Subsidie spouwisolatie

Mét subsidie is spouwisolatie nog aantrekkelijker

Voor spouwisolatie zijn er diverse subsidies in Nederland beschikbaar. Uw woning wordt door Isolatietechniek Best binnen één dag voorzien van spouwisolatie met het lage BTW tarief van 6%. Zo is niet alleen de isolatie ontzettend snel aangebracht, maar hebt u het ook nog eens ontzettende snel terugverdiend.

Nog meer voordeel dankzij de subsidie op spouwisolatie

Zeker nu de overheid een flinke subsidie geeft op spouwisolatie, is het de tijd om deze vorm van isolatie te overwegen. Normaal gesproken verdient u de investering in spouwisolatie binnen 2-3 jaar terug. Dankzij de subsidie van de overheid en de steeds stijgende energieprijzen wordt het isoleren van de spouwmuur nog aantrekkelijker. En door het isoleren van uw huis, stijgt de waarde van uw huis.

Kennis en ervaring maken het verschil uit

Bij Isolatietechniek Best is vakkundig, in eigen bedrijf opgeleid isolatiepersoneel in dienst. Het gehele proces van probleemanalyse, onderzoek, (duur)metingen, bouwfysische berekeningen en adviseren vormt geen probleem voor ons en wordt deskundig uitgevoerd. Als een situatie zich mocht voordoen waarin onze kennis en ervaring ontoereikend is, dan wordt een beroep gedaan op specialistische onafhankelijke adviesbureaus. Bij Installatietechniek Best doet u een eenmalige investering. Vervolgens hebt u voor de levensduur van het pand geen omkijken meer naar de isolatie!

Wij werken met het ISOTECH-systeem®. Dit houdt in dat er kleine gaatjes in de muur worden geboord. Door deze kleine gaatjes wordt het isolatiemateriaal ingeblazen. Daarna worden de kleine gaatjes weer gedicht. Zo ziet u er niets meer van en is uw huis binnen één dag geïsoleerd. Daarnaast werkt dit materiaal niet alleen isolerend. Verder werkt het brandvertragend, vocht en damp regulerend en waterafstotend. Hierdoor is de kans op een overslaande brand lager en heeft schimmelvorming in uw huis minder kans.

Hebt u nog verdere vragen of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of bent u benieuwd wat het isoleren van uw huis kost? Vraag dan nu een gratis vrijblijvende offerte aan.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Angelique

Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantastisch resultaat al direct na de isolatie. Dankjulliewel!!!“

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd