Subsidie huisisolatie

Uw huis laten isoleren met subsidie huisisolatie?

Isolatietechniek Best is de specialist in spouwmuurisolatie. De overheid stimuleert altijd energiebesparende maatregelen. Dit doen zij onder meer door subsidie te geven op huisisolatie. Door deze huisisolatie subsidie betaalt u nu maar 6% BTW in plaats van de gangbare 21%.

DE INVESTERING IS SNEL TERUGVERDIEND

Het aanbrengen van isolatiemateriaal kost geld, maar daar tegenover staan lage energiekosten, een verhoogd wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Dankzij de subsidie voor huisisolatie haalt u nog meer voordeel uit de isolatie. Normaal is de investering binnen twee tot drie jaar terugverdiend. Door de lage uitgave aan BTW is de investering binnen nog kortere tijd terugverdiend.

30 JAAR ERVARING EN DE BESTE ISOLATIESPECIALISTEN

Isolatietechniek Best is al 30 jaar de specialist op het gebied van spouwmuurisolatie. Wij werken volgens een beproefd concept dat zijn effect al ruimschoots heeft bewezen. Onze isolatiespecialisten worden in eigen bedrijf opgeleid en staan garant voor vakkundigheid en kwalitatief goed werk.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Ben en Inge Prins – Jaren ’60 woning

Achteraf bezien, hadden wij ons huis – bouwjaar 1963 – al veel eerder moeten laten voorzien van spouwmuurisolatie. Onvoorstelbaar overigens dat binnen 1 dag zowel de spouwmuurisolatie als de kruipruimte beluchtingen waren aangebracht! Vrijwel onm

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd