Subsidie

Like to save?

Nú isolatie met subsidie

Vanaf 2 september 2019 kunt u subsidie aanvragen als u minstens 2 energiebesparende maatregelen treft. Dit kan zijn spouwmuurisolatie gecombineerd met vloer- of kruipruimte-isolatie. Wij adviseren u in het beste product voor uw woning. Deskundig, recht voor zijn raap.

U ontvangt aan subsidie:

 • € 5,- per m2 voor spouwmuurisolatie
 • € 7,- per m2 voor vloerisolatie
 • € 4,- per m2 voor bodemisolatie

Wie doet wat?

 1. Wij komen vrijblijvend bij u inspectie uitvoeren in spouw en kruipruimte, op basis waarvan wij u een offerte doen toekomen.
 2. U accordeert de offerte.
 3. Wij plannen een uitvoerdatum in met u en sturen u een orderbevestiging. Na uitvoer van de werkzaamheden ontvangt u van ons de factuur met daarbij een door ons ingevuld formulier dat u nodig heeft voor de subsidieaanvraag.
 4. De werkzaamheden worden zoals gepland uitgevoerd door ons. Tijdens de werkzaamheden dient u een foto te maken dat aantoont dat uw woning geïsoleerd wordt.
 5. U dient het subsidieaanvraagformulier in samen met de factuur, het betalingsbewijs en de foto gemaakt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Voorwaarden subsidie

 • Aanvraag subsidie tussen vanaf 2 september 2019 voor woningen uitgevoerd na 15 augustus 2019.
 • Minimaal 2 energiebesparende maatregelen: combinaties tussen spouwmuurisolatie, kruipruimte- of vloerisolatie, dakisolatie en hoogrendementsglas zijn mogelijk.
 • Voor kruipruimte- en spouwmuurisolatie: een minimaal aantal te isoleren oppervlak.
 • Aan de gestelde eisen over RD-waarden van beide typen isolatie wordt voldaan. De specificering van zowel RD-waarde als aantal m2 wordt omschreven op onze offerte.

Subsidie: spouwmuurisolatie in combinatie met kruipruimte-isolatie
Bel nu voor een vrijblijvend adviesgesprek: 040 – 241 74 64 of mail naar advies@isotech.nl
Meer informatie over de subsidieregeling vindt u hier of op www.rvo.nl.

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

18.000 woningen
geïsoleerd

In totaal € 86.400.000,-
bespaard voor onze klanten

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, alles zo proper mogelijk achter gelaten, ... Echt super!!! Wij zijn tevreden klanten vanaf het begin. Vanaf dat jullie vertegenwoordiger, Stabel Peter, hier alles netjes uitgelegd heeft, de offerte gemaakt heeft. Maar ook van jullie mensen die onze vragen telefonisch en/of via mail beantwoorden. De dag voor jullie de werken uitvoeren ons nog effe contacteren. Dus we kunnen maar 1 ding zeggen, jullie gaan professioneel te werken. Harstikke bedankt voor alles. Wij gaan jullie zeker aanbevelen.

Joep Hoppenbrouwers en Ans van Ham

U heeft inmiddels de spouwmuur op de Oostelbeersedijk 14 te Wintelre geïsoleerd. Wij zijn zeer tevreden met de snelle voortgang. En de goede service. En nette werkwijze. Wij ervaren nu al dat het huis niet zo kil aanvoelt. En n mooie bijkomstigheid is ook dat het lawaai van buitenaf toch ook een beetje is afgenomen. ( wij wonen toch langs een best drukke weg.) Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan.
partner van
gecertificeerd