij gebruik van ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Hiermee verhogen wij direct de waar de van je woning. Daarnaast bespaar jij hiermee vanaf dag één ook nog eens flink op je stookkosten. Zo draag je dus niet alleen bij aan een beter milieu, je geniet ook nog eens van een comfortabel binnenklimaat in je hele woning! Kortom, spouwmuurisolatie is dé oplossing voor jouw woning in Soest!

Wil je graag meer weten over het stappenplan wat wij hanteren bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Soest of wil je graag weten wat de exacte mogelijkheden en de specifieke voordelen voor jouw eigen woning zijn? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten, zij staan graag voor je klaar!

Voordelen van spouwmuurisolatie in Soest

Twijfel je of het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Soest wel de juiste keuze is? Dit is nergens voor nodig! Zodra je de knoop doorhakt profiteer je namelijk direct van de onderstaande voordelen:

 • Energiebesparing
 • Subsidie van overheidswege
 • Minder geluidsoverlast
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat
 • Minder warmteverlies
 • Hetzelfde rendement als een spaarrekening met 11% rente

Daarnaast is ook de terugverdientijd van je investering in spouwmuurisolatie erg aantrekkelijk. Deze bedraagt volgens Milieu Centraal namelijk slechts 4 jaar wanneer je kiest voor spouwmuurisolatie in Soest.

Subsidie maakt spouwmuurisolatie in Soest extra aantrekkelijk!

Sinds 2009 kom je automatisch in aanmerking voor subsidie van rechtswege wanneer je besluit te kiezen voor spouwmuurisolatie in Soest. Hierdoor wordt de keuze ongetwijfeld nog aantrekkelijker!

De subsidie komt tot uiting in een verlaagd BTW tarief van slechts 6% en wordt gegeven op het isoleren van huizen en bedrijfspanden.

Veel gemeentes geven daarbovenop ook nog eens een stukje extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Kortom, waar wacht je nog op! Kies nu voor spouwmuurisolatie in Soest!

Referenties van tevreden klanten

De voordelen van Isotech

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Controleer of je woning geschikt is voor spouwmuurisolatie

Twijfel je of jouw woning in Soest wel geschikt is om spouwmuurisolatie in aan te laten brengen? Wees gerust, je kan dit namelijk heel eenvoudig zelf controleren. Maar eerst lichten we nog even toe wat een spouwmuur precies is.

Een spouwmuur bestaat altijd uit een stuk buitenmuur en een stuk binnenmuur met wat ruimte daartussen. Deze ruimte noemen we ook wel ‘de spouw’. Deze spouw is dus het stukje muur wat geïsoleerd kan worden door onze isolatiespecialisten. Deze handeling noemen we dan ook ‘spouwmuurisolatie’.

Zolang een spouwmuur nog niet volledig geïsoleerd is kan deze voorzien worden van spouwmuurisolatie. Alle koopwoningen in Soest waarbij dit het geval is komen hier dus in principe voor in aanmerking. Door uit te gaan van de onderstaande drie principes kun je eenvoudig controleren of je woning ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie in Soest.

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben waarschijnlijk geen spouw
 • Woningen die tussen 1930 en 1976 gebouwd zijn hebben vaak wel een spouw
 • Is je woning na 1976 gebouwd? Dan heeft deze vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Wil je graag weten welk bedrag jij in potentie zou kunnen besparen door te kiezen voor spouwmuurisolatie in Soest? Vul dan geheel vrijblijvend onze bespaarcheck in en ontvang direct een indicatie van het bedrag dat je kunt besparen!

Maak de keuze voor spouwmuurisolatie in Soest

Ben je overtuigd en maak jij ook de keuze voor spouwmuurisolatie in Soest? Neem dan contact met ons op! In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen onze isolatiespecialisten je namelijk meer over het vervolgproces!

Referenties van tevreden klanten