Voordelen spouwmuurisolatie door Isolatietechniek Best op een rij

Wil jij graag gebruik maken van spouwmuurisolatie, maar weet je nog niet zeker of dit wel de juiste keuze voor jouw woning is? Dat is het in een hoop opzichten zeker wel! Daarom ben je bij ons bij het goede adres beland. Wij van Isolatietechniek Best zijn al ruim 45 jaar de beste spouwmuurisolatie-specialist van Nederland! Lees snel verder en ontdek wat de belangrijkste voordelen van spouwmuurisolatie zijn!

Benieuwd naar de kosten van de spouwmuurisolatie? Vraag dan hier een gratis offerte aan!

7  voordelen van spouwmuurisolatie

1.      Bespaar op energiekosten

Eén van de meest doorslaggevende voordelen is het besparen op energiekosten. Bij een spouwmuurisolatie wordt de spouw opgevuld met de zogeheten parels. Bij Isolatietechniek Best gebruiken wij onze ISOTECH-parels ®. Wij zorgen voor een grote besparing door het materiaal van hoge kwaliteit. Hierdoor hoef je minder vaak de verwarming aan te zetten en dat scheelt een hoop energiekosten.

2.      Comfortabeler wonen

Het is niet alleen fijn voor de kosten dat je de verwarming minder vaak hoeft te gebruiken, maar het is ook nog eens comfortabel. ’s Winters is de temperatuur aangenaam en blijft deze ook gedurende de dag behaaglijk. Kom je thuis na een lange werkdag? Je hoeft niet meer te bibberen tot de verwarming een beetje is opgewarmd! Vooral bij wat oudere huizen merk je direct effect. Met spouwmuurisolatie heb je eindelijk een huis dat jou als een warme deken omsluit. Het tegenovergestelde geldt voor de zomer. De isolatie houdt de warmte evengoed buiten als binnen. Zo kun je in een lekker koel huis vertoeven als het buiten tropisch weer is.

3.      Beter voor het milieu

Nog een voordeel is dat het milieu ook goed gespaard wordt na het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Je hoeft nu minder brandstoffen te verbruiken, wat jouw huis extra duurzaam maakt. Zo draag je een steentje bij aan een schonere wereld! De parels waarmee wij de spouw vullen zijn gemaakt van schoon materiaal, dat lang mee gaat en 100% recyclebaar is.

4.      Brandveiligheid

Wat ook erg belangrijk, prettig en voordelig is: de spouwmuurisolatie is brandveilig! Wij vullen de spouw namelijk met brandvertragende ISOTECH-glue ®. De kans dat er brand naar jouw huis overslaat is aanzienlijk verkleind met onze brandvertragende glue.

5.      Minder vochtproblemen

De spouwmuurisolatie houdt ook tocht en vocht tegen. Hierdoor voorkom je vochtige binnenmuren en vermijd je vocht en schimmelplekken in je huis. De parels die Isotech gebruikt zijn waterafstotend en als er binnenshuis te veel waterdamp is wordt dit via de spouw naar binnen gebracht.

6.      Waarde omhoog op de huizenmarkt

Tegenwoordig vinden steeds meer mensen het belangrijk om in een huis te wonen met een goede isolatie en een goed, zuinig energielabel. Met een spouwmuurisolatie gaat dus ook de waarde van jouw huis omhoog op de huizenmarkt. Zo investeer je extra.

7.      Extra isolatie bij Isotech

Er zijn verschillende soorten materialen die je kunt gebruiken bij het isoleren van de spouw. De parels die wij bij Isotech gebruiken hebben tot wel 20% meer isolerend vermogen dan andere parels. Wij werken bij ons ISOTECH-systeem namelijk met de meest beproefde en effectieve ISOTECH-parels ®.

Waarom Isolatietechniek Best?

  • Ruim 45 jaar ervaring in het na isoleren van spouwmuren;
  • Kosteloos advies en scherpe offertes;
  • De enige aanbieder in Nederland en België van het ISOTECH-systeem ®;
  • Volledig ATG- en KOMO-gecertificeerd systeem voor spouwmuurisolatie;
  • Standaard 15 jaar garantie op je aankoop.

Vragen of interesse?

Ontvang je graag meer informatie over het aanbrengen van isolatie of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze isolatiespecialisten helpen je graag!