Spouwmuurisolatie Venlo

Spouwmuurisolatie in Venlo, dé oplossing voor het verduurzamen van je woning. Energie besparen en tegelijkertijd behaaglijk wonen, is dat precies wat je zoekt? Zoek dan niet verder want bij Isotech Spouwmuurisolatie ben je hiervoor aan het juiste adres! Met ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren zorgen wij er namelijk voor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart!

Dus, draag jij ook graag je steentje bij aan het milieu? En heb je hier een betaalbare investering met een relatief korte terugverdientijd voor over? Kies er dan voor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in jouw woning in Venlo!

Meer informatie over spouwmuurisolatie in Venlo

Spouwmuurisolatie is het principe waarbij wij de spouw van een muur isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Iedere koopwoning in Venlo zonder een volledig gevulde spouw komt in aanmerking voor deze vorm van isolatie.

Spouwmuurisolatie staat al jaren met stip op 1 als het gaat om de verschillende isolatiemogelijkheden, ook in Venlo! Dit komt met name door het feit dat het isoleren van de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur van je woning een betaalbare investering is waar je direct het resultaat van ziet. Daarnaast is de terugverdientijd van een investering in spouwmuurisolatie ook nog eens relatief kort!

Milieu Centraal, de praktische gids voor duurzame tips en adviezen, geeft zelfs aan dat het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Venlo vrijwel hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11 procent rente!

Ook in Venlo brengen wij de spouwmuurisolatie aan volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Hiermee verhoog je niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, je draagt daarmee ook bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, spouwmuurisolatie is in Venlo dé ideale oplossing wanneer je je woning graag wilt verduurzamen!

Wanneer je graag meer specifieke informatie over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Venlo ontvangt, neem dan gerust contact op met een van onze isolatiespecialisten. Zij helpen je graag en vertellen je bijvoorbeeld over de specifieke voordelen die spouwmuurisolatie voor jouw woning oplevert!

Het voordeel van spouwmuurisolatie in Venlo

Wanneer je er voor kiest om spouwmuurisolatie aan te brengen in jouw woning in Venlo, dan profiteer je vervolgens van een aantal belangrijke voordelen. Voor veel gebruikers zijn de onderstaande voordelen dan ook dé reden om te kiezen voor spouwmuurisolatie.

 • Grote energiebesparing
 • Het verhoogt de waarde van je huis
 • De spouwmuurisolatie heeft een sterk isolerende werking
 • Een behaaglijk en gezonder woonklimaat voor het hele gezin
 • Veel minder warmteverlies
 • Minder geluidsoverlast

Lees hier meer over de specifieke voordelen van de TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®  die wij gebruiken en ontdek tegelijkertijd ook meer over de product specificaties!

Subsidie en de terugverdientijd maken het extra aantrekkelijk!

De subsidie van overheidswege en de gunstige terugverdientijd maken de investering in spouwmuurisolatie voor veel woning eigenaren extra aantrekkelijk!

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Venlo is sinds 2009 namelijk extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Laat je jouw woning of bedrijfspand isoleren? Dan profiteer je van een verlaagd BTW tarief van slechts 6%!

Als aanvulling op dit verlaagde BTW tarief zien wij dat veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie geven. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook dé reden om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Venlo!

Mede dankzij deze subsidie regelingen verdien je de investering voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Venlo gemiddeld al binnen 4 jaar weer terug! Dit wordt bevestigd door Milieu Centraal.

De exacte terugverdientijd is uiteraard afhankelijk van meerdere factoren. Met name het weer speelt hierin een grote rol. Zo heeft een strenge of zachte winter direct invloed op de terugverdientijd van je investering.

Hoewel wij als isolatie specialist natuurlijk geen invloed op het weer hebben, zijn de reacties van onze klanten wel een feit. Zij zeggen onder andere het volgende:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Waarom Isotech Spouwmuurisolatie in Venlo?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Komt jouw woning in aanmerking voor Spouwmuurisolatie?

Heb je het gevoel dat spouwmuurisolatie interessant is voor je, maar weet je niet zeker of je woning in Venlo geschikt is? Begrijpelijk! Gelukkig is het vrij eenvoudig om te controleren of je woning wel of niet in aanmerking komt voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Wil je graag spouwmuurisolatie aanbrengen, houd dan rekening met het volgende:

 • Is je woning gebouwd vóór 1930? Dan heeft je woning waarschijnlijk geen spouw
 • Heb je een woning die tussen 1930 en 1976 gebouwd is? Dan heeft je woning waarschijnlijk wel een spouw!
 • Woningen de na 1976 gebouwd zijn, hebben vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Twijfel je ondanks de bovenstaande informatie nog steeds of je woning geschikt is voor spouwmuurisolatie? Controleer dan altijd de bouwtekeningen van je woning. Zie je daar een enkelsteens muur? Dan heeft je woning geen spouwmuur. Je kunt ook de dikte van de muur meten bij de deuropening. Is de muur dikker dan 25 cm? Dan is er zeker een spouwmuur aanwezig!

Wil je graag weten hoeveel jij kunt besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Venlo? Vul dan onze bespaarcheck in en ontvang direct een indicatie van de mogelijke besparing!

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Venlo

Spouwmuurisolatie (laten) aanbrengen in Venlo is een slimme verbetering van je woning. Omdat de isolatie voor onze ervaren isolatiespecialisten eenvoudig en snel aan te brengen is, kan een spouwmuur in Venlo vaak al binnen 1 dag volledig geïsoleerd worden!

Spouwmuurisolatie aanbrengen gaat als volgt in zijn werk:

 • Onze isolatiespecialisten beoordelen of jouw woning geschikt is om spouwmuurisolatie in aan te brengen
 • Vervolgens maken we een aantal kleine gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij uiteraard onbeschadigd
 • Daarna spuiten we het isolatiemateriaal direct in de muur. De gaatjes maken we ook weer netjes dicht voor je
 • Tot slot brengen we de spouwmuurisolatie van buitenaf aan; jij merkt daar zelf bijna niets van

Vragen of interesse in spouwmuurisolatie in Venlo?

Heb je mogelijk nog vragen of ben je wellicht geïnteresseerd in het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Venlo? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons! Tijdens een gratis adviesgesprek vertellen we je namelijk graag meer over alles wat komt kijken bij spouwmuurisolatie en wat je mag verwachten!

Referenties van tevreden klanten