Subsidie huisisolatie

Uw huis laten isoleren met subsidie huisisolatie?

Isolatietechniek Best is de specialist in spouwmuurisolatie. De overheid stimuleert altijd energiebesparende maatregelen. Dit doen zij onder meer door subsidie te geven op huisisolatie. Door deze subsidie huisisolatie  betaalt u nu maar 9% BTW in plaats van de gangbare 21%.

DE INVESTERING IS SNEL TERUGVERDIEND

Het aanbrengen van isolatiemateriaal kost geld, maar daar tegenover staan lage energiekosten, een verhoogd wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Dankzij de subsidie voor huisisolatie haalt u nog meer voordeel uit de isolatie. Normaal is de investering binnen twee tot drie jaar terugverdiend. Door de lage uitgave aan BTW is de investering binnen nog kortere tijd terugverdiend.

30 JAAR ERVARING EN DE BESTE ISOLATIESPECIALISTEN

Isolatietechniek Best is al 30 jaar de specialist op het gebied van spouwmuurisolatie. Wij werken volgens een beproefd concept dat zijn effect al ruimschoots heeft bewezen. Onze isolatiespecialisten worden in eigen bedrijf opgeleid en staan garant voor vakkundigheid en kwalitatief goed werk. Onze specialisten werken daarom ook allemaal met het ISOTECH-systeem ®. Door te werken met dit systeem zijn we ook al binnen één dag klaar met het isoleren van uw huis. Er worden namelijk alleen minuscule gaatjes in uw muur geboord en door deze gaatjes wordt het isolatiemateriaal ingeblazen. Daarna worden deze gaatjes weer gedicht en is er niets meer van te zien. Zo is uw huis binnen één dag volledig geïsoleerd.

Naast dat dit systeem tot 20% beter isoleert dan andere isolatiematerialen, levert het ook vele andere voordelen op. Zo werkt het materiaal bijvoorbeeld vocht en damp regulerend. Hierdoor is de kans op schimmelvorming in uw huis vele malen kleiner. Maar het materiaal werkt ook nog eens brandvertragend. Dit houdt in dat de kans op overslaande brand ook veel kleiner is. Hierdoor wordt uw wooncomfort verhoogd door het isoleren van uw huis.

Wilt u graag meer weten of hebt u een vraag? Neem dan nu contact met ons op. Of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat het isoleren van uw huis kost? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantastisch resultaat al direct na de isolatie. Dankjulliewel!!!“

Angelique

Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd