Spouwmuurisolatie Zeeland

Zoek je een expert in het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Zeeland? Dan ben je bij Isotech Spouwmuurisolatie aan het juiste adres! Met ruim 45 jaar ervaring in het isoleren van spouwmuren, buitengevels en vloeren zorgen wij ervoor dat jij gegarandeerd comfortabel kunt wonen en tegelijkertijd energie bespaart door lagere stookkosten.

Dus, draag jij ook graag je steentje bij aan het milieu? En heb je hier een betaalbare investering met een relatief korte terugverdientijd voor over? Kies er dan voor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in jouw woning in Zeeland!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Wanneer de ruimte tussen de buitenmuur en een binnenmuur – de spouw – geïsoleerd wordt met hoogwaardig isolatiemateriaal, dan noemen we dat ‘spouwmuurisolatie’. In principe komt iedere koopwoning in Zeeland zonder een volledig gevulde spouw in aanmerking voor isolatie.

Van alle isolatiemogelijkheden staat spouwmuurisolatie met stip op 1, ook in Zeeland! Het isoleren van de spouw tussen de muren van je woning is namelijk een betaalbare investering waar je direct de resultaten van ziet. Daarnaast is de terugverdientijd van je investering ook nog eens relatief kort.

Milieu Centraal, de praktische gids voor duurzame tips en adviezen, geeft aan dat het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Zeeland hetzelfde rendement geeft als een spaarrekening met 11 procent rente!

Wij brengen de spouwmuurisolatie in Zeeland aan, volgens ons unieke PLATINUM ISOTECH-Systeem®. Dit verhoogt niet alleen de waarde van je woning, je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten, draagt daarmee bij aan een beter klimaat én je geniet van een comfortabel binnenklimaat. Kortom, spouwmuurisolatie is dé ideale oplossing voor jouw woning in Zeeland!

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Zeeland en de specifieke voordelen die het kan bieden voor jouw woning? Neem dan contact op met een van onze isolatiespecialisten. Zij vertellen je graag meer!

De voordelen van spouwmuurisolatie in Zeeland

Kies je ervoor om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in Zeeland? Dan profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

 • Grote energiebesparing
 • Sterk isolerende werking
 • Behaaglijk en gezonder woonklimaat
 • Minder warmteverlies
 • Minder geluidsoverlast

Wil je graag meer weten over de voordelen van de Platinum Mini Isotech-Parels ®, Hr Triple +? Klik dan op de link!

De terugverdientijd en subsidie van overheidswege

De terugverdientijd van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Zeeland is gemiddeld 4 jaar, zo geeft Milieu Centraal aan. Uiteraard is de daadwerkelijke terugverdientijd voornamelijk afhankelijk van het weer. Strenge of zachte winters hebben namelijk een directe invloed op de terugverdientijd van je investering. Hoewel wij hier natuurlijk geen invloed op hebben, zijn de reacties van klanten die je voorgingen wel een feit. Zij geven het volgende aan:

“Direct na het aanbrengen van de spouwmuurisolatie voelen we verschil. Het voelt prettiger in huis.”

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Zeeland is sinds 2009 extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Kies je er voor om een huis of bedrijfspand te isoleren? Dan profiteer je van een verlaagd BTW tarief van slechts 6%!

Als aanvulling op dit verlaagde BTW tarief geven veel gemeentes ook nog eens extra subsidie op het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Voor veel woning eigenaren is dat dan ook het duwtje in de rug om te kiezen voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Zeeland!

Waarom kies je voor Isotech spouwmuurisolatie in Zeeland?

 • Ruim 45 jaar ervaring
 • De nummer 1 van Nederland
 • 20.000 woningen geïsoleerd
 • In totaal €86.400.000 bespaard voor onze klanten
 • Aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland
 • Standaard 15 jaar garantie

Controleer of je woning geschikt is

Weet je niet zeker of jouw woning in Zeeland geschikt is voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie? Wees gerust, wij leggen je graag uit hoe het zit.

Wil je graag spouwmuurisolatie aanbrengen, houd dan rekening met het volgende:

 • Woningen die gebouwd zijn vóór 1930 hebben vaak geen spouw
 • Een woning die tussen 1930 en 1976 gebouwd is heeft vaak wel een spouw
 • Woningen de na 1976 gebouwd zijn, hebben vaak al een geïsoleerde spouwmuur

Twijfel je na deze tips toch nog? Controleer dan altijd de bouwtekeningen van je woning. Staat daar een enkelsteens muur? Dan heeft je woning geen spouwmuur. Je kunt ook de dikte van de muur meten bij de deuropening. Is de muur dikker dan 25 cm? Dan is er zeker een spouwmuur aanwezig!

Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen door spouwmuurisolatie aan te brengen in Zeeland? Vul dan onze bespaarcheck in!

Spouwmuurisolatie aanbrengen in Zeeland

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je woning in Zeeland. Vaak is de spouwmuurisolatie voor onze isolatiespecialisten eenvoudig en snel aan te brengen waardoor een spouwmuur in Zeeland vaak al binnen 1 dag geïsoleerd kan worden.

Het aanbrengen zelf gaat als volgt in zijn werk:

 • Onze isolatiespecialisten kijken of jouw spouwmuur geschikt is voor spouwmuurisolatie
 • We maken vervolgens kleine gaatjes in de voegen, de stenen blijven hierbij onbeschadigd
 • Het isolatiemateriaal spuiten we daarna direct in de muur. De gaatjes maken we weer netjes dicht
 • Tot slot wordt de spouwmuurisolatie van buitenaf aangebracht; jij merkt daar zelf bijna niets van

Vragen over spouwmuurisolatie in Zeeland?

Heb je vragen of wil je graag meer weten over de voordelen van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op! In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek vertellen we je namelijk graag meer over de kosten en terugverdientijd die je kunt verwachten.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 45 jaar
ervaring

20.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantastisch resultaat al direct na de isolatie. Dankjulliewel!!!“

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd