Isolatie met
45 jaar
ervaring

Vastgoedbeheer

Welkom bij Isotech! 

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige isolatieoplossingen en bieden een uitgebreide zakelijke dienstverlening aan woningcorporaties, gemeenten en totaal renovatie bedrijven. Met meer dan 45 jaar ervaring hebben we een bewezen staat van dienst in het leveren van kwalitatieve isolatieoplossingen voor diverse projecten.

Onze expertise

Bij Isotech begrijpen we de specifieke behoeften en uitdagingen van vastgoedbeheer van onze zakelijke klanten. Of het nu gaat om het verduurzamen van een vastgoedportfolio, het realiseren van energiebesparingen, of het verbeteren van het wooncomfort voor huurders, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jullie specifieke eisen voldoen.

Spouwmuurisolatie met TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®

Spouwmuurisolatie met met onze eigen TRIPLE PLATINUM ISOTECH-Parels®.

Deze isolatieparels zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). EPS bestaat voor 98% uit lucht en garandeert daarmee dé ideale spouwmuurisolatie. Verder zijn de parels waterafstotend en de ruimte tussen de kleine, ronde isolatieparels is groot genoeg om eventueel regenwater en vocht via de spouw af te voeren: Door het isoleren van spouwmuren kunnen we de energie-efficiëntie van gebouwen verbeteren, wat resulteert in lagere energiekosten en een verhoogd wooncomfort.

Vloerisolatie met IsoPremium vloerisolatie

Vloerisolatie met onze eigen IsoPremium vloerisolatie. Hierbij werken wij vanuit de kruipruimte onder je vloer.

De IsoPremium vloerisolatie isoleert op basis van reflectie en stilstaande lucht. Het grote voordeel hiervan is dat het product een dubbele werking heeft. Warmte in een vloer wordt omhoog en omlaag gereflecteerd: Onze vloerisolatietechnieken verminderen koude vloeren en tocht, wat resulteert in een aangenamere leefomgeving voor bewoners en energiebesparingen.

Dakisolatie met Soudafoam SFF 04

Dakisolatie met Soudafoam SFF 04. Dit is een gespoten isolatieschuim op basis van water.

Soudafoam SFF 04 is geschikt voor binnen-, en in combinatie met een waterwerende laag, ook voor buitenisolatie.

Dit product combineert een uitstekende thermische en akoestische isolatie met luchtdichting in één laag. Dankzij zijn unieke samenstelling heeft Soudafoam SFF 04 een zeer lage dichtheid, is het waterdampopen en onschadelijk voor de ozonlaag en opwarming van de aarde: Wij bieden geavanceerde dakisolatie-oplossingen om warmteverlies te minimaliseren, condensatie te voorkomen en de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren.

 

Samenwerking en maatwerk

Bij Isotech geloven we in samenwerking en maatwerk. We werken nauw samen met woningcorporaties, gemeenten en totaal renovatie bedrijven om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Ons ervaren team staat klaar om jullie te adviseren en te ondersteunen gedurende het hele proces, van het initiële ontwerp tot de uitvoering en nazorg.

Kwaliteit en certificeringen

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn trots op onze certificeringen en erkenningen, die getuigen van onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Isotech is gecertificeerd door relevante brancheorganisaties, waaronder SKG-IKOB. Volledig gecertificeerd systeem (dus niet alleen de parels maar ook de lijm) KOMO procescertificaat SKGIKOB.011010.01.NL en KOMO attest SKGIKOB.009195.05.NL Unieke garantie van wel 15 jaar.

Hierdoor kunnen jullie erop vertrouwen dat onze isolatiewerkzaamheden voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Contacteer ons

Wij staan klaar om met jou samen te werken voor de juiste isolatieoplossing voor jullie vastgoedbeheer. Neem vandaag nog contact op met Isotech en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen bij het realiseren van jullie isolatiebehoeften.

Referenties van tevreden klanten