Subsidie maakt spouwmuurisolatie extra aantrekkelijk

Isolatietechniek Best heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van spouwmuurisolatie door middel van ISOTECH-parels ®. Dit materiaal bezit bijzondere goed isolerende eigenschappen. Het aanbrengen van het ISOTECH-systeem ® geeft nauwelijks overlast en duurt slechts één dag. Dankzij subsidie wordt spouwmuurisolatie een steeds aantrekkelijkere vorm van isoleren.

KOSTEN BESPAREN MET SPOUWMUURISOLATIE

De energiebelasting stijgt en de energiebronnen zelf worden schaarser én duurder. Daarom gaan steeds meer mensen op zoek naar alternatieven, zoals het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Met spouwmuurisolatie kunt u flink besparen op uw energierekening en meteen bijdragen aan een beter milieu. Bovendien leidt het tot een hoger wooncomfort.

SUBSIDIE SPOUWMUURISOLATIE

Sinds 2009 is spouwmuurisolatie extra voordelig dankzij subsidie van overheidswege. Voor het isoleren van uw huis of bedrijfspand geldt een verlaagd BTW tarief van slechts 6%! Bovendien geven veel gemeentes nog eens extra subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidies zijn het duwtje in de rug voor huiseigenaren. Uw investering is in 2 tot 3 jaar terugverdiend!

WAAROM ISOLATIETECHNIEK BEST?

Als u voor Isolatietechniek Best kiest, kiest u voor zekerheid en klantvriendelijkheid. Met onze ruime 30 jaar ervaring weten we wat we doen. Maar we ontwikkelen ons zelf continu en leiden ons personeel zo op dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Daarnaast zijn wij de specialist voor spouwmuurisolatie. Verder zijn wij de enige aanbieder van het gecertificeerde ISOTECH-systeem ®. Door uw huis te isoleren met dit systeem, is uw huis binnen een dag klaar. Ook is er geen grote verbouwing nodig. Hierdoor hebt u minder ongemak. Het isolatiemateriaal wordt namelijk door kleine boorgaatjes in uw muur naar binnen gespoten. Daarna worden deze gaatjes netjes afgewerkt en ziet u hier niets meer van. En, bij u ontvangt u de aller scherpste offertes van het land.

Wilt u ons graag een vraag stellen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Of u kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, alles zo proper mogelijk achter gelaten, ... Echt super!!! Wij zijn tevreden klanten vanaf het begin. Vanaf dat jullie vertegenwoordiger, Stabel Peter, hier alles netjes uitgelegd heeft, de offerte gemaakt heeft. Maar ook van jullie mensen die onze vragen telefonisch en/of via mail beantwoorden. De dag voor jullie de werken uitvoeren ons nog effe contacteren. Dus we kunnen maar 1 ding zeggen, jullie gaan professioneel te werken. Harstikke bedankt voor alles. Wij gaan jullie zeker aanbevelen.

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd