Vloerisolatie

kruipruimte- of vloerisolatie

XL Vloerisolatie

Like to save?
Bespaar nu extra door vloerisolatie!

Spouwmuurisolatie gaat hand in hand met vloerisolatie. Daarom bieden wij u graag deze extra service aan. Isolatie van de kruipruimte heeft goede thermische voordelen en voorkomt dat kou en vocht door de vloer heen naar binnen komt. Het voordeel van vloerisolatie is dat het vocht van de bodem niet meer zal condenseren op de onderzijde van de vloer. En zo’n mooi voordeel wil het Isotech-team u niet onthouden.

Isolatie van de kruipruimte

Het isoleren van de kruipruimte geeft, alleen of in combinatie met het isoleren van de spouwmuur, een hoog rendement op de investering. Of we nu spreken over vloerisolatie of bodemisolatie, het rendement van het isoleren van de kruipruimte is vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

Je bespaart flink op je en energierekening, misschien wel meer dan je verwacht. En het is wellicht ook goedkoper dan je denkt. Isoleren van de kruipruimte kan namelijk al vanaf €700,-

Wanneer vloerisolatie?

Het isoleren van de kruipruimte is interessant voor woningen die ouder zijn dan bouwjaar 1983. Jongere huizen zijn standaard voorzien van isolatie. Om de isolatie aan te brengen is een werkhoogte nodig van minimaal 40 cm. De kruipruimte dient goed toegankelijk te zijn. Het leegpompen van de kruipruimte en extra doorgangen maken is tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Kwalitatief hoogwaardig product

Bij Isolatietechniek Best B.V. kunt u kiezen voor een product met superieure werking. Vocht heeft hierop geen invloed en daarmee blijft het positieve effect van de isolatie gehandhaafd: energiezuinig, comfortabel en gezond wonen.

Garantie

Garantie tot aan de voordeur? Echt niet! Kruipruimte – of vloerisolatie gaat veel verder dan dat. Door de combinatie van gecertificeerd product en werkwijze is de installateur in staat u een garantie van 10 jaar te bieden.

Niet onbelangrijk: ventileren!

Ventilatie in de kruipruimte is erg belangrijk. Zonder ventilatie kunnen vochtproblemen ontstaan, zowel bij een betonnen als houten vloer. De installateur zal bij het aanbrengen van de kruipruimteisolatie controleren of er voldoende ventilatie is.

Extra voordeel: spouwmuurisolatie in combinatie met vloerisolatie

U bespaart extra op uw energierekening door beide isolatievormen aan te laten brengen. Besluit u in 1 opdracht beide isolatiewerkzaamheden door ons te laten uitvoeren, dan doen wij daar nog een schepje bovenop door u 5% extra korting te rekenen. Tel uit uw winst!

De nummer 1 van Nederland

Ruim 40 jaar
ervaring

52500 woningen
geïsoleerd

In totaal € 31.500.000,-
bespaard voor onze klanten

Sandra van Gemert, Lieshout

“1e ochtend na isolatie heerlijk comfortabel!!! Vanmorgen voelde de woonkamer en keuken een stuk comfortabeler aan. De kilte was eruit en het leek zelfs of dat de verwarming al had aangestaan... maar dat was niet zo. Dus idd een fantasti

Kerstens – Simons, Hoogerheide

Geachte, Bij deze willen wij melden dat we SUPER TEVREDEN zijn over jullie team dat hier gisteren de werken uitgevoerd heeft. Doorwerken in de regen, amper pauze nemen, all

Wilt u ook tot 33% besparen op uw energierekening? Vraag nu online een offerte aan
partner van
partner van
gecertificeerd
gecertificeerd