Spouwmuurisolatie Tilburg

Ben je op zoek naar een slimme en duurzame verbetering voor jouw woning? Kies dan voor spouwmuurisolatie in Tilburg! Bij Isotech Spouwmuurisolatie ben je hiervoor aan het juiste adres! Met ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren zorgen wij er namelijk voor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten.

Kortom, draag jij ook graag je steentje bij aan een beter milieu? En heb je hier een betaalbare investering met een relatief korte terugverdientijd voor over? Kies er dan voor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in jouw woning in Tilburg!

Wat je moet weten over spouwmuurisolatie in Tilburg

Wanneer je de ruimte tussen de buitenmuur en een binnenmuur van je woning laat isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’. In principe komt iedere koopwoning in Tilburg zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor deze vorm van isolatie.

Spouwmuurisolatie staat al jaren met stip op 1 vergeleken met alle andere isolatievormen, ook in Tilburg! Het isoleren van de spouw tussen de muren van je woning is namelijk een betaalbare investering waar je direct het resultaat van ziet. Daarnaast is de terugverdientijd van je investering ook nog eens relatief kort.

Milieu Centraal, de praktische gids voor duurzame tips en adviezen, geeft zelfs aan dat het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Tilburg nagenoeg hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11 procent rente!

Spouwmuurisolatie brengen wij in Tilburg aan volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Hiermee verhoog jij niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, je draagt daarmee ook bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, onze oplossingen op het gebied van spouwmuurisolatie zijn ook in Tilburg dé ideale oplossing voor jouw woning!

Wil je graag meer weten over de specifieke mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Tilburg en zaken als de voordelen die het kan bieden voor jouw woning? Neem dan gerust contact op met een van onze isolatiespecialisten. Zij beantwoorden graag al je vragen!

De voordelen van spouwmuurisolatie

Wanneer je besluit om spouwmuurisolatie aan te (laten) brengen in Tilburg, dan profiteer je uiteraard van een aantal voordelen. Hierbij moet je onder andere aan het volgende denken:

 • Grote energiebesparing
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat door je hele woning
 • Minder warmteverlies
 • Minder geluidsoverlast

Klik hier als je graag meer informatie ontvangt over de voordelen en productspecificaties van de Platinum Mini Isotech-Parels ®, Hr Triple + die wij gebruiken.

De terugverdientijd en mogelijkheid tot subsidie van overheidswege

Volgens Milieu Centraal verdien je de investering voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Tilburg gemiddeld binnen slechts 4 jaar weer terug! De exacte terugverdientijd is uiteraard afhankelijk van een aantal, met name externe, factoren. Met name het weer speelt hier een grote rol in. Zo kan een strenge of zachte winter direct invloed hebben op de terugverdientijd van je investering. Wees je hier dus bewust van!

Hoewel wij als isolatiespecialisten natuurlijk geen invloed op het weer hebben, zijn de reacties van klanten die je voorgingen wel een feit. Zij geven dan ook het volgende aan:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Buiten de aantrekkelijke terugverdientijd is het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Tilburg sinds 2009 nog eens extra voordelig dankzij de mogelijkheid tot subsidie van overheidswege. Laat je jouw woning of bedrijfspand isoleren? Dan profiteer je in veel gemeentes van een verlaagd BTW tarief van slechts 6%!

Als aanvulling hierop leert de ervaring ons dat veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie geven. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook het duwtje in de rug om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Tilburg!

Waarom kies je voor Isotech Spouwmuurisolatie in Tilburg?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Is jouw woning geschikt voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie?

Ben je niet helemaal zeker of jouw woning in Tilburg wel geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie? Wees gerust, wij leggen je graag uit hoe het zit en beantwoorden je vraag!

Wanneer je graag spouwmuurisolatie aan zou willen brengen, maar je niet weet of je woning wel over een spouw beschikt ofwel al een geïsoleerde spouw heeft, houd dan rekening met het volgende:

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben vaak geen spouw
 • Is jouw woning tussen 1930 en 1976 gebouwd? Dan heeft deze vaak wel een spouw
 • Een woning die na 1976 gebouwd is, heeft vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Ben je ondanks bovenstaande hulp nog steeds niet 100% zeker van je zaak? Controleer dan altijd even de bouwtekeningen van je woning. Zie je hier een enkelsteens muur staan? Dan heeft je woning geen spouwmuur!

Beschik je niet over de bouwtekeningen van je woning? Dan kun je ook altijd even de dikte van de muur meten bij de deuropening. Is de muur dikker dan 25 cm? Dan is er zeker een spouwmuur aanwezig!

Vraag je je nu af hoeveel je exact kunt besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Tilburg? Vul dan onze bespaarcheck in en ontvang direct een gratis indicatie van je besparing!

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Tilburg

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie wordt vaak gezien als een slimme verbetering van je woning, ook in Tilburg. De isolatie is voor onze isolatiespecialisten namelijk redelijk eenvoudig en snel aan te brengen waardoor wij een spouwmuur in Tilburg vaak al binnen 1 dag volledig kunnen isoleren!

Wij brengen de isolatie altijd aan, aan de hand van de onderstaande stappen:

 • Onze isolatiespecialisten kijken ten eerste of jouw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie
 • We maken vervolgens kleine gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij onbeschadigd
 • Het isolatiemateriaal spuiten we daarna direct in de muur. De gaatjes maken we weer netjes dicht
 • Tot slot wordt de spouwmuurisolatie van buitenaf aangebracht; jij merkt daar zelf bijna niets van

Vragen of interesse spouwmuurisolatie in Tilburg?

Heb je een specifieke vraag voor ons of wil je graag meer weten over zaken als de kosten van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen we je namelijk graag meer over onder andere de kosten en terugverdientijd die je kunt verwachten.

Referenties van tevreden klanten