Subsidie maakt spouwmuurisolatie extra aantrekkelijk

Isolatietechniek Best heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van spouwmuurisolatie door middel van ISOTECH-parels ®. Dit materiaal bezit bijzondere goed isolerende eigenschappen. Het aanbrengen van het ISOTECH-systeem ® geeft nauwelijks overlast en duurt slechts één dag. Dankzij subsidie wordt spouwmuurisolatie een steeds aantrekkelijkere vorm van isoleren.

KOSTEN BESPAREN MET SPOUWMUURISOLATIE

De energiebelasting stijgt en de energiebronnen zelf worden schaarser én duurder. Daarom gaan steeds meer mensen op zoek naar alternatieven, zoals het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Met spouwmuurisolatie kunt u flink besparen op uw energierekening en meteen bijdragen aan een beter milieu. Bovendien leidt het tot een hoger wooncomfort.

SUBSIDIE SPOUWMUURISOLATIE

Sinds 2009 is spouwmuurisolatie extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Voor het isoleren van uw huis of bedrijfspand geldt een verlaagd BTW tarief van slechts 6%! Bovendien geven veel gemeentes nog eens extra subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidies zijn het duwtje in de rug voor huiseigenaren. Uw investering is in 2 tot 3 jaar terugverdiend!

WAAROM ISOLATIETECHNIEK BEST?

  • Ruim 30 jaar ervaring;
  • Gespecialiseerd in spouwmuurisolatie;
  • Enige aanbieder van het gecertificeerde ISOTECH-systeem ®;
  • Uw huis geïsoleerd in één dag;
  • Keurige afwerking;
  • Scherpe offertes.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

C. van Loenhout – Jaren ’60 woning

Sinds onze buitenmuren zijn geisoleerd door Isolatietechniek Best zijn er meerdere dingen veranderd voor ons. Uiteraard is onze energierekening aanzienlijk gedaald, maar ook ons vochtprobleem is verdwenen. Het is nu behaaglijk in de woning, zowel in

Ben en Inge Prins – Jaren ’60 woning

Achteraf bezien, hadden wij ons huis – bouwjaar 1963 – al veel eerder moeten laten voorzien van spouwmuurisolatie. Onvoorstelbaar overigens dat binnen 1 dag zowel de spouwmuurisolatie als de kruipruimte beluchtingen waren aangebracht! Vrijwel onm

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd