Subsidie

Nú isolatie met subsidie

Vanaf 2 september 2019 kunt u subsidie aanvragen als u minstens 2 energiebesparende maatregelen treft. Dit kan zijn spouwmuurisolatie gecombineerd met vloer- of kruipruimte-isolatie. Wij adviseren u in het beste product voor uw woning. Deskundig, recht voor zijn raap.

Tijdelijke verhoging subsidiebedragen SEEH

Voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) zijn de subsidiebedragen tijdelijk verhoogd. U komt voor deze tijdelijke verhoogde subsidiebedragen in aanmerking als minstens één van de minimaal 2 isolatiemaatregelen (spouw, dak, gevel, vloer of glas) na 1 juni 2020 is uitgevoerd en betaald.

Het tijdelijk verhoogde subsidiebedrag is beschikbaar van 1 juni 2020 tot en met 31 december 2020. De overige voorwaarden voor de SEEH-subsidie blijven ongewijzigd. U vindt de verhoogde subsidiebedragen hieronder.

U ontvangt aan subsidie:

 • € 8,- per m2 voor spouwmuurisolatie
 • € 11,- per m2 voor vloerisolatie
 • € 6,- per m2 voor bodemisolatie

Wie doet wat?

 1. Wij komen vrijblijvend bij u inspectie uitvoeren in spouw en kruipruimte, op basis waarvan wij u een offerte doen toekomen.
 2. U accordeert de offerte.
 3. Wij plannen een uitvoerdatum in met u en sturen u een orderbevestiging. Na uitvoer van de werkzaamheden ontvangt u van ons de factuur met daarbij een door ons ingevuld formulier dat u nodig heeft voor de subsidieaanvraag.
 4. De werkzaamheden worden zoals gepland uitgevoerd door ons. Tijdens de werkzaamheden dient u een foto te maken dat aantoont dat uw woning geïsoleerd wordt.
 5. U dient het subsidieaanvraagformulier in samen met de factuur, het betalingsbewijs en de foto gemaakt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Voorwaarden subsidie

 • Uitvoer van de werkzaamheden tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020.
 • Minimaal 2 energiebesparende maatregelen: combinaties tussen spouwmuurisolatie, kruipruimte- of vloerisolatie, dakisolatie en hoogrendementsglas zijn mogelijk.
 • Voor kruipruimte- en spouwmuurisolatie: een minimaal aantal te isoleren oppervlak.
 • Aan de gestelde eisen over RD-waarden van beide typen isolatie wordt voldaan. De specificering van zowel RD-waarde als aantal m2 wordt omschreven op onze offerte.

Subsidie: spouwmuurisolatie in combinatie met kruipruimte-isolatie
Bel nu voor een vrijblijvend adviesgesprek: 040 – 241 74 64 of mail naar advies@isotech.nl
Meer informatie over de subsidieregeling vindt u hier of op www.rvo.nl.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Wilma Schrover

Gisteren is mijn huis geïsoleerd en wat ben ik blij met mijn keuze voor Isotech. Snel, vakkundig en ontzettend aardige medewerkers. Bedankt!

Angelique

Super bedrijf! Twee leuke medewerkers hebben in tijd van nog geen 2 uur, onze 2 onder 1 kap behandeld. Alles netjes achtergelaten, en tijd voor koffie hadden ze niet. Meteen de volgende dag, was duidelijk dat het resultaat had. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen, want ook de prijs was prima, en bij de eerste maand, hadden wij al €50.00 minder verbruikt aan gas. Ik zeg TOP!

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd