Subsidie maakt spouwmuurisolatie extra aantrekkelijk

Isolatietechniek Best heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van spouwmuurisolatie door middel van ISOTECH-parels ®. Dit materiaal bezit bijzondere goed isolerende eigenschappen. Het aanbrengen van het ISOTECH-systeem ® geeft nauwelijks overlast en duurt slechts één dag. Dankzij subsidie wordt spouwmuurisolatie een steeds aantrekkelijkere vorm van isoleren.

Kosten besparen met spouwmuurisolatie

De energiebelasting stijgt en de energiebronnen zelf worden schaarser én duurder. Daarom gaan steeds meer mensen op zoek naar alternatieven, zoals het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Met spouwmuurisolatie kunt u flink besparen op uw energierekening en meteen bijdragen aan een beter milieu. Bovendien leidt het tot een hoger wooncomfort.

Subsidie spouwmuurisolatie

Sinds 2009 is spouwmuurisolatie extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Voor het isoleren van uw huis of bedrijfspand geldt een verlaagd BTW tarief van slechts 6%! Bovendien geven veel gemeentes nog eens extra subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidies zijn het duwtje in de rug voor huiseigenaren. Uw investering is in 2 tot 3 jaar terugverdiend!

Waarom Isolatietechniek Best?

Als u voor Isolatietechniek Best kiest, kiest u voor zekerheid en klantvriendelijkheid. Met onze ruime 30 jaar ervaring weten we wat we doen. Maar we ontwikkelen ons zelf continu en leiden ons personeel zo op dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Daarnaast zijn wij de specialist voor spouwmuurisolatie. Verder zijn wij de enige aanbieder van het gecertificeerde ISOTECH-systeem ®. Door uw huis te isoleren met dit systeem, is uw huis binnen een dag klaar. Ook is er geen grote verbouwing nodig. Hierdoor hebt u minder ongemak. Het isolatiemateriaal wordt namelijk door kleine boorgaatjes in uw muur naar binnen gespoten. Daarna worden deze gaatjes netjes afgewerkt en ziet u hier niets meer van. En, bij u ontvangt u de aller scherpste offertes van het land.

Wilt u ons graag een vraag stellen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of u kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Referenties van tevreden klanten